για αυτό εδώ ξέρουμε κάτι?
Ιταλίδα, μοντέλο, 20 χρονών με 120 € την ώρα; Δε χρειάζεται να ξέρουμε τίποτα. Μεγάλη ευκαιρία. ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!.
Αν πας, κλείσε και αλλού, γιατί δε νομίζω να μείνεις.
για αυτό εδώ ξέρουμε κάτι?
Ιταλίδα, μοντέλο, 20 χρονών με 120 € την ώρα; Δε χρειάζεται να ξέρουμε τίποτα. Μεγάλη ευκαιρία. ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!.
Αν πας, κλείσε και αλλού, γιατί δε νομίζω να μείνεις.
Είναι λίγο μπερδεμένο και ευχαριστώ προκαταβολικά που αναλαμβάνεις να μας λύσεις την απορία. Ρούχα ίδια έχω δει και σε άλλες. Προφανώς είναι του ρώσου φωτογράφου. Τώρα η Sandra είχε φάει μαύρο ως Alina.Αγαπητέ Χόρχε νομίζω ότι είναι.. διαφορετικά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση πατούμενο και κόκκινο φόρεμα να είναι επιλογή δυο διαφορετικών κορασίδων..
θα πάω να δω!
Στο Ελ εργαζεσαι;Εχθές το βράδυ πήρε το μάτι μου στις αφίξεις του Ελ. Βενιζέλος τις Lucy Heart και Nataly Gold. Για διακοπές ή δουλίτσα ήρθαν τα κορίτσια;
its verifiedγια διακοπές ήρθαν... δυστυχώς...
Επέστρεφα από ΣΚ εξωτερικό. 1500 έκαστη + 500 για κάθε μια σε αυτόν που θα στις κλείσει για private weekend booking.Στο Ελ εργαζεσαι;
Μακάρι για βιζιτα!Απο κει κ μετα τιποτα αρπαχτές σε στριπ,καζίνο!
χαλαρες σίγουρα!Αλλα οχι για το ευρύ κοινό!πρεπει να πέσεις σε συγκυρίεςΔυστυχώς;γιατί δυστυχώς;εγώ νομίζω όταν η γκομενα έρχεται για χαλάρωση ειναι πιο εύκολη...
Έτσι έμαθα κι' εγώγια διακοπές ήρθαν... δυστυχώς...
Αρκετες έχουν έρθει για δουλειά σε καζίνο,στριπ σε επαρχεια κτλ και δεν το πήραμε χαμπάρι!αυτο εννοώ!τωρα εγω δεν κατάλαβα για τα ποσά που μιλάς κ απο που τις κλεινωΕπέστρεφα από ΣΚ εξωτερικό. 1500 έκαστη + 500 για κάθε μια σε αυτόν που θα στις κλείσει για private weekend booking.
Τι εννοείς για τις αρπαχτές γιατί δεν το έπιασα έτσι όπως το γράφεις.
εσεις οσοι τις εχετε παρει εχετε το πρωτο λογο,οσο για το 500 του μεσαζοντα αν ισχυει το θεωρω απαραδεκτοΑρκετες έχουν έρθει για δουλειά σε καζίνο,στριπ σε επαρχεια κτλ και δεν το πήραμε χαμπάρι!αυτο εννοώ!τωρα εγω δεν κατάλαβα για τα ποσά που μιλάς κ απο που τις κλεινω