Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (1 μέλη και 78 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγώ θα πάω εδώ και στο καπάκι θα πηδήξω και την Zafira που μας ξαναθυμήθηκε και μας κάνει χάρη να την πηδήξουμε με 180 ευρώπουλα  :headbang: :headbang: :headbang:

Μην βιαζεσαι γιατι αλλη θα συναντησεις, εκτος αν κανεις καμια βολτα απο το .............................. Καιρο!  ;)

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Μην βιαζεσαι γιατι αλλη θα συναντησεις, εκτος αν κανεις καμια βολτα απο το .............................. Καιρο!  ;)

Luc μάλλον δεν το αποτύπωσα σωστά το σχόλιο γιατί δεν καταλάβατε ότι το έγραψα ειρωνικά. Φυσικά και είναι μούφα, και αυτή και η Ζαφίρα ακόμα περισσότερο :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Luc μάλλον δεν το αποτύπωσα σωστά το σχόλιο γιατί δεν καταλάβατε ότι το έγραψα ειρωνικά. Φυσικά και είναι μούφα, και αυτή και η Ζαφίρα ακόμα περισσότερο :grin:
Μια χαρά το έβαλες παίκτη, κάποιους τους έχει πιάσει η Άνοιξη.  :tooth: :tooth:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εχω να γραψω κριτικη πανω απο 3 χρονια τωρα, και συνηθως δεν γραφω λεπτομερειες γιατι οι λεπτομερεις δεν εχουν σημασια στο τι γαμησι κανει ουτε στο ποσο χρεωνει, αλλα για να μην μπερδευεσαι θα σε ρωτησω μερικα πραγματα για το μωρο αν γνωριζεις φυσικα.  :grin:

1. Με ποιο γραφειο ξεκινησε τον τουρισμο γιατι δεν πιστευω να νομιζεις οτι ξεφνικα εβαλε αγγελιες και στραβωσε πελατες?  :2funny:
2. Μια και την ξερεις καλα, φανταζομαι οτι σου εδωσε την καρτα της με τον ισοτοπο και το εμαιλ της οπου εβαζε πραγματικες φωτο με προσωπο. Ναι εκεινη την καρτα που το επαιζε μοντελο με ολο της το "πορτοφολιο".  :grin:
3. Φανταζομαι οτι σου ειπε που γεννηθηκε και που μενει.  :grin:
4. Θα αναγνωριζεις φυσικα απο τις φωτο που εβαλε σε ποιοες χωρες εχει ταξιδεψει και δουλεψει. Πολυταξιδευμενο το μωρο.  :grin:
5. Δεν μπορει να μην γνωριζεις απο που ειναι ο γκομενος με τον οποιον γυριζει και σπιτωσε.  :o

Ελα τωρα να μου πεις οτι ειναι Σουηδο-ολλανδεζα και το κοβω πλεον.  :grin:

Αν επιμενεις το συνεχιζουμε αυριο και να παμε σε τιμες που χρεωνε (πριν γκομενου) απο τι ξεκινησε και σε τι εφτασε να ζηταει.

Lucent my friend καλυτερα μην επιμενεις  ,, αστο ... ο συντροφος(Wings) τα ξερει καλυτερα απο σενα... πιστεψε με... δεν σε παιρνει ... ;-)

Και κατι φιλικα , Ρε σεις εχετε δεν εχετε ιδεα , ξερετε δεν ξερετε τι σας γινεται , πρεπει να πειτε την αποψη σας.
Και οπως λεει και μια παροιμια :Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία." ...  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent my friend καλυτερα μην επιμενεις  ,, αστο ... ο συντροφος(Wings) τα ξερει καλυτερα απο σενα... πιστεψε με... δεν σε παιρνει ... ;-)

Και κατι φιλικα , Ρε σεις εχετε δεν εχετε ιδεα , ξερετε δεν ξερετε τι σας γινεται , πρεπει να πειτε την αποψη σας.
Και οπως λεει και μια παροιμια :Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία." ...  ;)

Λες ρε ψηλε να συναντησα αλλη 2 φορες και οχι μονο στην Ελλαδα?  :think: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Lucent  εισαι εδω ρε συ ...? :-)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Eλα μη ντρεπεσαι , παραδεξου τι μαλακια σου χαχαχαχαχα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Eλα μη ντρεπεσαι , παραδεξου τι μαλακια σου χαχαχαχαχα

Ντροπη δεν ειναι να κανω λαθος, και δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω μπερδεψει τα μπουτια μου, αλλα λες να μιλαμε για το ιδιο μωρο? :think:

Γραψε μας και την αποψη σου  :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ντροπη δεν ειναι να κανω λαθος, και δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω μπερδεψει τα μπουτια μου, αλλα λες να μιλαμε για το ιδιο μωρο? :think:

Γραψε μας και την αποψη σου  :grin:

θα στο πω απλα μιλαμε γιατο ιδιο μωρο ναι φιλε Luc με την μονη διαφορα οτι εσυ βλεπεις το μωρο τoy fake profile ενω εγω του πραγματικου ... ενα προφιλ που στην αρχη ειχε fake foto του μωρου που εβλεπες εσυ αλλα του real profile δεν το ειδες ....Αμα δεν το ποιασες ακομα παω για υπνο ρε συ ελεος ! haha

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
θα στο πω απλα μιλαμε γιατο ιδιο μωρο ναι φιλε Luc με την μονη διαφορα οτι εσυ βλεπεις το μωρο τoy fake profile ενω εγω του πραγματικου ... ενα προφιλ που στην αρχη ειχε fake foto του μωρου που εβλεπες εσυ αλλα του real profile δεν το ειδες ....Αμα δεν το ποιασες ακομα παω για υπνο ρε συ ελεος ! haha

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι το μωρο ηταν απαιχτο στο κρεβατι και το αναζητησα πανω απο μια φορα. Αν πηδηξα το φαικ η το πραγματικο δεν εχει σημασια. Υποκλινομαι στις γνωσεις και αποκαλυψεις σου!  :grin: :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Το μονο που γνωριζω ειναι οτι το μωρο ηταν απαιχτο στο κρεβατι και το αναζητησα πανω απο μια φορα. Αν πηδηξα το φαικ η το πραγματικο δεν εχει σημασια. Υποκλινομαι στις γνωσεις και αποκαλυψεις σου!  :grin: :grin:

ευχαριστω , Μια ερωτηση , Πες και ποια στο διαολο γαμησες τελικα με λινκ να τελειωσει και εδω το θεμα και αντε να παμε για υπνο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ευχαριστω , Μια ερωτηση , Πες και ποια στο διαολο γαμησες τελικα με λινκ να τελειωσει και εδω το θεμα και αντε να παμε για υπνο

Ολα τα λινκ εχουν αφαιρεθει κατα την προτροπη του μωρου. Αν επιμενεις στειλε μηνυμα στο "γραφειο" να σε κατατοπισει. Μην μου τα πρηζεις βραδιατικα ψηλε!  :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ολα τα λινκ εχουν αφαιρεθει κατα την προτροπη του μωρου. Αν επιμενεις στειλε μηνυμα στο "γραφειο" να σε κατατοπισει. Μην μου τα πρηζεις βραδιατικα ψηλε!  :grin:

Ρε ψηλε και αμυαλε , ξερεις ποσο σε παω αλλα ρε συ τραβα να κοιμηθεις και ειναι και αργα ... Εδω δεν θυμασαι ποια λες , ποια γαμησες , νομιζες οtι γαμησες την jessica , to oνομα της δεν το θυμασαι , το προφιλ της δεν το βρισκεις , ημερολογιο στην πουτσα σου κραταω εγω να σημειωνω οσες γκομενες φορανε παπουτσια που εις γαμησει εσυ > αντε ρε παμε για υπνους :-)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε ψηλε και αμυαλε , ξερεις ποσο σε παω αλλα ρε συ τραβα να κοιμηθεις και ειναι και αργα ... Εδω δεν θυμασαι ποια λες , ποια γαμησες , νομιζες οtι γαμησες την jessica , to oνομα της δεν το θυμασαι , το προφιλ της δεν το βρισκεις , ημερολογιο στην πουτσα σου κραταω εγω να σημειωνω οσες γκομενες φορανε παπουτσια που εις γαμησει εσυ > αντε ρε παμε για υπνους :-)

Ναι ψηλε και εγω σε παω αλλα εχω και φωτο απο το μωρο, μονο απο πισω γιατι δεν ηθελε προσωπο.  :grin:

Δεν ειναι το μονο προφιλ που αφαιρεθηκε απο το εσκορτγκαιντ.  ;) Μην με βαζεις να ψαχνω αν της ειχα βαλει κριτικη. Δεν ειναι καινουργια στο κουρμπετι.

Αντε τραβα για υπνο γιατι μπορει να γαμησα την Μαρια Αντουανετ και να μπερδεψα τις φωτο με την Τζεσσικα!  :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ναι ψηλε και εγω σε παω αλλα εχω και φωτο απο το μωρο, μονο απο πισω γιατι δεν ηθελε προσωπο.  :grin:

Δεν ειναι το μονο προφιλ που αφαιρεθηκε απο το εσκορτγκαιντ.  ;) Μην με βαζεις να ψαχνω αν της ειχα βαλει κριτικη. Δεν ειναι καινουργια στο κουρμπετι.

Αντε τραβα για υπνο γιατι μπορει να γαμησα την Μαρια Αντουανετ και να μπερδεψα τις φωτο με την Τζεσσικα!  :grin:

εγω την μπερδεψα με τιν  monica Belucci παντως χαχαχα νυχτες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom