nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
ούτε τσάμπα!!!
Μη το λες, πληρώνουν πολύ χειρότερες. Στα 60-80 θα έβρισκε πολλούς. :S
ούτε τσάμπα!!!
Ακόμη και φοτοσοπ χάλια είναι.
Δε μου ανοίγει το news what a fuck
Δηλαδή το πήρες το γκομενάκι;μαλλον σε μικροτσουτσουνους Γάλλους έπεσε!Στο anal γατακι!δεν έβγαλε γύρο!
για να στο λεωΔηλαδή το πήρες το γκομενάκι;
τελειωνεΞαναπροσπάθησε.. έκανα κάτι αναβαθμίσεις...
Βγάλε μία κριτική ρε μεγάλε να μάθουμε, γιατί οι γάλλοι είναι σαν παπαγάλοι. Την έχω στο στόχαστρο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αφού δεν υπάρχει κριτική made in Greece.για να στο λεω
Θα τη χαλασουν οι Ελεεινιδες...Εδώ 200 θα ζητάει
70 την ωρα?????
Ελα στη χωρα μας κουκλα μου!!!!!!!!
κυπρο ειναι....ενα σ/κ σκισιμο!
70 την ωρα?????
Μάλλον μούφα φοτο. Δεν πιστεύω στα 70 να κυκλοφορεί τέτοιο εργαλείο.
70 την ωρα?????
Αν πέρασες εσύ καλά γιατί θες την γνώμη άλλου. Γράψε τις δικές σου εντυπώσεις λεπτομερώς.Παιδες καλημέρα σας εχθες πηρα αυτην την κορασιδα και ξετρελαθηκα απλα 200 η ωρα εγω την πηρα ενα 5ωρακι και μου εκαναν και μια πολυ καλη προσφορα στα 750ευρω!πιστευω οτι τα αξιζε τα λεφτα η κοπελα!ακουω γνωμη αν την εχει παρει κανας αλλος
Παιδες καλημέρα σας εχθες πηρα αυτην την κορασιδα και ξετρελαθηκα απλα 200 η ωρα εγω την πηρα ενα 5ωρακι και μου εκαναν και μια πολυ καλη προσφορα στα 750ευρω!πιστευω οτι τα αξιζε τα λεφτα η κοπελα!ακουω γνωμη αν την εχει παρει κανας αλλος
Με πρόλαβες.Μαλλον !!!
Ασε που δεν μας ειπε αν του στειλαν οντος την Charlotte Springer .
Παιδες καλημέρα σας εχθες πηρα αυτην την κορασιδα και ξετρελαθηκα απλα 200 η ωρα εγω την πηρα ενα 5ωρακι και μου εκαναν και μια πολυ καλη προσφορα στα 750ευρω!πιστευω οτι τα αξιζε τα λεφτα η κοπελα!ακουω γνωμη αν την εχει παρει κανας αλλος