Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
βάλε και ότι οι μισές που λενε, δεν δίνουν κώλο...
φάε αυτο το πιπίνι την Κατερίνα με σέρβις του 50ρικου στα 180... +30 δήθεν ο κώλος που αμφιβάλλω αν τον δίνει... μερικοί παππούδες τους τρέχουν τα σάλια με την μικρή και βάζουν 9ρια και 10ρια στις κριτικές...
και λένε και κάτι μαλακίες τύπου αν της φερθείτε καλά τότε θα ανταμοιφθείτε... και με πιάνουν τα γέλια...
σόρρυ μάγκες και γώ παππούς 50 χρονών είμαι αλλά δεν κάνω κι έτσι... και δεν ξεχνάω τις φούλ σερβις λιθουάνες που έστελνε το Αβαντγκάρντ... τι βαθμό έπρεπε να είχαν πάρει αυτές? 15?
Bαλε 20 εδω και αρχισε να κατεβαινεις !! ;)

Συνημμένα

• R.JPG
    R.JPG
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 44

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
βάλε και ότι οι μισές που λενε, δεν δίνουν κώλο...
φάε αυτο το πιπίνι την Κατερίνα με σέρβις του 50ρικου στα 180... +30 δήθεν ο κώλος που αμφιβάλλω αν τον δίνει... μερικοί παππούδες τους τρέχουν τα σάλια με την μικρή και βάζουν 9ρια και 10ρια στις κριτικές...
και λένε και κάτι μαλακίες τύπου αν της φερθείτε καλά τότε θα ανταμοιφθείτε... και με πιάνουν τα γέλια...
σόρρυ μάγκες και γώ παππούς 50 χρονών είμαι αλλά δεν κάνω κι έτσι... και δεν ξεχνάω τις φούλ σερβις λιθουάνες που έστελνε το Αβαντγκάρντ... τι βαθμό έπρεπε να είχαν πάρει αυτές? 15?
Κατανοητο ως προς σερβις. Ως προς εμφανιση τι εχεις να πεις? Επειδη δεν εχω δοκιμασει. Ειναι για 9-10?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
σόρρυ μάγκες και γώ παππούς 50 χρονών είμαι αλλά δεν κάνω κι έτσι...

Aρχηγέ μου σωστό σε βρίσκω! Υποτίθεται πως το έμπειρο παπούδι έχει χορτάσει μουνί και είναι απαιτητικό, δεν κάνει λες και χθες πρωτόδε φρέσκο κρέας! Επί πλέον στην ηλικία αυτή το σεξ είναι σαφώς σημαντική απόλαυση αλλά όχι και τόσο μεγάλη και άμεση ανάγκη.

Αλλά εδώ υπάρχει κριτική για την γνωστή χαζή Ελληνίδα με τα πολλά διαφορετικά ονόματα με 9.0 για την εμφάνιση και 9.3 overall, τί να λέμε τώρα; Αναλογικά το μικρό θα πρέπει να αξίζει ίσως και 12 στα 10. :)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μπα μην την βάλεις... αυτή δεν έδινε κώλο...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Αυτή;

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 18

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
οι ρώγες είναι αλήθωρες?  :think:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Aρχηγέ μου σωστό σε βρίσκω! Υποτίθεται πως το έμπειρο παπούδι έχει χορτάσει μουνί και είναι απαιτητικό, δεν κάνει λες και χθες πρωτόδε φρέσκο κρέας! Επί πλέον στην ηλικία αυτή το σεξ είναι σαφώς σημαντική απόλαυση αλλά όχι και τόσο μεγάλη και άμεση ανάγκη.

Από τη μία ζηλεύω τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα,από την άλλη δε θά'θελα να την αποκτήσω σ'αυτή την ηλικία,κάτι που φυσικά δε γίνεται.

Jorge για σένα που είσαι γαλλομαθής  ;)

"Le temps est un grand maître, dit-on, le malheur est qu'il tue ses élèves" ~Hector Berlioz

(Ο χρόνος είναι ένας καλός δάσκαλος, αλλά δυστυχώς σκοτώνει
όλους τους μαθητές του.
Hector Berlioz)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
(Ο χρόνος είναι ένας καλός δάσκαλος, αλλά δυστυχώς σκοτώνει
όλους τους μαθητές του.
Hector Berlioz)
μεγάλη αλήθεια... όσα περισσότερα γνωρίζουμε τόσο πιο δύσκολη η χαρά...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για φωτό στον πρόεδρα που'χει καλό αρχείο...
η φίλη της Παρις κώλο δεν έδινε πάντως...
μόνο κανας πρόεδρας μπορεί να τον ψιλοέβαλε γιτί τον έχει μικρό...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom