Καλη Χρονια μαγκες...
καλα μουνια στις πουτσες μας...
Καλή χρονιά ή μάλλον πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σε όλους τους συμπαίκτες!!!
Καλη Χρονια μαγκες...
καλα μουνια στις πουτσες μας...
Αντε και κανένα ποδι γιατι όλο κωλους βλέπω .
Εμενα και αυτο με καυλωνει!καλή χρονιά και από μένα συναγωνιστές.
να περνάμε καλά. ;)
Βαλεντίνα ?
Ου γαρ έρχεται μόνον...
Έχει κοντά μαλλιά....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους
Αυτο πρεπει ναναι μαχιμο..
Γιατρεύτηκες εσύ ή θα μας κολλήσεις τίποτα;Eχει κανεις αποψη...?
Εκ Μοσχοβίας ορμώμενο το καράσιον?Καλη χρονια .
Κορίτσι του Zuzana . Εάν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος είχε πει ότι προ αμνημονεύτων χρόνων είχε κάνει μια δυο ταινιούλες.
Με τέτοιο όνομα παραπέμπει σε πορνοστάρ, αλλά δεν την έχω βρεί πουθενά. Μήπως έχει έρθει με διαφορετικό όνομα πάλι; Ξέρει κανένας έμπειρος;
Κορίτσι του Zuzana . Εάν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος είχε πει ότι προ αμνημονεύτων χρόνων είχε κάνει μια δυο ταινιούλες.
ΓΙα ταινίες δε θυμάμαι κάτι αλλά το κορίτσι ήταν τούρμπο κι έκανε και καλό ντούο με την κολλητή της.Κορίτσι του Zuzana . Εάν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος είχε πει ότι προ αμνημονεύτων χρόνων είχε κάνει μια δυο ταινιούλες.
Με τέτοιο όνομα παραπέμπει σε πορνοστάρ, αλλά δεν την έχω βρεί πουθενά. Μήπως έχει έρθει με διαφορετικό όνομα πάλι; Ξέρει κανένας έμπειρος;
Εγω εστειλα μυνημα για να κλεισω και απαντηση δεν πηρα .
Γεια σας είδα την Holly και μου ήρθε ντουβρουτζας. Και μιας και θα είμαι Αθήνα έλεγα να περάσω, έχει κανείς εμπειρία γιατί μόνο από Τούρκους βλέπω κριτικές?
Πριν τις πλαστικές.Γεια σας είδα την Holly και μου ήρθε ντουβρουτζας. Και μιας και θα είμαι Αθήνα έλεγα να περάσω, έχει κανείς εμπειρία γιατί μόνο από Τούρκους βλέπω κριτικές?