anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΠΧ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ? ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΠΑΝΤΑ
ΠΧ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ? ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΠΑΝΤΑ
jasmine gae -Regina eogΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ? ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΠΑΝΤΑ
τελικά πήγες Ρεγγίνα? Λέει τίποτις ανευ κώλου?
Άσε σου λέω γλυτώσαμεπως με καταλαβαίνεις έτσι !!!
σ'έχω πάρει?
Άσε σου λέω γλυτώσαμε
Εσείς που έχετε περάσει απο Regina ότι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι;
Ναι ρε οτι παρεθεςε ο νιτρο!25αρα Ουκρανή ,ντροπαλή λιγο αλλα καλη στο γαμησι με δυνατη πιπα και τα καταπίνει ολα!Στο σφυροκοπημα στάζει κ οι δεσμευμενοι ας προσέχουν γιατι αφήνει σημαδια!τελικά πήγες Ρεγγίνα? Λέει τίποτις ανευ κώλου?
Ok αν τις εχεις δοκιμασει ολες !!!Καλημερα! Ναι τις εχω δοκιμασει μερικες 1ωρα αλλες 0.30, παμε για δουλεια τωρα μην μου χαλασετε τη μερα!
στα 4 μου έλεγε I m your fucking bitch αλλα εγω έβλεπα το τατου στην πλάτη!Εβγαλες ακρη γιατι την λεω Αλεπου ?
στα 4 μου έλεγε I m your fucking bitch αλλα εγω έβλεπα το τατου στην πλάτη!
το παιζε το αγγλικό οχι οτι γεννήθηκε και κατω απο το Big Ben !Ασε ρε Da da da da ελεγε !!!
Αλαξες αυτοκινητο τελικα Jorge οπως το ελεγες !!!πως με καταλαβαίνεις έτσι !!!
σ'έχω πάρει?
δεν πήρα Σκοντα βρε! με έχεις για φτηνιάρη?Αλαξες αυτοκινητο τελικα Jorge οπως το ελεγες !!!
εγω παντως λεω να περάσω μια βόλτα!Προπαντως το δικό μου πουλί εμπιστεύομαι και λιγα ακόμη εδω μεσα!Διαβαζω οτι η Σειλα τα σπαει επανω.
Χορχε μεγια το νεο αμαξι