Άλλο είπε ο Νίτρο, με τον οποίο έχω κάποιους κώδικες επικοινωνίας, άλλο κατάλαβες εσύ και υποστηρίζεις.
Και η ένστασή μου δεν είναι το πόσα λεφτά παίρνει κάποια, αλλά αν τα αξίζει. Και (ξαναλέω μπας και το καταλάβεις), ανεξάρτητα αν είναι ντόπια (που σαφέστατα προτιμώ εγώ) ή ξένη, για να μπορεί να αποδώσει για τα 200 ευρώ που παίρνει δεν είναι ανθρώπινως δυνατόν να κάνει 10+ ραντεβού η μέρα και να είναι καλή σ' αυτό που κάνει.
Τα λοιπά, πως έχουν έξοδα μετακίνησης, ξενοδοχεία (σιγά τα πεντάστερα!), πρακτορεία, "λαδώματα" κλπ ισχύουν, αλλά όντως εμένα σαν πελάτη με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.
Επειδή είμαι πολύ παλιός και πέτυχα το πρώτο κύμα των εξ ανατολών εισαγωμένων εκδιδομένων κορασίδων στα μέσα της δεκαετίας του 90, τότε ανατολική πουτάνα σήμαινε καλή και φτηνή και να σε παρακαλάει αυτή να την πάρεις. Και δεν είχαμε και κρίση! Και επίσης Ελληνίδες πουτάνες δεν υπήρχαν, διότι τότε όλοι οι Έλληνες ήταν πλούσιοι, ως γνωστόν.
Τώρα πως τα καταφέραμε και σήμερα οι ανατολικές πουτάνες θεωρούνται συλλήβδην μουνιά πολυτελείας και τους δίνουμε ένα σκασμό λεφτά εν μέσω κρίσης και παρακαλάμε να μας βάλουν στη λίστα κι όλας, είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά.
Ο άλλος παρακαλάει να βρει κάποιον να τον βάλει μέσον στο νταβατζοπρακτορείο μπας και ευαρεστηθούν να τους δώσει τα λεφτά του!! Ε, εγώ αυτό το θεωρώ κατάντια και δεν θα το έκανα σε κανένα μαλάκα που θα με "έφτυνε".
Είτε ήταν νταβατζής είτε ξενοδόχος, εστιάτορας, ιδιοκτήτης κλαμπ κλπ. Όταν δίνω τα λεφτα ΜΟΥ δεν θα παρακαλάω εγώ, αυτοί θα με παρακαλάνε!!