giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δεν την ξέρω παίχτη.παλικάρια κάπου έπεσε το μάτι μου που κάποιος ανέφερε ότι τάχαμ δηθεν ειναι πολύ καλή η γυναίκα του ζορο.. με δύο λέξεις >κλασική Ελληνίδα<
κατι ξέχασες να γράψεις στην κριτικη με σιντυ!μαλακια επισης με το πρακτορείο που εχει βάλει το service χωρις να το εχει εγκρίνει η ίδια!ενω γραφει cim/cif τελικα δεν κανει!
Αυτή η Ραφαέλα είναι για 8 Μ.Ο. ?????
Απο ΄φατσα δεν με τρελαίνει .... είναι και 40 χρονών δηλαδή είναι καλύτερη απο την Βανέσσα 44?????
Απο τις φώτο που βλέπω την Βανέσσα που την έχω δοκιμάσει μου φαίνεται καλύτερη...ναι πολύ καλύτερη ...και μην αμφισβητείς αν δεν έχεις δοκιμάσει
Απο τις φώτο που βλέπω την Βανέσσα που την έχω δοκιμάσει μου φαίνεται καλύτερη...
ναι πολύ καλύτερη ...και μην αμφισβητείς αν δεν έχεις δοκιμάσει...
συγκρίνεται μόνο με αυτή που σου έκανα πάσα ....γιατί εγώ είμαι σωστός
NITRO αντέχει μπάτσες?
αντέχει κάργα ...αλλά αν θες για πολύ ξύλο να σε παρακαλάει για χαστούκια μεχρι δακρύων εδώ
Ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!!!!! Σ ευχαριστώ πολύ!
πολύ σύντομαααα
Σε δουλευει βρε Προκι!
Χορχε, φτάνει ρε μαλακα με τα μασαζ. Θα άλλαξεις δέρμα σαν τα φίδια. Έρχετε καλώ κωλοτρυπίδι. Ακόνισε τον και κλείσε για 3 ιουλίου Λουσυ εόγκ.
παλικάρια κάπου έπεσε το μάτι μου που κάποιος ανέφερε ότι τάχαμ δηθεν ειναι πολύ καλή η γυναίκα του ζορο.. με δύο λέξεις >κλασική Ελληνίδα<
ναι πολύ καλύτερη ...και μην αμφισβητείς αν δεν έχεις δοκιμάσει...
συγκρίνεται μόνο με αυτή που σου έκανα πάσα ....γιατί εγώ είμαι σωστός και δεν βάζω καπέλο όταν συστήνω
Μάλιστα κύριε. Άρα διαγράφομαι αντίο
Από αυτή που λέει ο Γιώργης καλά.
Από την άλλη την Ελληνίδα μιλφ όμως που είναι και 45(!!), είναι καλύτερη;
Αυτή που δουλεύει στα ντέλα της Κασσάνδρας (αλλά όχι μόνο!) εννοώ. ;)
Εσύ αλήθεια ποια του είχες συστήσει; Τη "φούξια";