Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Proki

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι μπορούμε να βρούμε κάποια που να μπορεί να αντέχει το ανάλ? Ή στο τέλος θα αναγκαστούμε να τον κόψουμε?
:grin: :grin:

Καλημέρα σας παιδιά χθές το βράδυ πήγα στην Τανια ειναι μια πολύ-πολύ χαμογελαστή νεαρή κοπέλα
υψος 1,70 + με τακουνιά, σφιχτό και νεανικό δέρμα γάλακτος, μαυρισμένο σώμα.... σοκολατοχρώμα, βυζάκια C.
καυλομούνα με στενό περιποιημένο μουνάκι της ζητησα αναλ δεν αρνηθηκε πολυ στενή σουφρίτσα της! Θα 'λεγα πως είναι πρωτάρα στο αναλ εγώ προσωπικά γουστάρω τα αληθινά βογγητά!  :fuck1:
Δεν μπορω να αφιερωσω πολυ ωρα για λεπτομέρειες θα γράψω αργότερα κριτική στην Tati και για την μικρη Tanya. παιδες θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την Margo.. τόσο καλή και θέλει 300 για μια ωρα?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφου το κανουν και στις τσοντες!  :grin:
στις τσοντες εχουν κανει πριν το γυρισμα εναν μικρο χημικο πολεμο στον κωλο τους και εχουν σκοτωσει τα παντα...
βλεπε Daisy και Donna Bell... λαμπικο τον εβγαζες... και στο duo βολευει η καλη προετοιμασια για να μην αλλαζεις καποτες... ξερετε εσεις... τα κλασσικα ass to ass, fuck my ass and then her pussy...
κι ετσι...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Καλημέρα σας παιδιά χθές το βράδυ πήγα στην Τανια ειναι μια πολύ-πολύ χαμογελαστή νεκρή κοπέλα
υψος 1,70 + με τακουνιά, σφιχτό και νεανικό δέρμα γάλακτος, μαυρισμένο σώμα.... σοκολατοχρώμα, βυζάκια C.
καυλομούνα με στενό περιποιημένο μουνάκι της ζητησα αναλ δεν αρνηθηκε πολυ στενή σουφρίτσα της! Θα 'λεγα πως είναι πρωτάρα στο αναλ εγώ προσωπικά γουστάρω τα αληθινά βογγητά!  :fuck1:
Δεν μπορω να αφιερωσω πολυ ωρα για λεπτομέρειες θα γράψω αργότερα κριτική στην Tati και για την μικρη Tanya. παιδες θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την Margo.. τόσο καλή και θέλει 300 για μια ωρα?
η Margo έπρεπε να χει πάρει σύνταξη εδω και καιρο!απορω ποιοι την παίρνουν κ σκάει συνεχεια εδω!για τανια τι εννοείς (νεκρή );;;;;

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
τελευταίο που πήρα με ολοκληρωμένο πακέτο απο θεμα εξ εμφάνισης και service with ass to pussy and mouth ,slave ,αντοχή καλη και καβαλημα δυνατό !

Αυτό το κομμάτι ποιο είναι? Και πόσα ζητά? Εγώ πάντως για Jessica  400 ευρώ για να πάρω και κώλο δεν δίνω... Καλύτερα η gabriella που εντάξει πόναγε η κοπέλα αλλά τουλάχιστον κατάφερα και τον έβαλα..

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
στις τσοντες εχουν κανει πριν το γυρισμα εναν μικρο χημικο πολεμο στον κωλο τους και εχουν σκοτωσει τα παντα...
βλεπε Daisy και Donna Bell... λαμπικο τον εβγαζες... και στο duo βολευει η καλη προετοιμασια για να μην αλλαζεις καποτες... ξερετε εσεις... τα κλασσικα ass to ass, fuck my ass and then her pussy...
κι ετσι...
ναι αλλα ξεχνάς οτι εχουν να κάνουν με επαγγελματίες με εξετάσεις κτλ συνεπως ...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι αλλα ξεχνάς οτι εχουν να κάνουν με επαγγελματίες με εξετάσεις κτλ συνεπως ...
τι επαγγελματιες λες μωρε...
εδω μιλαμε για κωλοβακτηριδια που δεν πρεπει να πανε απο τον κωλο στο μουνι...
δηλαδη για αυτο-μολυνση... εσυ απλα τα μεταφερεις, δεν μολυνεις...

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Τελικά το μωρό που βάλατε στην φώτο ποιο είναι?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κατσε να σου δειξω πως γινεται...

Συνημμένα

• Horny-redhead-missy-anal-penetration-in-Hardcore-anal.jpg
    Horny-redhead-missy-anal-penetration-in-Hardcore-anal.jpg
    140,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Proki

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η Margo έπρεπε να χει πάρει σύνταξη εδω και καιρο!απορω ποιοι την παίρνουν κ σκάει συνεχεια εδω!για τανια τι εννοείς (νεκρή );;;;;

Λάθος μου: νεαρή!

Α τόσο καλά! Τότε θα περιμένω μέχρι την Τρίτη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε χορχε τοτε θα τις γαμουσαν απο κωλο με καποτα!
πιες καφε ρε βοιδοπουτσα δεν εχεις ξυπνησει ακομα... αλλα λεμε εμεις κι αλλα εσυ...
εσυ λες για ΣΜΝ... και μεις για κωλοβακτηριδια...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom