MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
μονο στις τσοντες!παρε καμμια ps και αν στο κανει σφυρα μου κλεφτικα!αφου το κανουν και στις τσοντες!
μονο στις τσοντες!παρε καμμια ps και αν στο κανει σφυρα μου κλεφτικα!αφου το κανουν και στις τσοντες!
Το θέμα είναι μπορούμε να βρούμε κάποια που να μπορεί να αντέχει το ανάλ? Ή στο τέλος θα αναγκαστούμε να τον κόψουμε?
τοσες φορές που πήγε τουαλέτα δε μύριζε ασε που ουτε 3λεπτο δεν ν άφησε να πάρω λωκο!Και βρωμαει και ο κωλος της !!!
μονο στις τσοντες!παρε καμμια ps και αν στο κανει σφυρα μου κλεφτικα!
στις τσοντες εχουν κανει πριν το γυρισμα εναν μικρο χημικο πολεμο στον κωλο τους και εχουν σκοτωσει τα παντα...αφου το κανουν και στις τσοντες!
μετα απο καθαριοτητα δεν εχουν προβλημα...μονο στις τσοντες!παρε καμμια ps και αν στο κανει σφυρα μου κλεφτικα!
η Margo έπρεπε να χει πάρει σύνταξη εδω και καιρο!απορω ποιοι την παίρνουν κ σκάει συνεχεια εδω!για τανια τι εννοείς (νεκρή );;;;;Καλημέρα σας παιδιά χθές το βράδυ πήγα στην Τανια ειναι μια πολύ-πολύ χαμογελαστή νεκρή κοπέλα
υψος 1,70 + με τακουνιά, σφιχτό και νεανικό δέρμα γάλακτος, μαυρισμένο σώμα.... σοκολατοχρώμα, βυζάκια C.
καυλομούνα με στενό περιποιημένο μουνάκι της ζητησα αναλ δεν αρνηθηκε πολυ στενή σουφρίτσα της! Θα 'λεγα πως είναι πρωτάρα στο αναλ εγώ προσωπικά γουστάρω τα αληθινά βογγητά!
Δεν μπορω να αφιερωσω πολυ ωρα για λεπτομέρειες θα γράψω αργότερα κριτική στην Tati και για την μικρη Tanya. παιδες θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την Margo.. τόσο καλή και θέλει 300 για μια ωρα?
τελευταίο που πήρα με ολοκληρωμένο πακέτο απο θεμα εξ εμφάνισης και service with ass to pussy and mouth ,slave ,αντοχή καλη και καβαλημα δυνατό !
τελικα εσυ εχεις τον μεγαλυτερο ετσι?τοσες φορές που πήγε τουαλέτα δε μύριζε ασε που ουτε 3λεπτο δεν ν άφησε να πάρω λωκο!
ναι αλλα ξεχνάς οτι εχουν να κάνουν με επαγγελματίες με εξετάσεις κτλ συνεπως ...στις τσοντες εχουν κανει πριν το γυρισμα εναν μικρο χημικο πολεμο στον κωλο τους και εχουν σκοτωσει τα παντα...
βλεπε Daisy και Donna Bell... λαμπικο τον εβγαζες... και στο duo βολευει η καλη προετοιμασια για να μην αλλαζεις καποτες... ξερετε εσεις... τα κλασσικα ass to ass, fuck my ass and then her pussy...
κι ετσι...
ρε τι σε νοιάζει ;στον κωλο σου θα μπει;τελικα εσυ εχεις τον μεγαλυτερο ετσι?
ή μηπως ειναι απλα χοντρουτσικος?
Αγορινα το θεμα ειναι τι κουβαλαει ο κωλος τους τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες !!!ναι αλλα ξεχνάς οτι εχουν να κάνουν με επαγγελματίες με εξετάσεις κτλ συνεπως ...
τι επαγγελματιες λες μωρε...ναι αλλα ξεχνάς οτι εχουν να κάνουν με επαγγελματίες με εξετάσεις κτλ συνεπως ...
ειναι μικρος ακομα μωρε δεν ξερει...Αγορινα το θεμα ειναι τι κουβαλαει ο κωλος τους τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες !!!
ρε χορχε τοτε θα τις γαμουσαν απο κωλο με καποτα!ειναι μικρος ακομα μωρε δεν ξερει...
η Margo έπρεπε να χει πάρει σύνταξη εδω και καιρο!απορω ποιοι την παίρνουν κ σκάει συνεχεια εδω!για τανια τι εννοείς (νεκρή);;;;;
για ποια λες;Τελικά το μωρό που βάλατε στην φώτο ποιο είναι?
πιες καφε ρε βοιδοπουτσα δεν εχεις ξυπνησει ακομα... αλλα λεμε εμεις κι αλλα εσυ...ρε χορχε τοτε θα τις γαμουσαν απο κωλο με καποτα!