jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
απαπα!!!! δεν κανουμε εμεις τετοια...καμμιά προταση για εμφάνισιμη και να κανει anal/cim/swallow και καλη συμμετοχη έχουμε;
απαπα!!!! δεν κανουμε εμεις τετοια...καμμιά προταση για εμφάνισιμη και να κανει anal/cim/swallow και καλη συμμετοχη έχουμε;
απαπα!!!! δεν κανουμε εμεις τετοια...
Δεν διάβασα καμια κριτική γιατί όταν ήρθε είχε μια φωτογράφιση με μια λαμποργκινι κίτρινι από πίσω και γενικά έδειχνέ ωραιό μωρό οπότε πήγα με κλειστά τα μάτια. Τώρα βλέπω δείχνει ανορεκτικία. Τότε ήταν ψιλοπαχουλή και από το κάψιμο που χε φάει στο σολάριουμ οι άσπρες ραγάδες ήταν αντιαισθητικές σε σημείο αηδίας. Προφανώς έχει αυξομοιόσεις βάρους συχνά...
Επαναλαμβάνω!!! ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Μην λεω μαλακίες. Γκαόυ λουκ/χορχε ι λοβ γιου μποθ.
Να δώσω πεντακό να δώ το μαλάκα να γαμάει την πόρνη του ρε? Και δεν πάω με τον χορχε παρέα να ξεκωλιάσουμε μια που νταμπλ πενετρετιον?
Συμμαθητρια του Γιουσουρουμ 44 !!!δηλωσε 30 αλλα νομίζω ειναι 38 και.
τοτε τι πεταγεσαι;απαπα!!!! δεν κανουμε εμεις τετοια...
Να προσεχείς το κουλουρι σου με τον Jorge γιατι δεν αστειεύεται ;)Να δώσω πεντακό να δώ το μαλάκα να γαμάει την πόρνη του ρε? Και δεν πάω με τον χορχε παρέα να ξεκωλιάσουμε μια που νταμπλ πενετρετιον?
αφού σε είπα για...αυτή είναι...τι αν είναι και αν είναι ;)
είχα δάσκαλο τον γέοπα και έμαθα να τις ξετρυπώνω
Να προσεχείς το κουλουρι σου με τον Jorge γιατι δεν αστειεύεται ;)
Όπου να ναι αλλάζω την υπογραφή μου και αφαιρώ τον χορχε από εκεί.
βγαλε με γιατι εγω δεν σ' αγαπω...Όπου να ναι αλλάζω την υπογραφή μου και αφαιρώ τον χορχε από εκεί.
βγαλε με γιατι εγω δεν σ' αγαπω...
σουριχνα ενα κωλο-γαμησι ομως για να στρωσεις... μονο μη μου ζητησεις φιλακια,
κι ας παει η ποιοτητα στο διαολο...
Ελα ρε μαν μην γραφεις κριτικες αμεσως μετα απο γαμησι γιατι ενθουσιαζεσαι. ;)
Το μωρο γυρο στο 1.65 ειναι, και σωμα 9??? κατσε καλα. Ειπαμε οχι υπερβολες.
Προσωπο 7.5 γλυκο
Σωμα 7 με εχτρα κιλακια
Στο σερβις.........γουστα του καθενος.
τοτε τι πεταγεσαι;απαπα!!!! δεν κανουμε εμεις τετοια...
τοτε τι πεταγεσαι;