Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (0 μέλη και 85 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Εσυ θελεις ενα χερι ξυλο μικρε εραστη!!  :knuppel: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να κανουμε και μερικες διορθωσεις στην τελευταια σου κριτικη για Μαριαννα.  :grin: :grin:  

Μέσος όρος:   9.3 7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο): 9.0  7.5
Εμφάνιση (σώμα): 9.0  8
Γενική συμπεριφορά: 9.0 7
Επικοινωνία: 10.0   8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10.0  7
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9.0  6.5 Κωλο δεν δινει
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; Ναι
Σορυ ρε Λουκ αλλά ξέρεις καλά οτι κάποιος μπορεί να πάρει το κάτι παραπάνω!!

Πρέπει να σημειώσω οτι την είχα πάρει στο 1ο ή 2ο τουρ της μετά απο πρόταση του Geopa  ;)

Lorena  :grin:

Προσωπο  7.5 (δυνατο σημειο ματια, χαμηλοι τονοι.... δοντια θελουν φτιαξιμο)

Σωμα     8 (Καλο σωμα αλλα μικρα βυζια με μεγαλες θυλες που θα πρεπει να τα επισκευασει πλαστικος σε μερικα χρονια λογο g)

Διαθεση  6.5 (προσχαρη, ευγενεστατη,καλος χαρακτηρας αλλα επαγγελματιας. Δεν υγραινεται με τιποτα  ;) το κανει σαν δουλεια για τα λεφτα και μονον. Σουφρα δουλεμενη λιγο αλλα με πολυ μικρα εργαλεια, μιλαμε μεγεθος δαχτυλου.  :grin: Μεζουρα και too bocou πειθαρχει. Οσοι πατε για κουλουρι μπορει και να απογοητευθειτε. Ψευτικα βογγητα για να σας ικανοποιησει. Δεν το παει το γαμησι)

Επικοινωνια 8 Μιλαει καλα Αγγλικα και παντα ρωταει αν ευχαριστηθηκες. Καθαρο GFE

Γενικη βαθμολογια 7.5 Στα 200 την ωρα παιρνετε καυλιαρες που θα σας το ρουφηξουνε και θα ευχαρηστηθουν το γαμησι.

Αυτα τα ολιγα και πρεπει να εχουν πεσει πολλοι αγαπουληδες στην Λορενα  :grin: :grin:
Λουκ ή βαριόσουν ή γέρασες  :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
[size=20pt]Υποτροπίασες πάλι ρε τύπε!![/size]  :grin: :grin:
Ελα ρε τύπε 3 ποστ ήταν !!!

Πιο πολύ ωρα σου πήρε να βρεις αυτά που πόσταρες απο το να διαβάσεις 3 ποστ!!  :grin:

Μην κάνεις σαν την χήρα στο κρεββάτι  :P

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
To Serenaki () πάντως πολύ δύναμη....  :fuck2: :fuck2: :fuck2: έρχεται σε λίγες μέρες και στο Ελλάδα... Εγώ την έχω πάρει Παρίσι, Βρυξέλλες και λίαν συντόμως και Αθήνα!!! Έχει τρομάξει η κοπέλα που ανοίγει την πορτα και με βλέπει μπροστά της σε κάθε χώρα.... αχαχαχαχα Εμένα μου ταιριάζει πάντως... Δεν είναι από Ουκρανία πάντως για όσους την μπερδεύουν με κάποια άλλη. Καλό σέρβις (χωρίς γλωσόφιλα δυστυχώς), κεφάτη, ωραία στησίματα, κορμί θάνατος φουλ γυμνασμένη και με κωλαράκι δουλεμένο για όσους ΔΕΝ είναι τεράστιοι... Εγώ ευτυχώς πέρασα οριακά τις εξετάσεις της και πέρασα πολύ καλά μαζί της όλες τις φορες :grin: Όσο για την Crystalo () φοιτητριούλα όπως δηλώνει, τρελένεται για γλυφομούνι (3 φορές πρέπει να έχυσε σε 10 λεπτά....αχαχαχαχ) και φιλάει πολύ καλά με γλώσσα. Βυζί δεν υπάρχει... μην το ψάξετε... δεν θα το βρείτε... αχαχαχαχα...  :2funny: Καλή περίπτωση για όσους γουστάρουν πετιτ καταστάσεις. Φωτοσοπιασμένες φωτογραφίες αλλά την γενική εικόνα μπορείτε να την πάρετε από τις φωτό... Κοντούλα, πετίτ, αδουνατούλα. Δεν είναι κακή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
To Serenaki () πάντως πολύ δύναμη....  :fuck2: :fuck2: :fuck2: έρχεται σε λίγες μέρες και στο Ελλάδα... Εγώ την έχω πάρει Παρίσι, Βρυξέλλες και λίαν συντόμως και Αθήνα!!! Έχει τρομάξει η κοπέλα που ανοίγει την πορτα και με βλέπει μπροστά της σε κάθε χώρα.... αχαχαχαχα Εμένα μου ταιριάζει πάντως... Δεν είναι από Ουκρανία πάντως για όσους την μπερδεύουν με κάποια άλλη. Καλό σέρβις (χωρίς γλωσόφιλα δυστυχώς), κεφάτη, ωραία στησίματα, κορμί θάνατος φουλ γυμνασμένη και με κωλαράκι δουλεμένο για όσους ΔΕΝ είναι τεράστιοι... Εγώ ευτυχώς πέρασα οριακά τις εξετάσεις της και πέρασα πολύ καλά μαζί της όλες τις φορες :grin: Όσο για την Crystalo () φοιτητριούλα όπως δηλώνει, τρελένεται για γλυφομούνι (3 φορές πρέπει να έχυσε σε 10 λεπτά....αχαχαχαχ) και φιλάει πολύ καλά με γλώσσα. Βυζί δεν υπάρχει... μην το ψάξετε... δεν θα το βρείτε... αχαχαχαχα...  :2funny: Καλή περίπτωση για όσους γουστάρουν πετιτ καταστάσεις. Φωτοσοπιασμένες φωτογραφίες αλλά την γενική εικόνα μπορείτε να την πάρετε από τις φωτό... Κοντούλα, πετίτ, αδουνατούλα. Δεν είναι κακή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο....
Γκόμενα που δεν φιλάει στο στόμα για μένα δεν τσουλάει  :grin:

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Γκόμενα που δεν φιλάει στο στόμα για μένα δεν τσουλάει  :grin:

Δεν με απασχόλησε πολύ αφού με ικανοποίησε στα υπόλοιπα. Θα συμφνωήσω πάντως πως σαν γενικός κανόνας ισχύει και για εμένα αυτό. Έτυχε η συγκεκριμένη να τσουλήσει καλά για τα δικά μου δεδομένα και γούστα πάντως. Όσο για κάποιον που έγραψε πως την πήρε χωρίς να την έχει δει προφανώς, δεν πιστεύω πως η γκόμενα αξίζει για 6.5/10. Γούστα είναι αυτά βέβαια...

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μήπως είναι βαρετό το μη ιδιαίτερο πλέον!
Μερικές φιλανε τον κωλο για τον γκόμενο! Αλλες και τα φιλιά!
Μήπως να κρατήσουν και το γαμήσι και να πάνε να γαμηθούν εκεί που γουστάρουν και να μη το παίζουν δήθεν για το χρήμα!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επειδή είσαι διακριτικός Πρόεδρε να βγάλω εγώ το φίδι απ' την τρύπα.
Αναγνωρίσιμο το στυλ γραφής του παίκτη, ας μιλήσουν κι άλλοι φίλοι μπας και βγάλουμε συμπέρασμα.
Ο ίδιος που είχε γράψει εκείνη την περίφημη κριτική για Νταρίνα-ίνγρκιντ στο θεσσαλονικιώτικο θρεντ!!!!
με τις φωτογραφίες.

εντάξει,εγώ τον ξέρω εδώ και μήνες αλλά τί σημασία έχει!τον έχει αυτόν το λογαριασμό για μην εκθέτει τον "κανονικό" του, ή όταν θέλει να γράψει καμιά κριτική,μιας και με το κανονικό του νικ δεν γράφει (πλέον) κριτικές!!!!
περίεργο πάντως πώς του ήρθε-μέσα από τόσες δεκάδες κοπέλες-να γράψει για την Λόλα μετά από μήνες ή και χρόνια!!!???

ΥΓ όσο για τα ρούχα-εσώρουχα,έκανε λάθος ο παίκτης!

4 σακκούλες Καλογήρου είχε η κοπέλα όταν πήγα εγώ στη Θεσσαλονίκη!είχε ψώνιο με τα ακριβά....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σορυ ρε Λουκ αλλά ξέρεις καλά οτι κάποιος μπορεί να πάρει το κάτι παραπάνω!!

Πρέπει να σημειώσω οτι την είχα πάρει στο 1ο ή 2ο τουρ της μετά απο πρόταση του Geopa  ;)

Λουκ ή βαριόσουν ή γέρασες  :grin: :grin:

Με την Μαριαννα περασα στο πρωτο της τουρ την ιδια μερα που περασε και ο Αντι και πριν βαλει κριτικη. Δεν χρειαζεται να ακουω τον Γεοπα για να περασω απο μωρο. Μην υπερβαλεις τωρα γιατι ερχεται  :knuppel: :grin: :grin: :grin:

Οσο για την Λορενα ουτε γερασα ουτε τιποτα. Ακρως επαγγελματιας και μην μου πεις επιδει την φιλισες παθιασμενα υγρανθηκε !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρεψου λιγο  :grin: :grin:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

όπως πάντα έγκυρος και ενημερωτικός...αυτό το ντόπιο πολύ καλό είναι τόσο καλό όσο φαίνεται?

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Με την Μαριαννα περασα στο πρωτο της τουρ την ιδια μερα που περασε και ο Αντι και πριν βαλει κριτικη. Δεν χρειαζεται να ακουω τον Γεοπα για να περασω απο μωρο. Μην υπερβαλεις τωρα γιατι ερχεται  :knuppel: :grin: :grin: :grin:

Οσο για την Λορενα ουτε γερασα ουτε τιποτα. Ακρως επαγγελματιας και μην μου πεις επιδει την φιλισες παθιασμενα υγρανθηκε !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρεψου λιγο  :grin: :grin:
Για την Μαριαννα πάει και πολύς καιρός ,αλλά για την Lorena θα διαφωνήσω το είπα και πιο πρίν-και θα το κλείσω εδώ- δεν μπορεί να πάρουν όλοι το κάτι παραπάνω!!!!!  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αντί να κάθεστε να ψάχνετε πότε γάμισα την σερενατούλα από το δεύτερο γραφείο του βικτωράκου στην Αθήνα καλό είναι να επικεντρώνεστε στη βαθμολογία που έδωσα ΟΒΕΡΑΛ και όταν και εσείς με το καλό πάτε και συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε τα ξαναλέμε γατάκια....!!!! Ο τύπος στο Εσκνιους που μόλις είδα τηνκριτική του τα λέει επίσεις πολύ καλα αλλά έχει βάλει μεγαλούτσικη βαθμολογία!!!

ΛΟΥΚ.... για τον οισοφάγο της Λορένα γιατί δεν μας λές τίποτα? Ή δεν στον εξαφάνισε μέχρι τη βάση?  ;)  ;)  ;) Το τατού στο σβέρκο τη σκατά έλεγε? Είχα επικεντρωθεί στο ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ που κατέχει και δεν έβγαζα άκρη με τα ιερογλυφικά της.  :headbang: :headbang: :headbang:

Κριτική του Καλαχαν για Λαυρα 100% ακριβής. Μπράβο παίχτη!!! Τα μαλιά τα έκοψε/έβαψε όπως στις φωτογραφίες? Κιλά έχασε καθόλου? Θυμάμαι το ωραίο υγιές χαμόγελο της και ξεροχύνο το στανιό μου μέσα!!!!!!  :cum:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Κριτική του Καλαχαν για Λαυρα 100% ακριβής. Μπράβο παίχτη!!! Τα μαλιά τα έκοψε/έβαψε όπως στις φωτογραφίες? Κιλά έχασε καθόλου? Θυμάμαι το ωραίο υγιές χαμόγελο της και ξεροχύνο το στανιό μου μέσα!!!!!!  :cum:
δεν την ειχα παρει πριν,δεν ξερω αν εχασε,παντως δεν ειναι κατι ασχημο,περισσοτερο γυμναστικη θελει και αυτη...απο μεθαυριο αθηνα μπορεις να δεις διεξοδικα :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom