Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
αυτο το ρωσιδι τι λεει;
ξερει κανεις τιποτα ή ειναι πολυ μπας κλας
Το ρωσίδι δεν λέει τίποτα. Κομοδίνο.
Τα 130 όμως θα σου μιλήσουν!
αυτο το ρωσιδι τι λεει;
ναι το δουλευει τελεια αλλα ειναι λιγο πηγαδοκωλα...
αυτο το ρωσιδι τι λεει;
Εγω δεν ξαναπαιρνω απο δω μετα το προηγουμενο φιασκο με Olla. Θα γραψω και κριτικη να υπαρχει.αυτο το ρωσιδι τι λεει;
αυτο το ρωσιδι τι λεει;
Την πετυχα σε ανσανσερ σε γνωστο πορνοξενοδοχειο. Ωραιο μωρο μου φανηκε ακι την κοιταζα λιγο λοξα αλλα απο σερβις δεν γνωριζω.
Το μωρο πως το βαφτισανε δε μας ειπες ομως.....Αγορίνες ευχαριστώ για τη συνδρομή ...αποστολή εξετελέσθη ! Ανεβαινουμε κιόλας για σαλονικη όπου και θα γραφτεί κριτική με λεπτομέρειες Απο το σπίτι ! Σημείωση στην προσπάθεια επίσκεψης στούντιο έφαγαν Πορτα Απο υπηρεσια που εκθειάζεται εδω μέσα. . . Καλο μας ταξίδι λοιπόν και τα νέα αργότερα .
με ποια τον βαφτισες το λουτσο σου;Αγορίνες ευχαριστώ για τη συνδρομή ...αποστολή εξετελέσθη ! Ανεβαινουμε κιόλας για σαλονικη όπου και θα γραφτεί κριτική με λεπτομέρειες Απο το σπίτι ! Σημείωση στην προσπάθεια επίσκεψης στούντιο έφαγαν Πορτα Απο υπηρεσια που εκθειάζεται εδω μέσα. . . Καλο μας ταξίδι λοιπόν και τα νέα αργότερα .
Ευχαριστωωωω!!!
Aμα χασει κανενα 5κιλο !!!Ευχαριστωωωω!!!
Το ίδιο καλή κ η φίλη της;;;
Δλδ δεν πέρασες καλα Λουκ?Δεν εχει ερθει τιποτα καλο για τα γουστα μου, και η Λορενα πολυ επαγγελματιας και οχι 10αρι οπως την περιγραφουν.
Να δουμε τι θα βγει η Ολυμπια.
Ξαδέρφη του gap?Alysa Gap; Πολύ gap όμως λέμε.
Δυστυχως ολες απο αυτο το μαγαζι ετσι ειναι !!!
Olla & Katia μια απο τα ιδια , Νεκρη Φυση , τσαμπα η ομορφια τους .