Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν είναι δικό μου το μαγαζί, ούτε ζω εδώ μέσα . Ούτε να μπαναρω κλωνους μπορώ. Καθάρισα 5 σελίδες γιατί τόσο προλαβαίνω. Τα ηρωικά κλαψομουνικα Μπορουν να γραφτουν Στο thread για τις μεγαλόστομες αποχωρήσεις. Οποίος δεν καταλαβαίνει ότι εδώ είναι απλά ενα site που γράφοντα και ι 5 γνώμες για πουτανες και όσοι τα γράφουμε είμαστε απλά κάποιοι που τις εχουμε για hobby, αλλα φαντάζονται θεωρίες συνωμοσίας και βλέπουν εαυτούς ως κάτι περισσότερο απο αυτό και σκάνε να το αποδείξουν και στους υπόλοιπους,  πρόβλημα τους.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Off topic εδώ σβηνονται, τα παράπονα για κλωνους στον admin που μπορεί να μπαναρει, τις απορίες για τα account μεταξύ σας και οποίος εντοπίσει off topic που θεωρεί ότι πρέπει να σβήστουν, ας γράψει τον αριθμό του post.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Δεν είναι δικό μου το μαγαζί, ούτε ζω εδώ μέσα . Ούτε να μπαναρω κλωνους μπορώ. Καθάρισα 5 σελίδες γιατί τόσο προλαβαίνω. Τα ηρωικά κλαψομουνικα Μπορουν να γραφτουν Στο thread για τις μεγαλόστομες αποχωρήσεις. Οποίος δεν καταλαβαίνει ότι εδώ είναι απλά ενα site που γράφοντα και ι 5 γνώμες για πουτανες και όσοι τα γράφουμε είμαστε απλά κάποιοι που τις εχουμε για hobby, αλλα φαντάζονται θεωρίες συνωμοσίας και βλέπουν εαυτούς ως κάτι περισσότερο απο αυτό και σκάνε να το αποδείξουν και στους υπόλοιπους,  πρόβλημα τους.

το thread με τα citytours σέρνεται εδώ και καιρό επειδή υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας τόσο των τουριστριών όσων και των γραφόντων....αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί αξιόλογοι παίκτες να μη  μπαίνουν πια στην διαδικασία να πουν την άποψή τους ...

η εσωστρέφεια είναι κακός σύμβουλος και θα πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης ...

στο κάτω κάτω άνοιξε ένα topic ξεκατινιάσματα στα ct και χώστα όλα τα off topic εκεί και άσε μας να βριζόμαστε ...μην μας φιμώνεις γιατί στο τέλος ο μεγάλος χαμένος θα είναι το site γιατί θα χαθεί πολύτιμη πληροφόρηση από όπου και αν προέρχεται

φιλικά

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οταν γράφω 10 φορές τα off topic σβηνονται και αρχίζει για 11η φορα ο καθένας να αποδεικνύει ότι είναι o gordon gekko με 0 κριτικές, ο άλλος να ψάχνει κλωνους , άλλος να περνάει κλιμακτήριο κοροιδευοντας τους υπόλοιπους  για τις τιμές,  αλλος να μας πρηζει για κρυφα tour που οι πληβειοι φτωχομπινεδες δεν ξερουμε, τι πρέπει να γίνει. Να κανω την καθαριστρια για 100η φορα μεταφέροντας  post? Κι εγώ σταμάτησα τις κριτικες γι αυτούς τους λόγους. Υπάρχει το ´ct γενικά´, ας ξεκατινιαστει εκει οποιος θέλει αν δεν εχει κατι καλυτερο να κανει. Τέλος εδώ.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Οταν γράφω 10 φορές τα off topic σβηνονται και αρχίζει για 11η φορα ο καθένας να αποδεικνύει ότι είναι o gordon gekko με 0 κριτικές, ο άλλος να ψάχνει κλωνους , άλλος να περνάει κλιμακτήριο κοροιδευοντας τους υπόλοιπους  για τις τιμές,  αλλος να μας πρηζει για κρυφα tour που οι πληβειοι φτωχομπινεδες δεν ξερουμε, τι πρέπει να γίνει. Να κανω την καθαριστρια για 100η φορα μεταφέροντας  post? Κι εγώ σταμάτησα τις κριτικες γι αυτούς τους λόγους. Υπάρχει το ´ct γενικά´, ας ξεκατινιαστει εκει οποιος θέλει αν δεν εχει κατι καλυτερο να κανει. Τέλος εδώ.
οκ μαζί σου ...αλλά όταν την συζήτηση την σέρνουν ο Νο1 αξιολογητής σου , ο Νο10, κανα δυο του top50 άλλοι δύο τρεις του top 100 εκεί νομίζω πως κάθε σου απόφαση εκτός από σεβαστή αποκτά και ξεχωριστό ειδικό βάρος....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ναι αλλα αυτοί δεν συνδιαλεγονται στο στυλ ´εισαι μαλακας , όχι ΕΣΥ είσαι μαλακας´ . Και στις τελευταιες 5 σελιδες την εσερνε τυπος με 0 κριτικες. Τεσπα, ο,τι σας φωτίσει ο θεός, και καλή τύχη στους νέους που ψάχνουν καμία ιδέα για να μην καεί η 200αρα. Οτι καθαρισα , καθαρισα. Αλλοι mod με το sport δεν ασχολουνται, εκτος του προεδρου. Σκοτωθειτε ελεύθερα.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
το thread με τα citytours σέρνεται εδώ και καιρό επειδή υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας τόσο των τουριστριών όσων και των γραφόντων....αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί αξιόλογοι παίκτες να μη  μπαίνουν πια στην διαδικασία να πουν την άποψή τους ...

η εσωστρέφεια είναι κακός σύμβουλος και θα πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης ...

στο κάτω κάτω άνοιξε ένα topic ξεκατινιάσματα στα ct και χώστα όλα τα off topic εκεί και άσε μας να βριζόμαστε ...μην μας φιμώνεις γιατί στο τέλος ο μεγάλος χαμένος θα είναι το site γιατί θα χαθεί πολύτιμη πληροφόρηση από όπου και αν προέρχεται

φιλικά
Συμφωνω!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ο καθένας να αποδεικνύει ότι είναι o gordon gekko με 0 κριτικές, ο άλλος να ψάχνει κλωνους , άλλος να περνάει κλιμακτήριο κοροιδευοντας τους υπόλοιπους  για τις τιμές,  αλλος να μας πρηζει για κρυφα tour που οι πληβειοι φτωχομπινεδες δεν ξερουμε,
κάποιον φωτογραφίζεις εσύ... χμμμμ...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ωχου, 10-15-35 τύποι δίνουμε 150-χχχ και πηδάμε αλλοδαπές πουτανες. Πόσο δύσκολο είναι να ασχοληθούμε με 2 κουβέντες μόνο με αυτό.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Ωχου, 10-15-35 τύποι δίνουμε 150-χχχ και πηδάμε αλλοδαπές πουτανες. Πόσο δύσκολο είναι να ασχοληθούμε με 2 κουβέντες μόνο με αυτό.
Nαι ρε παιδια.Κουρασε ολη αυτη η αντιπαραθεση.Αντι να γραψετε και να βαλετε κανενα μουνι.. λογια,κουβεντες,κοντρες,εξυπναδες...
Φτανει κουρασε.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
"H εκδίκηση της πουτάνας"......αυτός θα πρέπει να είναι ο τίτλος του θρεντ πλέον!!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Οταν γράφω 10 φορές τα off topic σβηνονται και αρχίζει για 11η φορα ο καθένας να αποδεικνύει ότι είναι o gordon gekko με 0 κριτικές, ο άλλος να ψάχνει κλωνους , άλλος να περνάει κλιμακτήριο κοροιδευοντας τους υπόλοιπους  για τις τιμές,  αλλος να μας πρηζει για κρυφα tour που οι πληβειοι φτωχομπινεδες δεν ξερουμε, τι πρέπει να γίνει. Να κανω την καθαριστρια για 100η φορα μεταφέροντας  post? Κι εγώ σταμάτησα τις κριτικες γι αυτούς τους λόγους. Υπάρχει το ´ct γενικά´, ας ξεκατινιαστει εκει οποιος θέλει αν δεν εχει κατι καλυτερο να κανει. Τέλος εδώ.
Εχασα πράμα  :grin: :grin:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Τα κορίτσια του YDG πάντα έχουν πολλές κριτικές στα γαλλικά και ιταλικά σάιτ σχεδόν πάντα καλές. Εκεί δούλευε, μεταξύ άλλων, και η Σαπφίρα (Αλίνα) πριν έρθει με το Αφροντίτα.
Thx. Το τεμάχιο με ενδιαφέρει.  :grin:

Ας επανέλθει το topic στα εντός θέματος. Πράγματι κούρασε και η νταβατζολογία και η αναφορά σε γλοιώδεις συμμορίες εκβιαστών και προαγωγών (διαδικτυακών και μη). Τα ξέρουμε αυτά.
Τέλος, pussydoctor πολύ υπερβολική η αντίδρασή σου στον άνθρωπο που πήγε να βάλει μια τάξη εδώ. Cool.  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό είναι εκτός τοπικ φίλε μου και θεωρείτε πρήξιμο αρχιδιών με μιά και μοναδική αναφορά? Γιατί προφανώς πήγαινε σε μένα. Τεσπα.

Τα λέμε άυριο με νέες ενημερώσεις.  ;)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Nαι ρε παιδια.Κουρασε ολη αυτη η αντιπαραθεση.Αντι να γραψετε και να βαλετε κανενα μουνι.. λογια,κουβεντες,κοντρες,εξυπναδες...
Φτανει κουρασε.

τα πράγματα είναι απλά....Εδώ ασχολούμαστε με τα κορίτσια και όχι με τους πελάτες ή ακόμα και τους, πιθανούς ή απίθανους, νταβαντζήδες τους. Δίνουμε και παίρνουμε πληροφορίες, κάνουμε όποτε και όσο μπορούμε κριτική και βοηθάμε σε μία δύσκολη εποχή για να μην κλαίμε τα 200άρια μας. Τα γούστα του καθενός είναι προσωπικά και σεβαστά. Και να το πω, εμένα προσωπικά ο Πρόεδρος με έχει βοηθήσει με τις προτάσεις, παρατηρήσεις του. Τώρα τι ρόλο παίζει, γιατί το κάνει, τι κρύβεται από πίσω, ούτε ντέτεκτιβ είμαι ούτε εισαγγελέας θα γίνω. Ημαρτον ασχοληθείτε, επιτέλους, με τα ct και κλείστε, αν θέλετε ραντεβού να τα πείτε...Τι φταίμε να διαβάζουμε κουταμάρες?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Με το σπορ του CT δεν έχω ξανασχοληθεί, αλλά οι παρακάτω μου κίνησαν την περιέργεια :

από την ημέρα που ήρθαν κατέβασαν την τιμή (ατομική και ντουέτο), οπότε μάλλον βαράνε μύγες. Οι έμπειροι μπορούν να βοηθήσουν αν έχουν κάποια άποψη;

Δεν υπάρχει κριτική για καμία από τις 2.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με το σπορ του CT δεν έχω ξανασχοληθεί, αλλά οι παρακάτω μου κίνησαν την περιέργεια :

από την ημέρα που ήρθαν κατέβασαν την τιμή (ατομική και ντουέτο), οπότε μάλλον βαράνε μύγες. Οι έμπειροι μπορούν να βοηθήσουν αν έχουν κάποια άποψη;

Για την πρώτη θα σου πώ εγώ. Παγοκωλόνα του κερατά εάν πάς για να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες σου στο γαμίσι την έβαψες. Προσπαθεί να περάσει τον χρόνο με social time και εάν γίνεται να μην γαμηθεί καθόλου!!!! Ο εσκορτοφίταλυ (αδερφάκι του εογκ) την έδιωξε άρον τον άρον από την ιταλία γιατί οι πελάτες έφευγαν στο μισάωροΗ φίλη της πήγε ντουμπάι, την απέλασαν γιατί είχε μέσα στο σακβουαγιάζ ένα δονητή σαν κολώνα της δεή και 100 καπότες λαδωμένες με λιπαντικά που είχαν ανοίξει στο αεροπλάνο. Οπότε αντί να πάει ντουμπάει αποφάσισε να έρθει στο Ελλάντα που άκουσε οτι ημαστε αγαπούληδες.  :grin:

Για την δεύτερη ας μας πεί ένας άλλος δυνατός παίχτης.  :grin:

Α, γατάκια. Αν γουστάρετε αγαπούληδες, φιλάκια πεταχτά και πω πω τη όμορφη που είσαι δεν θα το μετανιώσετε.  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φαίνετε πολύ καλό μουνί η Σερενα του εογκ. Αλλά 170 στα 48 μήπως είναι λίγο ανορέξια? Πάντως βγάζει μια τσαχπινιά και ίσως να το δουλεύει καλα το ματζαφλάρι. Μήπως έχει παίξει μπάλα κάπου αλλού να ενημερωθούμε λίγο?

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Πολύ Β' εθνική μου φαίνονται αμφότερες. Κάπου νόμιζα ότι την είχα ξαναδεί την πρώτη, όλον τον κατάλογο έψαξα, αλλά τπτ.
Για τη δεύτερη υπάρχει μια κριτική απ' όταν είχε έρθει με το Αφροντίτα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom