Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Απ'ότι είδα από τις καταχωρήσεις του Solitonios το πρακτορείο Ladies Tours κάνει ξανά χοντρό μπάσιμο στην Ελληνική αγορά έτσι? Καιρό είχα να φέρει μαζεμένες τόσες κοπέλες....
Εχω άδικο?Ρε γαμώτο μ'αρέσουν πάρα πολύ οι γκόμενες που έχει αυτό το πρακτορείο αλλά κολάω στις κριτικές που έχουν ακουστεί για αυτό από εδω...

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
πρώτη φορά έκλεισα καi εγώ kimberly . ελπίζω να μη βγει μάπα το καρπούζι γιατί μου αρέσει πολύ εμφανισιακά..αλήθεια αυτή ή nicole τι λεει? πολύ καλή φαίνεται και αυτή. η bibi πότε ξανάρχεται?

Επισκέπτης
καλημερα.
Σε εναν πενηνταρι καλοστεκουμενο πωσ θα φερονταν μια Call girl city tour?
Δεν εχω δοκιμαση , αλλα διαβαζοντας το σιτε εδω εχω αρχιση να ψινομαι.
Φυσικα εχω μεγαλη εμπειρια απο αλλες κυριες του επαγγελματος αλλα οχι απο τισ συγγεκριμενες.
Ποια θα προτεινατε απο την εμπειρια σας?  εννοω για πενηνταρι.

Thanks
Παρε λιγο Margo και μετα ελα να μας πεις οτι εννοιωσες 30αρης. :rockon:

Επισκέπτης
Επισης θελω τη γνωμη σας για Crystal(12/3 - 14/3) ...... Ψηνομαι χοντρα...

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Απο τις φωτο φαινεται αστερι οπως και η Tiffany Jewel. Μετα το φιασκο ομως με την Katarina playmate κατι μου ψιλοβρωμαει με αυτες τις δυο.

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10

Η Κάτια είναι από τις ατυχέστερες επιλογές μου σε ct, κατά το παρελθόν.Τη συνάντησα πέρσι το χειμώνα και δεν έχω να θυμάμαι τίποτα το θετικό.Παθητικό sex και συμπεριφορά ξεπέτας.Σώμα πλαδαρό και χοντρό.Μόνο ικανοποιητικό cim.

Συνημμένα

• katia.jpg
    katia.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Η Κάτια είναι από τις ατυχέστερες επιλογές μου σε ct, κατά το παρελθόν.Τη συνάντησα πέρσι το χειμώνα και δεν έχω να θυμάμαι τίποτα το θετικό.Παθητικό sex και συμπεριφορά ξεπέτας.Σώμα πλαδαρό και χοντρό.Μόνο ικανοποιητικό cim.
Συμφωνώ. Απαράδεκτη. Μία χοντρή πλαδαρή αδιάφορη γκόμενα και η τουαλέτα του δωματίου σε μαύρα χάλια (για να μην πώ καφέ χάλια και κυριολεκτήσω!).

Επισκέπτης
Εχουμε κανενα νεο απο συντροφο που επισκεπτηκε Kimberly?Αντε ρε, ενημερωστε και τους υπολοιπους!!!!!

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Εχουμε κανενα νεο απο συντροφο που επισκεπτηκε Kimberly?Αντε ρε, ενημερωστε και τους υπολοιπους!!!!!

θα σου πω αυριο...!!!!
να ειναι καλα ο zuzanas που μου βρηκε ωρα!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:
(απο τα ελαχιστα καλα σχολια που θα εχουν γραφτει)

Επισκέπτης
θα σου πω αυριο...!!!!
να ειναι καλα ο zuzanas που μου βρηκε ωρα!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:
(απο τα ελαχιστα καλα σχολια που θα εχουν γραφτει)

Αυριο το βραδυ θα ενημερωσω και εγω.Τιποτα πριν παμε δεν εχουμε να ειμαστε προετομασμενοι?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά εχω κλεισει κιμπερλυ για Σαββατο,πειτε μας εντυπωσεις για να ξερουμε ! ! !

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ρε παιδια υπαρχουν review μεσα στο site... διαβαστε τα!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτα ηταν πριν 3 μηνες.Τιποτα πιο φρεσκα εννοω.Μπορει π.χ το κοριτσι να ειναι αρρωστο(βλεπε Electra).Ετσι θα παμε στον αγωνα συναγωνιστη?

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
εντομεταξύ ρε παίδες με ένα γρήγορο υπολογισμό η kimbe.. για 6 μέρες που θα βρίσκεται Αθήνα θα μαζέψει περίπου 10.χιλιάρικα. Τι άλλα έξοδα έχουν αυτές εκτός από μεταφορικά και διαμονή? Πόσα λέτε να τους μένουν? Συγγνώμη αν δεν αφορά αυτό το section η ερώτησή μου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά εχω κλεισει κιμπερλυ για Σαββατο,πειτε μας εντυπωσεις για να ξερουμε ! ! !

μολις γυρισα απο την εν λογω σιτυτουριαρα και πραγματικα δεν ξερω τί να πω!ναι μεν ειναι μουναρα εμφανισιακως,αλλα πραγματικα κουβαλαει πολλα κουσουρια....δηλ.εχει δερματοπελματοπαθεια,δυσκοιλιωτικη αρθριτιδα στα χειλη και μουνοπαλμικη κατακρατιση σιελογονων παρωτιδων.Επισης πασχει απο το συνδρομο της λαιμολαγνικης στεγνωσης οισοφαγιας(μια πολυ σπανια περιπτωση που συνηθως προσβαλλει κακα κοριτσια σαν την κιμπερλυ) και τελος μολις χθες ειχε οξεια γλατοσπορασιαστικη καταρωδομευση.Μιλαμε ολα αυτα τα προβληματα θα πρεπει να σας προβληματισουν.Αν τα ξεπερασετε ομως αυτα θα περασετε μια χαρα.... :grin:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
πωπω, θα πάρω τηλ. το γιατρό μου να μου εξηγήσει. Χριστό δεν κατάλαβα από την περιγραφή σου φίλε vasos... Βαριόταν η σιτιτουρίστρια?

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο την εν λογω σιτυτουριαρα και πραγματικα δεν ξερω τί να πω!ναι μεν ειναι μουναρα εμφανισιακως,αλλα πραγματικα κουβαλαει πολλα κουσουρια....δηλ.εχει δερματοπελματοπαθεια,δυσκοιλιωτικη αρθριτιδα στα χειλη και μουνοπαλμικη κατακρατιση σιελογονων παρωτιδων.Επισης πασχει απο το συνδρομο της λαιμολαγνικης στεγνωσης οισοφαγιας(μια πολυ σπανια περιπτωση που συνηθως προσβαλλει κακα κοριτσια σαν την κιμπερλυ) και τελος μολις χθες ειχε οξεια γλατοσπορασιαστικη καταρωδομευση.Μιλαμε ολα αυτα τα προβληματα θα πρεπει να σας προβληματισουν.Αν τα ξεπερασετε ομως αυτα θα περασετε μια χαρα.... :grin:
Φίλε vasos δεν ανέφερες τίποτα περί οξείας καραμπινάτης
οσφυοκαμψίας  :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom