Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
ο ίδιος και απαραλλαχτος ειμαι doublegeorge!το σύστημα δεν μου επέτρεπε για παραπάνω πχ συμμετοχή μεχρι 7 μου έβγαζε !δεν εχει κλίμακα βαθμολόγησης μεχρι 10 αλλα γιατι;
Νομιζω επειδη δεν εχεις γραψει ακομα αρκετες κριτικες φιλε! Μετα απο καποιο αριθμο σε αφηνει να βαθμολογεις μεχρι 10 αν δε κανω λαθος.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ο ίδιος και απαραλλαχτος ειμαι doublegeorge!το σύστημα δεν μου επέτρεπε για παραπάνω πχ συμμετοχή μεχρι 7 μου έβγαζε !δεν εχει κλίμακα βαθμολόγησης μεχρι 10 αλλα γιατι;
Οκ.Ωραία  ;)

Αν εννοειε οτι δεν εβγαζε τώρα, προφανώς επειδή είσαι νέος. Εχει μέχρι 10 πάντως.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Νομιζω επειδη δεν εχεις γραψει ακομα αρκετες κριτικες φιλε! Μετα απο καποιο αριθμο σε αφηνει να βαθμολογεις μεχρι 10 αν δε κανω λαθος.
καλα ειχα κατάλαβει!thnx!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Οκ.Ωραία  ;)

Αν εννοειε οτι δεν εβγαζε τώρα, προφανώς επειδή είσαι νέος. Εχει μέχρι 10 πάντως.
μεχρι να μου βγάζει το απόλυτο θα γράφω στις κριτικές μεσα για κάθε τομεα ξεχωριστα το δικό μου βαθμό!

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
και εμένα με φτιάχνει η κυρία Vita αλλά καλό θα ήταν να μας κάνει εξήγηση ο Αφροδίτας εαν όντως είναι όλα μέσα στην τιμή εκτός απο το κατούρημα,όπως αναγράφεται στο δικό του σάιτ...γιατί στο άλλο έχει και εξτρά.
Μην πάμε και έχουμε τα καλά της Liliane  :grin: Έτσι Αφροδίτα; :sunglasses:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Βρισκομαι σε διλλημα :think:!ενω μ αρεσει η flora απο gae στις φωτο απο το πρακτορείο  συμβαίνει το αντίθετο με τις amateur και το αντίστροφο με crista!απο την αλλη σέρβις πανομοιοτυπο!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
μεχρι να μου βγάζει το απόλυτο θα γράφω στις κριτικές μεσα για κάθε τομεα ξεχωριστα το δικό μου βαθμό!
Θα σου πρότεινα να γράψεις 1-2 κριτικές απο κοπέλες που δεν ερχονται πια Ελλάδα και ή δεν είχες περάσει πολύ καλά εως ότου στρώσει η βαθμολογία σου!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μετά τις 5 κριτικές στρώνει, βάλε παλιές που έχεις βάλει χαμηλές βαθμολογίες.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Βρισκομαι σε διλλημα :think:!ενω μ αρεσει η flora απο gae στις φωτο απο το πρακτορείο  συμβαίνει το αντίθετο με τις amateur και το αντίστροφο με crista!απο την αλλη σέρβις πανομοιοτυπο!
Μια η άλλη είναι φίλε.Στην ερασιτεχνική φωτό που ανέβασε το πρακτορείο για την Crista είναι πολύ καλή!σε βαθμό που με έκανε να αρωτιέμαι αν εγώ συνάντησα την ίδια.  :grin: Επειδή την έχω δει και χωρίς βάψιμο όμως,μόνο σε Γιόχανσον δεν φέρνει όπως είχες γράψει.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Πω πω στο τελος ολους θα τους πεταξη ο Χοντρος για να ειναι ο Βασιλιας στο τελειωμενο του Βασιλειο !!!  :grin: :grin: :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Πω πω στο τελος ολους θα τους πεταξη ο Χοντρος για να ειναι ο Βασιλιας στο τελειωμενο του Βασιλειο !!!  :grin: :grin: :grin:
Εγω πάντως εχω πολυ καλο ποινικό μητρώο διπλα  :grin: :grin:!2 muted k 2 banned το τελευταίο ηταν αποχώρηση και ας λέει τι μου κανε αυτος !αυτα παθαίνουν οι αντιφρωνουντες! :s&m_1:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Φέτος βλέπω να μου παίρνεις εσύ λαμπάδα έτσι που πάμε.
Λαμπαδα  ίσα με το μπόι της ALETA  για το νονο!και κοκορέτσι κ j Daniels !τι αλλο επιθυμείς;άντε και μετα το Πάσχα και αυτογραφο και φωτο απο μια!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εγω πάντως εχω πολυ καλο ποινικό μητρώο διπλα  :grin: :grin:!2 muted k 2 banned το τελευταίο ηταν αποχώρηση και ας λέει τι μου κανε αυτος !αυτα παθαίνουν οι αντιφρωνουντες! :s&m_1:
Δεν εκφερω γνωμη και δεν ασχολουμαι ουτε σαν Guest .
Απο μενα ουτε μισο hit , σιγα μην του αναιβασουμε και τα ποσοστα στο alexa !
Oπως ειπα Βασιλιας στο τελειωμενο του Βασιλειο !!!

Τα λεμε παμε τσαρκα γιατι Καλοκαιριασε !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom