Λοιπον να σπαμαρω λιγο γιατι κάποιοι νομίζουν οτι εχω λογαριασμό διπλα!φυσικα φαινεται και ειναι ήλιου φαεινοτερο οτι για να ποσταρω απο εδω δεν εχω τροπο να υπερασπισω το ποιον μου!ακομα μια φορα ανοίχτηκε θρεντ διπλα για εμένα!συνηθισμενα τα βουνά απο τα χιονια καθως ο τρισμεγιστος ,δίκαιοs ,και και....,εξαλου το λέει και η επικεφαλιδα του φόρουμ του(η σωστή ενημέρωση προστατεύει) τα φέρνει οπως τα θέλει ,φυσικα για να βγει δικαιωμένος και σωστός απέναντι μου!διαβολικε αντμιν δεν εχω κ ουτε πρόκειται να κανω λογαριασμό στο φόρουμ σου!προβατο δεν ειμαι ,δεν πήγαινα ποτε με τα νερά σου και γιαυτο σου ζήτησα εγω να λύσεις το γόρδιο δεσμό οπως ακριβως ποσταρα στο θρεντ!την πρωτη φορα που με μπαναρες για μια τανα που εσυ μου ζητήσες αν θυμασαι καλα να σου ξαναρθω!τωρα αν δεν έχεις ν ασχοληθείς με τιποτα αλλο τι να κανω;το αν μου ταιριάζει γάντι το παρών φόρουμ πιστεύω πως ναι και σίγουρα δεν ειναι για μαλακες,ψεύτες και νταβαντζηδες οπως αναφέρεις συνεχεια!λοιπον καλη συνεχεια και μην ασχολείσαι με την πάρτη μου !οκ;α και κατι αλλο η ντανιελα συνεχεια αφεντικο σ αναφέρει!