lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Θα έρθει αυτή σε σένα είναι call-girl κι όχι city-tour βλέπεις. Πρόσεχε μη κάνει και τη δική σου κουζίνα χάλια.Λεω να παω να μοιραστω το Ζαχαρουχο μαζι της
Θα έρθει αυτή σε σένα είναι call-girl κι όχι city-tour βλέπεις. Πρόσεχε μη κάνει και τη δική σου κουζίνα χάλια.Λεω να παω να μοιραστω το Ζαχαρουχο μαζι της
Σιγουρα δε το δινει η Fiora το κωλαρακι της!Καλησπέρα παιδιά. Θέλω την γνώμη σας για κάτι. Μην αρχίσετε πάλι όμως τα δικά σας. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει σοβαρά θα το εκτιμούσα. Σκεφτόμουν να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου, και είμαι ανάμεσα σε δύο. Να πάρω, αυτές τις μέρες, την Yanna () ή να περιμένω να έρθει η Flora () που με έχει ψήσει το κωλαράκι της;;
Όποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του!Thanks guys!!
Αυτη εστω εχει και 5 φωτο καλες , ο θεος να τις κανει δικες της βεβαια .
Αυτη εδω εχει αισθηση του τι παιζει με τις τιμες?
Αυτη εστω εχει και 5 φωτο καλες , ο θεος να τις κανει δικες της βεβαια .
Η απο κατω τι να πουμε !!!
Και καλα μην ρωτησουμε για Incall γιατι μας πηρε και μας σηκωσε !!!
Καλα η απο κατω ειναι ουτε για 50E. Η αλλη παντως σιγουρα εχει κακο promotora!Αυτη εστω εχει και 5 φωτο καλες , ο θεος να τις κανει δικες της βεβαια .
Η απο κατω τι να πουμε !!!
Και καλα μην ρωτησουμε για Incall γιατι μας πηρε και μας σηκωσε !!!
Ακαποτη Πιπα σου εκανε Παιχτη ?Λοιπόν. Μάγκες λιγα λόγια για PAMELA _Gae!τουμπανο σ εμφάνιση,πολυ καλη σε απόδοση κ γουστάρει γαμησι !gfe-pse!
Μια ερωτηση απο περιεργια και μονο. Με εγγραφη αυθημερον ποτε προλαβες και εμαθες οτι προκειται για στανταρακι?Το στανταρακι πάντως θα το τιμήσω για τη νεα εβδομάδα που έρχεται!!!!
Ουτε εγω!!Ακαποτη Πιπα σου εκανε Παιχτη ?
Aυτο το GFE-PSE γαμησι ποτε δεν το πετυχα ρε Πουστη μου !!! :-
Γινεται,το χω κανει. Τη πλακωνω στα φιλια και στις αγαπες στο πρωτο φυστικι και στο αλλο μπατσες και αγριαδες.Ουτε εγω!!
εννοειτε φίλος owc!full gagging!pse-gfe εννοω οτι κανει κ για τα δυο,φυσικα προτιμω pse!η γκομενα ειναι πολυ καλο κομμάτι!Ακαποτη Πιπα σου εκανε Παιχτη ?
Aυτο το GFE-PSE γαμησι ποτε δεν το πετυχα ρε Πουστη μου !!! :-
την είχα πάρει σε προηγούμενο τουρ!τι σχεση εχει η έγγραφη με τι εχω παρει;Μια ερωτηση απο περιεργια και μονο. Με εγγραφη αυθημερον ποτε προλαβες και εμαθες οτι προκειται για στανταρακι?
Υπάρχει κόσμος κι έξω από το μπου φίλε!Μια ερωτηση απο περιεργια και μονο. Με εγγραφη αυθημερον ποτε προλαβες και εμαθες οτι προκειται για στανταρακι?
Τhanks Mario !!! ;)εννοειτε φίλος owc!full gagging!pse-gfe εννοω οτι κανει κ για τα δυο,φυσικα προτιμω pse!η γκομενα ειναι πολυ καλο κομμάτι!
τιποτα!θα βάλω κριτικη!μπορεις να μου κανείς μια χαρη;ζαλιζομαι απο το Brazilian ass from your avatar!μονο μια ουγγρα τον εχει!κανω λάθος;Τhanks Mario !!! ;)
Ναι κανεις. Ρωσσιδα και εχει κοψει το αθλημα αν δε λανθανω.τιποτα!θα βάλω κριτικη!μπορεις να μου κανείς μια χαρη;ζαλιζομαι απο το Brazilian ass from your avatar!μονο μια ουγγρα τον εχει!κανω λάθος;
μπραβο!κωλαρα πάντως!με μπέρδεψε με αλλη!ισως η μεγέθυνση και η κοντινή λήψη !Ναι κανεις. Ρωσσιδα και εχει κοψει το αθλημα αν δε λανθανω.