NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Και όχι μόνο, μπορεί να κάνει deal με 2 ζωάκια! ;)
α ναι το τιγράκι με το γατάκι ...το είχα ξεχάσει αυτό 6987603666 Χρύσα γατάκι το μελαχροινό
Και όχι μόνο, μπορεί να κάνει deal με 2 ζωάκια! ;)
NITRO απόψε μοιράζεσαι τις εμπειρίες και τις πληροφορίες σου, είσαι γενναιόδωρος. Δεν θα ρωτήσω άλλο για να μη κουράζω με λεπτομέρειες (περιγραφή, service κλπ). Αν δεν βαριέσαι, στείλε κανένα pm με info όταν έχεις χρόνο. Anyway, thanks again, θα το βάλω στο budget μέχρι το τέλος του μήνα να το τιμήσω.
Ότι θες αδερφέ αν και δεν τα πάω καλά στο σανίδι παθαίνω τρακ. Εσύ εκτός από να την λες σ' όλον τον κόσμο και να κάνεις τον ξερόλα κάνεις τίποτα άλλο, ή δε σου έβαλαν άλλα προγράμματα;
10ρακια σε πιπίνια που σέρνονται στο κρεβάτι δεν βάζω πάντως τύπε! http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/funny/1/crazy.gif[/img[/URL]]
[/quote]Δε βάζεις γενικώς βαθμολογίες αλλά έχεις άποψη για τα πάντα αυτό είναι το θέμα, εκτός κι αν είσαι Ινδουιστής και μετενσαρκώθηκες. Όσο για τη Λυδία τι να κάνουμε ρε φίλε κάποιοι μπορούν να παίρνουν το κάτι παραπάνω από τα κορίτσια, άλλωστε δεν της έβαλα μόνο εγώ καλά νούμερα.
Δε βάζεις γενικώς βαθμολογίες αλλά έχεις άποψη για τα πάντα αυτό είναι το θέμα, εκτός κι αν είσαι Ινδουιστής και μετενσαρκώθηκες. Όσο για τη Λυδία τι να κάνουμε ρε φίλε κάποιοι μπορούν να παίρνουν το κάτι παραπάνω από τα κορίτσια, άλλωστε δεν της έβαλα μόνο εγώ καλά νούμερα.
Δε βάζεις γενικώς βαθμολογίες αλλά έχεις άποψη για τα πάντα αυτό είναι το θέμα, εκτός κι αν είσαι Ινδουιστής και μετενσαρκώθηκες. Όσο για τη Λυδία τι να κάνουμε ρε φίλε κάποιοι μπορούν να παίρνουν το κάτι παραπάνω από τα κορίτσια, άλλωστε δεν της έβαλα μόνο εγώ καλά νούμερα.
εγώ κάποτε του έστειλα 1-2 πμ και απαξίωσε (φυσικά εσκεμμένα) να απαντήσει
προφανώς μετά θα φούσκωσε σαν παγώνι για αυτήν την τεράστια μαγκιά του!!!!
είπαμε είναι κλώνος παλιού αλλά μπορεί και τωρινού χρήστη
ΥΓ έχω απαντήσει σε πάνω από 2000 πμ ,τα μισά εκ των οποίων από χρήστες με 0 ποστ....
πρωτη φορα το ακούω αυτο!
αν είναι ετσι,οκ...
Τα π.μ. δεν δουλεύουν φίλε μου από την αναβάθμιση του site και μετά και ο antisthenis δεν μπόρεσε να το φτιαξει.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο ronaldocrist7@gmail.com αλλιώς γράψε μου εδώ.
Ρε παιδια αυτη αλλαξε εγινε I'm independent εχουμε καμια πληρωφοροια τι ειναι ???
We got to try her out, file. Reports please.....
Ρε συ τύπε από καιρό έχω την απορία, με μέσο σε πήραν στο σάιτ;
α ναι το τιγράκι με το γατάκι ...το είχα ξεχάσει αυτό 6987603666 Χρύσα γατάκι το μελαχροινό
Nice tshirt sweetie.Hello and thank you for the good time we had together .
Hope to see you next time on May .
Kisses Lauryn . :-*