fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
400 για δυωρο....μαζι με βαψιμο σπιτιου...Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
400 για δυωρο....μαζι με βαψιμο σπιτιου...Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Εγω παντως και πακιστανη να ειναι η αλλη ( που λεει ο λογος ) στο σεξ δε κανω ρατσιστικες διακρισεις!Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Φυσικά και δεν πρόκειται γι αυτήν.Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Mαλλον προκειται γι'αυτην (λιγο ρατσιστικο το ξερω , αλλα δεν φταιω εγω , αυτοι ειναι μαυροι)
Ούτε η γιαγιά μου πεθαμένη δεν ήταν τόοοσο χάλιαMαλλον προκειται γι'αυτην (λιγο ρατσιστικο το ξερω , αλλα δεν φταιω εγω , αυτοι ειναι μαυροι)
Μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι!!!Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Εδώ δες τι πλάκωσε!!! Για πολύ μερακλήδες και παραλήδες....Μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι!!!
Μην τσιμπατε ρε !!!Εδώ δες τι πλάκωσε!!! Για πολύ μερακλήδες και παραλήδες....
Μη βιάζεστε μόνο...Όλοι θα πάρετε, έχετε μια βδομάδα μπροστά σας
Για πες μου Προεδρε πως ειναι δυνατον να γαμιουνται σαν ΣΚΥΛΕΣ να τρελλενονται για τα εχτρα και να πηγαινουν να τα ακουμπανε σ ενα μαλακα(promoter) ,τοσα χρονια ΕΙΔΙΚΑ απο καποιες δεν το εχω καταλαβει!!!Μην τσιμπατε ρε !!!
Ειπε η Jessica να βγαλη και κανενα φραγκο ο γαμιας της γιατι της τα τρωη !!! ;)
Σφαγμενος Παιχτη.ξέρουμε κάτι για αυτό η αυτό πρώτη φορά σε ct λέω ένα από τα δυο, υπάρχει καμιά πληροφορία ???
Δεν ξερω τι λενε αυτες οι δυο δεν πας anjelina καλυτερα (γνωμη μου ) εγω περασα πολυ καλαξέρουμε κάτι για αυτό η αυτό πρώτη φορά σε ct λέω ένα από τα δυο, υπάρχει καμιά πληροφορία ???
ωραίος!!! ευχαριστώΣφαγμενος Παιχτη.
Για πρωτη και τελευταια σε βλεπω !!! ;)
για εκεί με βλέπωΔεν ξερω τι λενε αυτες οι δυο δεν πας anjelina καλυτερα (γνωμη μου ) εγω περασα πολυ καλα
Αναδουλειές!!!
Σε μια μερα το 250 εγινε 200.. Πριν καν ερθει. Αυριο 150?