fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
400 για δυωρο....μαζι με βαψιμο σπιτιου...Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
400 για δυωρο....μαζι με βαψιμο σπιτιου...Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Εγω παντως και πακιστανη να ειναι η αλλη ( που λεει ο λογος ) στο σεξ δε κανω ρατσιστικες διακρισεις!Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Φυσικά και δεν πρόκειται γι αυτήν.Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Mαλλον προκειται γι'αυτην (λιγο ρατσιστικο το ξερω , αλλα δεν φταιω εγω , αυτοι ειναι μαυροι)
Mαλλον προκειται γι'αυτην (λιγο ρατσιστικο το ξερω , αλλα δεν φταιω εγω , αυτοι ειναι μαυροι)
Μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι!!!Aλβανίδα και city tour και μάλιστα στα 250 ευρώ ?
Εδώ δες τι πλάκωσε!!! Για πολύ μερακλήδες και παραλήδες....Μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι!!!![]()
![]()
![]()
Μην τσιμπατε ρε !!!Εδώ δες τι πλάκωσε!!! Για πολύ μερακλήδες και παραλήδες....
Μη βιάζεστε μόνο...Όλοι θα πάρετε, έχετε μια βδομάδα μπροστά σας![]()
![]()
![]()
Για πες μου ΠροεδρεΜην τσιμπατε ρε !!!
Ειπε η Jessica να βγαλη και κανενα φραγκο ο γαμιας της γιατι της τα τρωη !!! ;)
Σφαγμενος Παιχτη.ξέρουμε κάτι για αυτό η αυτό πρώτη φορά σε ct λέω ένα από τα δυο, υπάρχει καμιά πληροφορία ???
Δεν ξερω τι λενε αυτες οι δυο δεν πας anjelina καλυτερα (γνωμη μου ) εγω περασα πολυ καλαξέρουμε κάτι για αυτό η αυτό πρώτη φορά σε ct λέω ένα από τα δυο, υπάρχει καμιά πληροφορία ???
ωραίος!!! ευχαριστώΣφαγμενος Παιχτη.
Για πρωτη και τελευταια σε βλεπω !!! ;)
για εκεί με βλέπωΔεν ξερω τι λενε αυτες οι δυο δεν πας anjelina καλυτερα (γνωμη μου ) εγω περασα πολυ καλα
Αναδουλειές!!!
Σε μια μερα το 250 εγινε 200.. Πριν καν ερθει. Αυριο 150?![]()