Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (9 μέλη και 154 επισκέπτες)

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

Δείτε φωτογραφίες της... Λέει στο profile της:  I AM CRAZY ABOUT A-LEVEL!!!  Ναι, μήπως γιατί μόνο αυτή την τρύπα έχει;  Εμένα για τραβέλι μου κάνει...

Μεγάλο λάθος φίλε. Είναι κανονικότατη γυναίκα με άπταιστα Ελληνικά και από τα καλύτερα παιδιά .
Για παλιότερους έχει περάσει και από γνωστά studio

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Υπάρχει σημερινή κριτική. Διάβασε την

Φαίνεται ότι ακόμα αξίζει τον κόπο

:tits2: :tits2:

250 ευρώ, φιλί χωρίς γλώσσα (παρά τα όσα δηλώνει στην καταχώρησή της) και παρά ταύτα 9.0 βαθμολογία Μ.Ο.!!

Ή εγώ έχω γίνει πολύ δύσκολος ή κάποιοι άλλοι ενθουσιάζονται εύκολα, στην θέα μια ωραίας (αλλά παγερής!) Ρωσίδας.

Ο.k.! Εν τέλει το αιτούμενο να περνάει καλά ο κόσμος είναι...

BABY

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Η αλήθεια είναι ότι τραβελοφέρνει επικίνδυνα!

Θα έχει πολλές αντρικές ορμόνες!
Είναι γνωστό (και αποδεδειγμένο επιστημονικά) πως αυτές οι γυναίκες είναι οι πιο καυλιάρες! :cheesy: (Σοβαρά!)

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
250 ευρώ, φιλί χωρίς γλώσσα (παρά τα όσα δηλώνει στην καταχώρησή της) και παρά ταύτα 9.0 βαθμολογία Μ.Ο.!!

Ή εγώ έχω γίνει πολύ δύσκολος ή κάποιοι άλλοι ενθουσιάζονται εύκολα, στην θέα μια ωραίας (αλλά παγερής!) Ρωσίδας.

Παληα φιλουσε βαθια και ωραια!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306

Από όσες κυκλοφορούνε την σήμερον ημέρα είναι μάλλον πολύ καλύτερη. η τελεταία εσκορτίνα που είχα πάει και είχα μείνει ευχαριστημένος ήταν πριν τρεις μήνες. έπρεπε να το είχα αναφέρει.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
511
Πόντοι
516
Κοιτούσα το ΕΝ πριν απο λίγο και για να δείτε που έχουμε φτάσει...
Αφήνω απ'έξω αυτές που παίζουν στα 250 και πάω στα 200,όχι πως τα 200 είναι λίγα και για τις τιμές της τα έχουμε ξαναπεί.Αλλά αυτή την στιγμή από τις καμιά 30άρια που διαφημίζονται...σε κορμί και σε αυτά που θα πάρεις στα 200 τις βάζει κάτω το "βόρειο μαύρο δίχτυ"  

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Κοιτούσα το ΕΝ πριν απο λίγο και για να δείτε που έχουμε φτάσει...
Αφήνω απ'έξω αυτές που παίζουν στα 250 και πάω στα 200,όχι πως τα 200 είναι λίγα και για τις τιμές της τα έχουμε ξαναπεί.Αλλά αυτή την στιγμή από τις καμιά 30άρια που διαφημίζονται...σε κορμί και σε αυτά που θα πάρεις στα 200 τις βάζει κάτω το "βόρειο μαύρο δίχτυ" 
:huh:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Από όσες κυκλοφορούνε την σήμερον ημέρα είναι μάλλον πολύ καλύτερη. η τελεταία εσκορτίνα που είχα πάει και είχα μείνει ευχαριστημένος ήταν πριν τρεις μήνες. έπρεπε να το είχα αναφέρει.

Εμένα ήταν η πρώτη-πρώτη!
Από τότε όμως άλλαξαν πολλά πράγματα με κύριο την πραγματική αξία των 250. (Υποθέτω πως άλλαξε και η όρεξή της)

Κατά τα λοιπά δεν έχω αντίλογο όσον αφορά τις υπόλοιπες, διότι δεν "ψωνίζω" πλέον από την "αγορά των τουριστριών", εδώ και καιρό.
Κάτι ντόπια πάντως που βρίσκω στη μισή τιμή και πιο ωραία είναι και πιο καλό κρεβάτι κάνουν! ;)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Εμένα ήταν η πρώτη-πρώτη!
Από τότε όμως άλλαξαν πολλά πράγματα με κύριο την πραγματική αξία των 250. (Υποθέτω πως άλλαξε και η όρεξή της)

Κατά τα λοιπά δεν έχω αντίλογο όσον αφορά τις υπόλοιπες, διότι δεν "ψωνίζω" πλέον από την "αγορά των τουριστριών", εδώ και καιρό.
Κάτι ντόπια πάντως που βρίσκω στη μισή τιμή και πιο ωραία είναι και πιο καλό κρεβάτι κάνουν! ;)
δυστυχώς δεν θέλω ντόπιες γιατί δεν θέλω να κλείνω ξενοδοχεία και σπίτι δεν μου είναι δυνατό να καλέσω, αλλά ναι και εγώ που τα τελευταία καλλά κομάτια τα πρόλαβα οριακά απλά υπάρχει πτώση. Οι καλλές τελειώσαν για μας.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Είναι γνωστό (και αποδεδειγμένο επιστημονικά) πως αυτές οι γυναίκες είναι οι πιο καυλιάρες! :cheesy: (Σοβαρά!)
Εγώ πάντως πέρσυ που την είχα πάρει πέρασα τέλεια,με 170 όλα μέσα.Τύφλα να'χουν τα 250άρια  :huh:

pussydoctor

Μέγας
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
183
Πόντοι
3.920
Εγώ πάντως πέρσυ που την είχα πάρει πέρασα τέλεια,με 170 όλα μέσα.Τύφλα να'χουν τα 250άρια  :huh:

και εγώ πέρσι νομίζω με 170 πέρασα φανταστικά με όλα μέσα...πολύ καβλιάρα με πρωτοβουλίες ΓΥΝΑΙΚΑΣ...πιό πολύ στο μουνάκι εννοώ παιχνίδι...με τίποτα τραβέλι...μη την αδικούμε

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

και εγώ πέρσι νομίζω με 170 πέρασα φανταστικά με όλα μέσα...πολύ καβλιάρα με πρωτοβουλίες ΓΥΝΑΙΚΑΣ...πιό πολύ στο μουνάκι εννοώ παιχνίδι...με τίποτα τραβέλι...μη την αδικούμε

Λίγο πολύ όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι της δουλειάς και το έχει,  φαινόταν από τότε που δούλευε σε στούντιο,  αλλά  για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα είναι άσχημη! :-
Και το 170 του φθινόπωρου το έκανε 200!!! :huh:

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

Γιατρέ σέβομαι το επάγγελμα την πείρα και την εν γένει παρουσία σου και δεν μπορώ ( και δεν έχω τις γνώσεις ) να διαφωνήσω .
Απλά επειδή τη έχω γνωρίσει αρκετά καλά θα έλεγα ότι απλά δεν είναι η " γατούλα " που θέλουν οι περισσότεροι .
Πάντως είναι εντυπωσιακή γυναίκα , δεκτική στα πάντα και στην τιμή έχει και το anal .
Μάλλον φταίει το ότι όσοι μείναμε ευχαριστημένοι δεν γράψαμε κριτική

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127

Δυσκωλοι καιροί για την γεματοβσιλισσα  ;) ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom