τη βρηκες να παω για υπνο?
Οχι αλλα να μη σε κραταω. Ευχαριστω.
τη βρηκες να παω για υπνο?
μετα απο κει που λεει ξενοδοχεια ειναι τα citytours, αφου μπεις εχει την αλφαβητο, πατα M και ειναι η εκτη γκομενα.ρε λες και εννοουμε διαφορετικη?
Θα σε ενοχλήσει αν δεν σου στείλουν ΑΥΤΗΝ (και πως να σου την στείλουν άλλωστε - αφού οι φωτο ανήκουν σε Playmate του Αμερικανικου Playboy) και σου στείλουν κάποια που είναι ΣΑΝ αυτην? ... κάποια που της μοιάζει? ΠΑΓΙΑ τακτική τους - μην σου προκαλεί εντύπωσηγεια σε ολους τουσ συναγωνιστες!εχουμε καμμια πληροφορηση για sandra84?με εχει τρελανει το μωρο !θα παω να αφησω ολο το μηνιατικο αν καταφερω να την bookαρω.εννοω αυτην παιρνω τηλ,στελνω μην. αλλα καμμια απαντηση γαμωτο BABY soy euxomai ta kalitera me amber!
Καπου εδω ειναι.Συναγωνιστες: H Manuella (eritogirls) ηταν εδω μεσα Φεβρουαρίου αλλα δεν βρισκω κριτικη. Εχει κανεις σχολιασει η υπαρχουν αποψεις για το τι λεει? Ευχαριστω.
Πως σας φαινεται αυτη?
Αν κλεισεις απο αυτο το πρακτορειο πεστ και σε μας,
Εδω τι εχουμε παιδες 8-15/3
Πως σας φαινεται αυτη?
Πως σας φαινεται αυτη?
lalakukaki δεν ξέρω κάτι για την κοπελιά που λες αλλά βρήκα ότι συνεργάζεται και με zuzana.Είναι στα available girls
τι προηγουμενη βδομαδα ειχε κλεισει φιλαρακι χωρις κανενα προβλημα.
Ωραιος, ισως να εβαλαν μυαλο, μαλλον το site μας λαμβανεται σοβαρα υποψιν απο τα πρακτορεια
Τελικά δεν άντεξα (ως συνήθως άμα μου κάνει κλικ κάποια) και είδα τη Cameron παρόλες τις αρνητικές κριτικές και γνώμες που άκουσα
Καταρχήν είναι 1.74 και όχι 1.64 και περίπου 55 κιλά και όχι 49 που γράφουν. Οι φωτός δεν έχουν μεγάλη σχέση με αυτό που συνάντησα. Μπορείτε να τη δείτε www.conti-models.com/index.php?mid=7&model=137]εδώ[/url], www.yb-agency.com/index.php?id=profile&model=nicole]εδώ[/url] και www.charme-models.com/index.php?id=1&modelsid=8]εδώ[/url].
Η αναλυτική μου κριτική σε λίγο στις κριτικές.