έχουμε κάνα details που λένε k στα ελληνικά
και γιατί 300 ρε παιδιά τόσο καλή είναι ???
[URL unfurl="true"]http://goldenangels.com/en/margo.aspx[/url]
Ζητάει πολλά για δύο λόγους (μου τους έχει εξηγήσει).
Ο πρώτος είναι να κρατάει μακριά την "πλέμπα" και ο δεύτερος το ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της "πουτάνα", αλλά "σεξ γκουρού", δασκάλα του σεξ! Στα σοβαρά το έλεγε και το δεύτερο. Πως και καλά μαθαίνει τους άντρες, ιδίως τους νέους, να κάνουν καλό σεξ, πως έτσι έχει "μυήσει" στο σεξ τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες εφήβων και νέων του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του χάντμπωλ και άλλα έως φαιδρά.
Προσωπικά νομίζω πως και έχει ήδη βγάλει πολλά λεφτά από την δουλειά και συνεχίζει να βγάζει αρκετά από το "μανατζάρισμα" νέων και άβγαλτων κορασίδων από την ανατολικοευρωπαϊκή επαρχία που χωρίς την καθοδήγησή της θα "χανόταν" (πολλές θα άλλαζαν πρακτορείο μόνο με το που θα τους το υποδείκνυε, χωρίς καν να τους εξηγήσει το λόγο!), οπότε ανάγκη δεν έχει.
Σε μια ερώτησή μου, προ διετίας, πότε σκόπευε να παρατήσει το έσκορτινγκ έδειξε να θίγεται πολύ και μου είπε πως δεν σκοπεύει να το κάνει αυτό για πολύ καιρό ακόμα, διότι είναι νέα και αισθάνεται ακόμα πιο νέα και σε εν τέλει δεν έχει και κάτι άλλο να κάνει στη ζωή της, πέρα από το έσκορτινγκ! (Αυτό το βρήκα λίγο θλιβερό)
Σε κάθε περίπτωση όντως κάνει πάρα πολύ καλό σεξ και για την ηλικία της εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή γυναίκα.
Βέβαια τα 300 την ώρα είναι πλέον υπερβολικά ψηλή τιμή, αλλά κάποιοι φαίνεται πως συνεχίζουν να τα δίνουν. Οι ίδιοι ίσως να δίνουν και περισσότερα σε χαζά διαφημισμένα δήθεν σελέμπριτις, συνήθως εγχώρια, τσουλάκια.
Τουλάχιστον αυτή την "δουλειά" της την ξέρει.
Αυτά.