Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κομοδινο?
Αν είναι ψωνίζω και πιο φτηνά κομοδίνα
29 κατασκευαστες δεν μπορουν να κανουν λαθος, αν και εγω δεν εχω δοκιμασει!!
Κομοδινο?
Αν είναι ψωνίζω και πιο φτηνά κομοδίνα
Αυτά είδα και γω αλλά ο Χορχε μίλησε για κομοδίνα.29 κατασκευαστες δεν μπορουν να κανουν λαθος, αν και εγω δεν εχω δοκιμασει!!
Eγγυηση το μωρο.Οποιος δε περασει καλα τον επισττρεφω τα λεφτα πισω. :S :S :S :S :S :S :S :S :S29 κατασκευαστες δεν μπορουν να κανουν λαθος, αν και εγω δεν εχω δοκιμασει!!
Αυτά είδα και γω αλλά ο Χορχε μίλησε για κομοδίνα.
Αν δεν καταλαβαίνεις ακόμα πες μου να σε ξεματιάσω.οχι ρε... η Τζουλι ειναι το κομοδινο που δεν θελει να την πιανεις... ουτε να την γαμησεις, μονο να την βλεπεις και να πληρωνεις... Τζουλιετ ειναι ο ξανθομουναρος και το βλαχακι ειναι η Ξενια... η νταρντανιτσα!!!
Τζουλιετ ειναι ο ξανθομουναρος δυσκολα θα βρης να μπεις αυθημερων !!!
ΞεματιάστηκαΑν δεν καταλαβαίνεις ακόμα πες μου να σε ξεματιάσω.
Εμπλεξα τις Τζούλιες αρχηγέ μου ;)Τζουλι Κομοδιναρα !!!
Το βλαχακι ειναι η Ξενια ,η ψιλομπαταλο με το Αγγελικο προσωπο !!!
Τζουλι Κομοδιναρα !!!
Το βλαχακι ειναι η Ξενια ,η ψιλομπαταλο με το Αγγελικο προσωπο !!!
Ελα ρε Χόρχε δεν έιχα δει οτι υπήρχαν 2 Τζούλιεςπω πω γιατρε μου αν δεν ερθεις εσυ να τα σπασεις λιανα δεν καταλαβαινουν τουτοι δω...
σε τσοντα δεν ξερω αλλα εχει ξαναρθει παντως... ως Λωρα...Γιατι νομιζω οτι την ειχα δει σε Τσοντα αυτη? Με κοινο χαρακτηριστικο το κρεβατι στη 2η και 3η φωτο? Κανεις αλλος που εχει την ιδια διαισθηση η' σιγουρια?
Προφανως δεν μπαινουν ολοι στο μπου...δεν αξίζει να ενημερώνεις κανέναν πούστη τελικά!
οι πιο πολλοί παρτάκηδες είναι.....διαβάζουν μόνο και δεν ενημερώνουν ποτέ...
πώς γίνεται στο θρεντ της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν 5 άτομα και όταν έρχεται μια καλή (6 μέρες επί 6-7 την ημέρα) να είναι συνέχεια απασχολημένη?
δεν αξίζει να ενημερώνεις κανέναν πούστη τελικά!
οι πιο πολλοί παρτάκηδες είναι.....διαβάζουν μόνο και δεν ενημερώνουν ποτέ...
πώς γίνεται στο θρεντ της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν 5 άτομα και όταν έρχεται μια καλή (6 μέρες επί 6-7 την ημέρα) να είναι συνέχεια απασχολημένη?
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται αυτό!!!εγω παντως δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο στην Σαλονικη...
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται αυτό!!!