asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Για πες για να συμπληρωθει το παζλ!Κάτι σου ξεφεύγει παίκτη!
Για πες για να συμπληρωθει το παζλ!Κάτι σου ξεφεύγει παίκτη!
Βρε παπαρα της πλακας το μωρο ξεκινησε το 2007 στο Παρισι με το γνωστο Ρωσικο γραφειο και ηταν 24 -25 τοτε!
Και θελεις να σε παιρνουμε και στα σοβαρα!!
Και βυζί ακόμη να βάλει.σιγα μην ηταν και 19... η Παρις εχει 30ρισει σιγουρα...
γεφυρα και πιπα
Εγω παντως ειμαι κατα της τασης του οποια δεν εχει απο B size και πανω βυζι ντε και καλα να βαζει συλικονη! Προτιμω το φυσικο! Εκτος καποιων εξαιρεσεων προφανως.Και βυζί ακόμη να βάλει.
Έλα ρε παίκτη! Εγώ άλλα βλέπω μπροστά μου τώρα. Πριν τρείς μήνες, χθές, τώρα και σήμερα είναι και θα είναι 26!σιγα μην ηταν και 19... η Παρις εχει 30ρισει σιγουρα...
Τυφλωθηκα λιγο απτη 2η φωτο!Έλα ρε παίκτη! Εγώ άλλα βλέπω μπροστά μου τώρα. Πριν τρείς μήνες, χθές, τώρα και σήμερα είναι και θα είναι 26!
Και η θέα από το δωμάτιο του Βασιλιά είναι απλά μαγική!
Έλα ρε παίκτη! Εγώ άλλα βλέπω μπροστά μου τώρα. Πριν τρείς μήνες, χθές, τώρα και σήμερα είναι και θα είναι 26!
Ερμο, ξεφτυλιζονται μονο οσοι γραφουν "μουναρα και με υπεροχο σερβις" για ενα μπαζο!
Μπας και ειδες το διαβατηριο της και μιλας???
Μπαζογαμιας γεννηθηκες...............μπαζογαμιας θα πεθανεις οτι και να λες για να κανεις τον εξυπνο!!
πες μου για ένα μπάζο που το έγραψα...συγκεκριμένα!
Έλα ρε παίκτη! Εγώ άλλα βλέπω μπροστά μου τώρα. Πριν τρείς μήνες, χθές, τώρα και σήμερα είναι και θα είναι 26!
μπορει να μου πει καποιος το ονομα του κορμιου και καποιο λινκ?Ευχαριστω!
Με την τιμη ειναι παλι το μονο θεμα. 250 με πρακτορειο, 250 και μονη της?
Οταν περασεις πες μας και ποσο χρονων την κανεις!!
Βρε παπαρα της πλακας το μωρο ξεκινησε το 2007 στο Παρισι με το γνωστο Ρωσικο γραφειο και ηταν 24 -25 τοτε!
Και θελεις να σε παιρνουμε και στα σοβαρα!!