Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (4 μέλη και 103 επισκέπτες)

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να αποχωρήσω γιατι αλλάζω σελίδα στη ζωή μου...
Γνώρισα αρκετό κόσμο,είδα γνωστά πρόσωπα απ'το φόρουμ,έκανα παρέα με το κόσμο απο εδώ!
έχω να πω πως είναι το καλύτερο φόρουμ για όσους θέλουν να ενημερωθουν για σχετικά θέματα!
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
με 107 ποστς εχεις δικιο, περασε πολυ καιρος... η συνεισφορα σου θα μας μεινει αξεχαστη...

the spark

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Υποθέτω ότι για να το λες κάτι θα ξέρεις. Πάντως από τις φωτογραφίες έτσι δείχνει. Αξίζει;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γνώρισα αρκετό κόσμο,είδα γνωστά πρόσωπα απ'το φόρουμ,έκανα παρέα με το κόσμο απο εδώ!
έχω να πω πως είναι το καλύτερο φόρουμ για όσους θέλουν να ενημερωθουν για σχετικά θέματα!

Καλή συνέχεια φίλε

Τυχερός που δεν μπήκες και συ στην λίστα του Σίντλερ!!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Σου εύχομαι το υπόλοιπο βιβλίο της ζωής σου να είναι ωραίο και καλλό
και σε 'σενα τα καλύτερα.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Υποθέτω ότι για να το λες κάτι θα ξέρεις. Πάντως από τις φωτογραφίες έτσι δείχνει. Αξίζει;
Στο σέξ αξίζει αρκετά εώς πολύ θα'λεγα.Μιλά καλά ελληνικά κάνει και σκόντο στη τιμή με κωλαράκι μέσα.Στο anal το φχαριστήθηκε μάλλον γιατι έσπρωχνε κι'αυτή.Δε της αρέσει το cif αλλά κάνει ευχαρίστως cim όπου και τα φτύνει.Βυζί φτιαγμένο με ουλές απο κάτω και σημάδι επέμβασης κάτω χαμηλά απο καισαρική μάλλον αφου έχει και παιδί απ'ότι μου'πε αν θυμάμαι καλά!Πάντως στις επιδόσεις είναι άνω του μετρίου αν δε σε χαλά η εμφάνιση που σαφώς δεν είναι και η καλύτερη  :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Στο σέξ αξίζει αρκετά εώς πολύ θα'λεγα.Μιλά καλά ελληνικά κάνει και σκόντο στη τιμή με κωλαράκι μέσα.Στο anal το φχαριστήθηκε μάλλον γιατι έσπρωχνε κι'αυτή.Δε της αρέσει το cif αλλά κάνει ευχαρίστως cim όπου και τα φτύνει.Βυζί φτιαγμένο με ουλές απο κάτω και σημάδι επέμβασης κάτω χαμηλά απο καισαρική μάλλον αφου έχει και παιδί απ'ότι μου'πε αν θυμάμαι καλά!Πάντως στις επιδόσεις είναι άνω του μετρίου αν δε σε χαλά η εμφάνιση που σαφώς δεν είναι και η καλύτερη  :grin:
Κάπου κοντά στα 170 όλα μέσα .
Σωστά ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom