23cm it's okay?
.......... έτοιμο ...για τον...... Sirina σε βλέπω εσένα ίδιως τωρα που θα κόψουν τις .....εισαγωγές
μέρα παίδες ...μην μασάτε ! ;)
23cm it's okay?
οκ αν ξανάρθει Αθήνα μάλλον θα γράψ εγώ, πιστεύω ότι η κοπέλα πάντως θα έχει ένα ψιλό θέμα με τα Αγγλικά της πάντως.Δοκίμασα προχτές,χτες ήταν το τέλος του τουρ,βαριεμαι να γράψω αλλά πέρασα πολυ καλά.
άκου επειδή είμαι ξύπνιος, δεν θα πάρω κώλο! γιατί όλοι οι άλλοι θα πάρουν, και είναι ήδη ξεσκισμένος!με τον κωλο της παντως δεν εχει θεμα...
με τον κωλο της παντως δεν εχει θεμα...
γι' αυτό πρέπει να γράφουμε κριτικές τα δίνουμε που τα δίνουμε αλλά να πάνε κάπου καλλά πρέπει να περνάμε όταν πηγαίνουμε σε στ και ντέλο και στούντιο,Kουραστικός θα γίνω, αλλά ρε παληκάρια 350 την ώρα στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα;
Δεν ρωτάω πόσο εύκολα ή δύσκολα τα βγάζει ο καθένας από εμάς τα λεφτά του, που εν τέλει δικά του είναι και ότι θέλει τα κάνει.
Αλλά έχετε σκεφτεί πόσες πούτσες τρώει η "συνάδελφος" αυτής που ζητάει 350 για μια ώρα, που δουλεύει σε "σπίτι";
Να σας πω εγώ.
Αν είναι στούντιο του 50άρικου πάνω από 15! (Παρεπιπτόντως έχετε δει κάτι διατημικά μουνιά που δουλεύουν σε στούντιο;)
Αν είναι ντέλο του 20άρικου πάμε στους 35!!
Ας μην υπολογίσουμε του 10άρικου.
Για να καταλαβαίνουν κάποιες "κοντέσσες" τί πάει να πει 350 και πόσο δύσκολα βγαίνουν δηλαδή.
Ναι, θα μου πει κάποιος, αλλά εδώ μιλάμε για "συλλεκτικά" κομμάτια! Αν ήταν έτσι να πήγαινε στα κομμάτια. ΟΜΩΣ στις 60 τελευταίες κριτικές τουριστριών οι 24 έχουν βαθμολογία κάτω του 6!!
Δεν τα γράφω εγώ, έτσι κι αλλιώς έχω να πάω με τουρίστρια κάτι χρόνια. Αυτοί που έχουν πάει και την έχουν πατήσει τα γράφουν...
καλα τα λες... καποτε τα ειχαμε και τα διναμε... επισης καποτε οι τουριστριες κανανε παπαδες... εχουμε να δουμε καλη παικτρια πολυ καιρο τωρα...Kουραστικός θα γίνω, αλλά ρε παληκάρια 350 την ώρα στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα;
Δεν ρωτάω πόσο εύκολα ή δύσκολα τα βγάζει ο καθένας από εμάς τα λεφτά του, που εν τέλει δικά του είναι και ότι θέλει τα κάνει.
Αλλά έχετε σκεφτεί πόσες πούτσες τρώει η "συνάδελφος" αυτής που ζητάει 350 για μια ώρα, που δουλεύει σε "σπίτι";
Να σας πω εγώ.
Αν είναι στούντιο του 50άρικου πάνω από 15! (Παρεπιπτόντως έχετε δει κάτι διατημικά μουνιά που δουλεύουν σε στούντιο;)
Για να καταλαβαίνουν κάποιες "κοντέσσες" τί πάει να πει 350 και πόσο δύσκολα βγαίνουν δηλαδή.
Ναι, θα μου πει κάποιος, αλλά εδώ μιλάμε για "συλλεκτικά" κομμάτια! Αν ήταν έτσι να πήγαινε στα κομμάτια. ΟΜΩΣ στις 60 τελευταίες κριτικές τουριστριών οι 24 έχουν βαθμολογία κάτω του 6!!
Δεν τα γράφω εγώ, έτσι κι αλλιώς έχω να πάω με τουρίστρια κάτι χρόνια. Αυτοί που έχουν πάει και την έχουν πατήσει τα γράφουν...
μεγιστο λαθος... σιχαινεσαι?ευτυχώς δεν είμαι λάτρης του άναλ παρά μόνο στις τσόντες!
μπα όχι έχω δοκιμάσει με την Στέλλα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί φοβάμαι μην τραυματίσω-πονέσω την κοπέλα και η διαφορά για εμένα δεν είναι τόσο σπουδαίαμεγιστο λαθος... σιχαινεσαι?
Kουραστικός θα γίνω, αλλά ρε παληκάρια 350 την ώρα στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα;
Να σας πω εγώ.
Ερώτηση θα γράψει κανείς κριτική για την κοπέλα(Nastya 24); να μπορούμε ίσως να κρίνουμε και εμείς;
Ο κολητός μου έκανε παζάρι με την NASTIA,με το τηλ μου για δίωρο,φουλ service με 300Ε. ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,δεν βγαίνει άκρη γιατρέ
καλώς ή κακώς,δεν μπορείς να το εξηγήσεις με το πρίσμα του "περί δικαίου αισθήματος",που είναι λογικό να το νιώθουμε όλοι
όταν υπάρχει κοινό που στα δίνει...
και είναι και σκληροί διαπραγματευτές!
εγώ προχθές πήγα σε κάποια εδώ πάνω
πήγα να κάνω παζάρι,και τί παζάρι του κώλου για 30 ευρώ,έβγαινε 230,τον λέω 200 όλα μαζί....
δεν δέχτηκε
τελικά την πήρα...με λέει η κοπέλα "σήμερα δεν είχα ούτε ένα ραντεβού"....δλδ ενώ καθότανε,δεν κατέβαινε ούτε ένα Ευρώ!!!!
ποιος επαγγελματίας θα προτιμούσε να έχανε 200 για 30 ευρώ????
μας έχουν πάρει χαμπάρι ότι ακόμα το χρυσοπληρώνουμε....
χεχεχε! sirina series production!.......... έτοιμο ...για τον...... Sirina σε βλέπω εσένα ίδιως τωρα που θα κόψουν τις .....εισαγωγές
μέρα παίδες ...μην μασάτε ! ;)
δεν βγαίνει άκρη γιατρέ
καλώς ή κακώς,δεν μπορείς να το εξηγήσεις με το πρίσμα του "περί δικαίου αισθήματος",που είναι λογικό να το νιώθουμε όλοι
όταν υπάρχει κοινό που στα δίνει...
και είναι και σκληροί διαπραγματευτές!
εγώ προχθές πήγα σε κάποια εδώ πάνω
πήγα να κάνω παζάρι,και τί παζάρι του κώλου για 30 ευρώ,έβγαινε 230,τον λέω 200 όλα μαζί....
δεν δέχτηκε
τελικά την πήρα...με λέει η κοπέλα "σήμερα δεν είχα ούτε ένα ραντεβού"....δλδ ενώ καθότανε,δεν κατέβαινε ούτε ένα Ευρώ!!!!
ποιος επαγγελματίας θα προτιμούσε να έχανε 200 για 30 ευρώ????
μας έχουν πάρει χαμπάρι ότι ακόμα το χρυσοπληρώνουμε....
Ο κολητός μου έκανε παζάρι με την NASTIA,με το τηλ μου για δίωρο,φουλ service με 300Ε. ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,
βάλε στο σέρτς "nastya 24"και θα τη βρειςκαι εγω αναρωτιεμαι κανενας δεν εγραψε τιποτα! και δεν την ειδα καθολου εδω στην κατηγορια citytours.
Να το θέσω αλλιώς.
Αν έχεις λεφτά και αποφασίσεις να πας στην Σαντορίνη να μένεις σε διαμέρισμα με θέα την Καλντέρα με ιδιωτική πισίνα, θα αποφασίσεις να το πληρώσεις. Και πάλι φέτος πολύ λιγώτερο από όσο πριν 2-3 χρόνια.
Αν δεν έχεις, πας σε ρουμ του λετ στην Αίγινα μαζί με τις γιαγιάδες που πάνε στον άγιο Νεκτάριο και πληρώνεις λιγώτερα.
Υπάρχουν κάποια αντικειμενικά δεδομένα που δημιουργούν την διαφορά του κόστους.
Αλλά το μουνί ΚΑΜΙΑΣ δεν μπορεί να κοστίζει 350 για μια ώρα! Εμείς το έχουμε "δημιουργήσει" και ανεχθεί αυτό.
Και όσο διάολο "επώνυμη" και "διάσημη" να είναι, στα παπάρια μου!
Αν είναι "επώνυμη" να τα βγάλει αλλιώς τα λεφτά της, με την ιδιότητα που της χάρησε την διασημότητα.
Η Σαράποβα δεν μου κάθεται έτσι κι αλλιώς, διότι τα παίρνει χοντρά από τα τουρνουά, την NIKE, τη Samsung κλπ.
Αλλά πες πως είχα τα άπειρα λεφτά και μου καθόταν με 50.000 ευρώ. Δεν της τα έδινα, γαμώ το μου!
Αν ήμουν ο πρόεδρος της ΝΙΚΕ (κλπ), φυσικά θα της έδινα, πολύ περισσότερα, για να διαφημίσει το προϊόν μου επειδή θα είχα υπολογίσει πως η διαφήμιση θα μου τα έφερνε πίσω...
Μιλάμε ότι έχασε των ΠΕΛΑΤΗ,Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ καθαρός όμορφος,δεν έχει κολήματα και ιδιαιτερότητες με το sex,χύνει ευκολα,και είναι και μικροτσούτσουνος,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.300Ε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.Δεν λέει πάλι καλά που δεν δέχτηκε και μετά τα πάει, να του πάρει τα 300 και να "διαβάζει περιοδικό" στο δίωρο, με την λογική:
"Φτηνιάρη!! Δίωρο με 300 ήθελες; Πάρε τώρα το αντίστοιχο σέρβις!"
Έτσι που έχουν μάθει...