Τώρα έχει παχύνει και η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν οτι καλύτερο.αδύνατο πολύ το θυμάμαι και άκωλο.
Σώμα 5, πρόσωπο 6, συμμετοχή 6 με επιείκια.
Τώρα έχει παχύνει και η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν οτι καλύτερο.αδύνατο πολύ το θυμάμαι και άκωλο.
Καλησπέρα Παίχτες!! Εχει δοκιμάσει κανείς Dasha? Δεν βρήκα κριτικές. Μήπως έχει άλλο προφίλ?
αδύνατο πολύ το θυμάμαι και άκωλο.
Νομίζω ότι οι φωτός δεν είναι ψεύτικες, απλά πολύ επεξεργασμένες. Η Dasha είναι ένα αρχιμπάζο και μισό.
Η οθόνη είναι πιο σταθερή αξία....θα μπορέσεις να την χρησιμοποιείς για χρόνια... τα city tours είναι αν έχεις λεφτά που να σε περισσεύουν χωρίς να έχεις διλήμματα για την σπατάλη τους, ειδάλλως το πιο πιθανό είναι εκ των υστέρων να το μετανιώσεις...εγώ πάντως έχω την εξής απορία: να κλείσω για απόψε 1 ωρίτσα την μιάς και φένεται καλό κομμάτι εδώ στη θεσσαλονίκη...ή μήπως να πεταχτώ στο plaisio και να αγοράσω την 27άρα LG για το pc μου που τόσο καιρό ονειρεύομαι?
ok δεν άντεξα.μόλις πήγα και την τσίμπησα(την οθόνη). τουλάχιστον οι μαλακίες αποκτούν άλλη αξία μπροστά σε 27 ίντσες...!!!
Βασικα "τσιμπισα" με τα 150 euro ... δεν εχω βλεπεις budget, και τα 150 θα "μου" τα δωσω για πασχαλινο δωρο ... ετσι που μας καταντησαν!Αν την εβλεπες ρε Παιχτη δεν θα τσιμπαγες !!!
Btw παρε κατι αλλο καλυτερα !!! ;)
Βασικα "τσιμπισα" με τα 150 euro ... δεν εχω βλεπεις budget, και τα 150 θα "μου" τα δωσω για πασχαλινο δωρο ... ετσι που μας καταντησαν!
Μηπως εχεις (και οποιος αλλος συναγωνιστης παρακαλω), να προτινεις κατι αλλο σε στα 150 ;
Ευχαριστω εκ των προτερων
samsung ;)εγώ πάντως έχω την εξής απορία: να κλείσω για απόψε 1 ωρίτσα την μιάς και φένεται καλό κομμάτι εδώ στη θεσσαλονίκη...ή μήπως να πεταχτώ στο plaisio και να αγοράσω την 27άρα LG για το pc μου που τόσο καιρό ονειρεύομαι?
Και στο γδύσιμο σε λίγο θα βάλουν extraΡε Κουκλα ασε και τιποτα που να μην εχεις extra !!!
Extra charged: OWO, Anal, Golden Shower, Couples, Swallow, DP, CIM, CIF, Rimming
Ρε το εχουνε χασει τελειως !!!
Και δεν ανοιγω καμμια τρυπα στην αμμουδια να τον χωσω μεσα !!!
Καλα οσο για την Dasha ποιητη μου Μεγαλεια μιλαμε !!!