Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Νομίζω ότι οι φωτός δεν είναι ψεύτικες, απλά πολύ επεξεργασμένες. Η Dasha είναι ένα αρχιμπάζο και μισό.

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Νομίζω ότι οι φωτός δεν είναι ψεύτικες, απλά πολύ επεξεργασμένες. Η Dasha είναι ένα αρχιμπάζο και μισό.

Μα πάρα πολύ επεξεργασμένες φωτό.
Σα να επεξεργαστώ δηλαδή την φωτό του Σεφερλή ώστε να βλέπω τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, για τέτοια επεξεργασία μιλάμε.
Η Dasha είναι πράγματι ένα αρχιμπάζο και μισό.
Η Arina είναι άλλη από τις φωτό αλλά σχετικά ομορφούλα, δεν κάνει cim και anal, είναι ακατάστατη και άπλυτη, δεν ξέρει λέξη αγγλικά και δεν κατέχει γενικά το άθλημα.

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
εγώ πάντως έχω την εξής απορία: να κλείσω για απόψε 1 ωρίτσα την μιάς και φένεται καλό κομμάτι εδώ στη θεσσαλονίκη...ή μήπως να πεταχτώ στο plaisio και να αγοράσω την 27άρα LG για το pc μου που τόσο καιρό ονειρεύομαι?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
εγώ πάντως έχω την εξής απορία: να κλείσω για απόψε 1 ωρίτσα την μιάς και φένεται καλό κομμάτι εδώ στη θεσσαλονίκη...ή μήπως να πεταχτώ στο plaisio και να αγοράσω την 27άρα LG για το pc μου που τόσο καιρό ονειρεύομαι?
Η οθόνη είναι πιο σταθερή αξία....θα μπορέσεις να την χρησιμοποιείς για χρόνια... τα city tours  είναι αν έχεις λεφτά που να σε περισσεύουν χωρίς να έχεις διλήμματα για την σπατάλη τους, ειδάλλως το πιο πιθανό είναι εκ των υστέρων να το μετανιώσεις...

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
ok δεν άντεξα.μόλις πήγα και την τσίμπησα(την οθόνη). τουλάχιστον οι μαλακίες αποκτούν άλλη αξία μπροστά σε 27 ίντσες...!!!

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
ok δεν άντεξα.μόλις πήγα και την τσίμπησα(την οθόνη). τουλάχιστον οι μαλακίες αποκτούν άλλη αξία μπροστά σε 27 ίντσες...!!!

Εκανες τη σωστή επιλογή.

Ευχαριστώ ποιητή και Αντι για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις για Dasha  :zombie:.  Γλύτωσα 1 ώρα από τη ζωή μου (και φυσικά λίγο........ τρέξιμο προς το ασανσέρ )

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395

πηδάς αυτό το μωρό με 150 γιούργια για 1 ωρα ;;;  που ειναι ρε παιδια η "φακα" γιατι δεν την βλέπω..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν την εβλεπες ρε Παιχτη δεν θα τσιμπαγες !!!
Btw παρε κατι αλλο καλυτερα !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Κουκλα ασε και τιποτα που να μην εχεις extra !!! 

Extra charged: OWO, Anal, Golden Shower, Couples, Swallow, DP, CIM, CIF, Rimming

Ρε το εχουνε χασει τελειως !!!
Και δεν ανοιγω καμμια τρυπα στην αμμουδια να τον χωσω μεσα !!!
Καλα οσο για την Dasha ποιητη μου Μεγαλεια μιλαμε !!! :grin: :grin: :grin:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Αν την εβλεπες ρε Παιχτη δεν θα τσιμπαγες !!!
Btw παρε κατι αλλο καλυτερα !!! ;)
Βασικα "τσιμπισα" με τα 150 euro ... δεν εχω βλεπεις budget, και τα 150 θα "μου" τα δωσω για πασχαλινο δωρο ... ετσι που μας καταντησαν!

Μηπως εχεις (και οποιος αλλος συναγωνιστης παρακαλω), να προτινεις κατι αλλο σε στα 150 ;
Ευχαριστω εκ των προτερων

nio(1)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
0
Βασικα "τσιμπισα" με τα 150 euro ... δεν εχω βλεπεις budget, και τα 150 θα "μου" τα δωσω για πασχαλινο δωρο ... ετσι που μας καταντησαν!

Μηπως εχεις (και οποιος αλλος συναγωνιστης παρακαλω), να προτινεις κατι αλλο σε στα 150 ;
Ευχαριστω εκ των προτερων

studio x2 / callgirl+hotel

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
samsung  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ρε Κουκλα ασε και τιποτα που να μην εχεις extra !!! 

Extra charged: OWO, Anal, Golden Shower, Couples, Swallow, DP, CIM, CIF, Rimming

Ρε το εχουνε χασει τελειως !!!
Και δεν ανοιγω καμμια τρυπα στην αμμουδια να τον χωσω μεσα !!!
Καλα οσο για την Dasha ποιητη μου Μεγαλεια μιλαμε !!! :grin: :grin: :grin:
Και στο γδύσιμο σε λίγο θα βάλουν extra  :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom