Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πισω αδερφαρες! εγω δεν ειμαι πισωγλεντης...
ή μηπως ειμαι?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:2funny:
Γειά σου, Jorge,... Αμλέτο του bou!!!  :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
to ass? or not to ass? that is the question...
κωλο-Αμλετ...

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
to ass? or not to ass? that is the question...
κωλο-Αμλετ...

Σ' αγαπάω ρε γαμώτο φελέκι μου. Είσαι γνήσιος γαμώτο.  ;) Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σου στείλω ΠΜ για κρυφή άφιξη που κάνει πρωκτικό επιπέδου! Στο υπόσχομαι. Και άσε τους άλλους να σκαααασουνε!

Θέλω να γίνουμε φίλοι!  :grin:

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι. Εγω την κατάλαβα απο το αμάξι!!   ;)

Είναι που είναι κοντοστούπα πήγε και δίπλα στο Χ5  :grin:

Άλλαξε τα μαλιά και με μπέρδεψε.

Γαμίεται όμορφα μπορώ να πώ! Ελλειπή αγγλικά και μιλφάρει λίγο. Οι φωτό την δείχνουν πολύ νέα!!! Νομίζω οι αφροντιτες είχαν ρίξει μια αματουρ φοτό τις προάλλες αν θέλει κάποιος παίχτης να ενημερωθεί πρέπει να ψάξεί πολύ πίσω...  :(

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Γειά σου Χορχε!! Αυτά είναι διλήμματα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ψευδο-διλημματα, αν με ρωτησεις αν συμφερει την Ελλαδα να παραμεινει στο ευρω... δεν ξερω να απαντησω...
το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να παραμεινω εντος πρωκτο-ζωνης!!!

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ψευδο-διλημματα, αν με ρωτησεις αν συμφερει την Ελλαδα να παραμεινει στο ευρω... δεν ξερω να απαντησω...
το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να παραμεινω εντος πρωκτο-ζωνης!!!

Θα σου πρότινα την Σινθια του Πινκ Λαντιες αλλά λέει άναλ olny by sympathy άρα.....  :grin:

Εσύ θες να μπουκάρεις στο δωμάτιο σαν machofucker να την ξεβρακώσεις να την καρφώσεις και να σου πεί και ναι μου αρέσει..

Τον ποντικό του ζουζουνα χρειάζεσε. Αυτή το δέχετε μέχρι το άντερο μέσα...  ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Σινζια - Συνθια - Μεγκαν - Σνεζαννα... με συμπαθει ιδιαιτερα...
το ιδιο και εγω την εχω συμπαθησει πολλαπλως και ιδιαιτερως...
απλα ειναι κομματακι τσιμπημενο το σερβις στα 200 + 50 το αναλ
150 all included ειναι το σωστο...

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η Σινζια - Συνθια - Μεγκαν - Σνεζαννα... με συμπαθει ιδιαιτερα...
το ιδιο και εγω την εχω συμπαθησει πολλαπλως και ιδιαιτερως...
απλα ειναι κομματακι τσιμπημενο το σερβις στα 200 + 50 το αναλ
150 all included ειναι το σωστο...

Βρε χορχε γαμώτο γαμώτο! Το γάμισες το θέμα!  :s&m_3:

Αφού δεν είναι ανεξάρτητη!!! Το γραφείο να μην πάρει τίποτα;; Και με τέτοια τιμή ποτέ δεν θα πάρεις το σέρβις που επιθυμείς γιατί θα βαράνε όλοι κώλο (μιας και included) - θα είναι φουλμπουκεντ και μετά 3 ραντεβού η αποδώση θα είναι στουντίου φυλής. Σούφρα είναι και αυτή ρε αδέρφε μου πόσο να αντέξει. Άλλες τσεπώνουν 300άρες 100% κέρδος και το καημένο το κοριτσάκι να το ξεκολιάζουν για 75ευρά;;; Θα πάει σε στούντιο να βρει την υγειά της και άντε μετά θα ψάχνεις απεγνωσμένα κωλοτρυπίδια να βουλώσεις. ( πώ πω έγινα πρόστυχος )  

Τι στην ευχή τιμημένος είσαι άμα δεν τα υπολογίζεις αυτά τα βασικά θεματάκια;;;  :tickedoff:

Φιλικά και με χαβαλετζήδικη διάθεση πάντα..

Υ.Γ παλία έκανε μονο ουτκαλ οποτε τότε ίσως ναι ήταν πολλά μαζί με ταξί και ξενοδοχείο δικό μας

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Βρε χορχε γαμώτο γαμώτο! Το γάμισες το θέμα!  :s&m_3:

Αφού δεν είναι ανεξάρτητη!!! Το γραφείο να μην πάρει τίποτα;; Και με τέτοια τιμή ποτέ δεν θα πάρεις το σέρβις που επιθυμείς γιατί θα βαράνε όλοι κώλο (μιας και included) - θα είναι φουλμπουκεντ και μετά 3 ραντεβού η αποδώση θα είναι στουντίου φυλής. Σούφρα είναι και αυτή ρε αδέρφε μου πόσο να αντέξει. Άλλες τσεπώνουν 300άρες 100% κέρδος και το καημένο το κοριτσάκι να το ξεκολιάζουν για 75ευρά;;; Θα πάει σε στούντιο να βρει την υγειά της και άντε μετά θα ψάχνεις απεγνωσμένα κωλοτρυπίδια να βουλώσεις. ( πώ πω έγινα πρόστυχος )  

Τι στην ευχή τιμημένος είσαι άμα δεν τα υπολογίζεις αυτά τα βασικά θεματάκια;;;  :tickedoff:

Φιλικά και με χαβαλετζήδικη διάθεση πάντα..

Υ.Γ παλία έκανε μονο ουτκαλ οποτε τότε ίσως ναι ήταν πολλά μαζί με ταξί και ξενοδοχείο δικό μας
αντε για σενα θα την αφησω στα 200...
για να μη μου στενοχωριεσαι...
...νταβατζακο

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αντε για σενα θα την αφησω στα 200...
για να μη μου στενοχωριεσαι...
...νταβατζακο

Χαζαμάρες τώρα. Εγώ μιλάω σοβαρά για το οικονομο-τεχνικό κομμάτι και εσύ με μαλώνεις.  >:(
Πάντως πρέπει να είναι η πιό στενή κωλοτρυπίδα που γάμισες ποτέ. Βέβαια η αγάπη σου είναι η ντεζυ του λειντι λαντ - ζουζονα - βικτωρα (σε όλα έχει εργαστεί)

Κάνανε το λάθος και την έστειλαν εν περίοδο επισοδείων στο σύνταγμα και δεν βγάλανε ούτε τα έξοδα με αποτέλεσμα να φοβούνται να ρθουν πάλι πίσω. Γαμιούνται στην ολανδία με τουρίστες και δεν έχουν και έξοδα-άγχος πλέον.

Αλλά πιστεύω θα γυρίσει η κατάσταση. Το καλοκαίρι θα μας στείλουν κάτι καλό. Εδώ πάνω θεσσαλονίκη άστα να πάνε. Ευτυχώς έχω παραγγείλει το καινούριο φεράρι να κατεβάνω αθήνα σε 4 ωρίτσες να τον ρίχνω και να φεύγω.

Το πρόβλημα είναι οτί σήμερα ήρθα για την μόνικα που προανέφερε ο αντισθένης και ο baby με είπε ότι δεν αξίζει. Είναι παλίο μέλος από το 2009 οπότε εγώ αναγκαστηκά πρέπει να τον ακούσω.

Δεν είναι εποχές για ρίσκα γιατί πήγα βουλγαρία να κάνω την οφφ σορ να γράψω εκει την φεραρι και είμαι στριμωγμένος για κασκαντεριλίκια...  >:(

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μα το θεο τετοια ορεξη για παρλα δεν εχω ματα-ξαναδει...
ή νταβατζακος ή σπασικλας...? αμα εχεις κατι καλο να προτεινεις Ορμα!! αν θες να γινεις πραγματικος κασκαντερ Εμπρος!!!
αλλα μη μας λες ποια ειναι η πιο στενη και αγαπημενη κωλοτρυπιδα της ζωης μας...
λιγη σεμνοτης δεν βλαπτει, γιατι εχεις αρχισει να μας τα κανεις τσουρεκια...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5