καλησπερα
γνωριζει κανεισ για το παρακατω??
εκλεισα για αποψε,οποος μπορει μη καταληξω ετσι μετα
ευχαριστω
ευχαριστω
Παρατηρώ ότι αυτή ξαναεμφανίζεται πάλι μετά από σχετικά σύντομο διάστημα. Άρα μάλλον άφησε καλές εντυπώσεις. Σκέφτομαι να δοκιμάσω.
Tρεις ?
Μην μου πεις ότι βάζεις και την Annanella μέσα ρε Gismo )))
καλησπερα
ευχαριστω
Να μου πείτε πότε θα είναι ξεκούραστη να την κλείσω all night!!!Α ρε κουφαλα Γενεραλ για Duo 3ωρο πας στα 1700 ))
Θα πεσω κάτω λέμε !!!
Το πλήρες όνομά της είναι EDAM όπως το ανακάλυψε συναγωνιστής μας σε ραντεβού με την εν λόγω κορασίδα.....Ευτυχώς το ασανσέρ ήταν πιο κοντά από το παράθυρο και γλύτωσε!
Βρε παιχτες ψαξτε λιγο και θα βρητε κριτικες. Το μωρο εχει περασει αρκετες φορες απο Παρισι. Ετσι πατε και σκορπατε τα χρηματα σας?
στην πατρίδα της πάντως προσφέρει και anal και εδώ ούτε καν λόγος γίνεται.
Πήγαινε στη Λάουρα θα σου μείνουν και ρέστα ;)κοίτα να δεις που κάθε φορά που έχω γεμάτη τσέπη κ όρεξη να γαμήσω ct, έρχονται κάτι μπάζα στην πόλη μας...άστα να πάνε!!!
τι προτείνετε μάγκες εσείς? να το δοκιμάσω το πείραμα η θα κλαίω τα λεφτάκια μου μετά? ενώ φενεται καλή στο σώμα, έχει μια μάπα που με κσενερώνει. την έχει δοκιμλασει κανεις η καλύτερα να κρατήσω τα 200 και να πάω να γαμήσω την λαουρα σε μπουρδελο που δεν την εχω δοκιμάσει ακομα?
Εχουν βαλει ηδη κριτικες μεγαλε εδω!κοίτα να δεις που κάθε φορά που έχω γεμάτη τσέπη κ όρεξη να γαμήσω ct, έρχονται κάτι μπάζα στην πόλη μας...άστα να πάνε!!!
τι προτείνετε μάγκες εσείς? να το δοκιμάσω το πείραμα η θα κλαίω τα λεφτάκια μου μετά? ενώ φενεται καλή στο σώμα, έχει μια μάπα που με κσενερώνει. την έχει δοκιμλασει κανεις η καλύτερα να κρατήσω τα 200 και να πάω να γαμήσω την λαουρα σε μπουρδελο που δεν την εχω δοκιμάσει ακομα?
Εχουν βαλει ηδη κριτικες μεγαλε εδω!
Θα τα κλαις...
Πηγαινε στη Λαουρα δαγκωτο...
Άντε ρε γράψτε κανά ποστ για Juliet...Την περιμένουμε να ξέρουμε που θα δώσουμε τα λεφτά μας!Βρε παιχτες ψαξτε λιγο και θα βρητε κριτικες. Το μωρο εχει περασει αρκετες φορες απο Παρισι. Ετσι πατε και σκορπατε τα χρηματα σας?