jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δεν μου φαινεται ναναι ιδια...
Kαρατσεκαρισμένο...την έχω τεστάρει τη "σπανιόλα" κάποια στιγμή...Σίγουρα είναι ίδια; Απάλευτοι απατεώνες. :S
...και συνήθως άφραγκους, μπεκρήδες και βίαιους.Φυσικά και έχουν γκόμενους
Προχωρα αρκει να αντεχειςκαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εσας τους εμπειρους αν αξιζει το duo της Chrystal Crown με την Tommy Steel αλιος να κλεισω μονο την Chrystal Crown
Σεβαστή η γνώμη του μάστορα αλλά εγώ θα σου πώ ότι η κάθε μία από μόνη της θα σε γαμήσει μέχρι τελικής πτώσης. Τώρα τι παίζει στο duo δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Νομίζω ότι είναι ηπρώτη φορά που αυτές οι δύο είναι μαζί σε τουρ στην Αθήνα οπότε μάλλον εάν πας θα είσαι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν το duo τους, και να γράψουν κριτική βεβαίως.καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εσας τους εμπειρους αν αξιζει το duo της Chrystal Crown με την Tommy Steel αλιος να κλεισω μονο την Chrystal Crown
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εσας τους εμπειρους αν αξιζει το duo της Chrystal Crown με την Tommy Steel αλιος να κλεισω μονο την Chrystal Crown
Προχωρα αρκει να αντεχεις
Αλήθεια έχουν γκόμενους όταν δουλεύουν?
...ίσως μέχρι να βαρεθούν... και να πηδήξουν άλλη πορτοκαλιά!
Για την Στελλίτσα δεν θα πει κανείς τίποτα?
Να συμφωνήσω μαζί σου.Η κριτική που έχω ανεβάσει είναι από τη πρώτη φορά που την επισκέφτηκα και πέρασα σχετικά καλά.Εδω οποιος δωσει 250 θα εχει να κανει μαζι μου !!!
Ουτε στην Βουδαπεστη δεν βρισκεις τοσες Pstar μαζεμενες οπως στην Αθηνα !!!
Α ρε Ψωροκωσταινα μεγαλεια !!!