!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ναι ρε δεν χρησιμοποιω μεταχειρισμενη καποτα ποτε!!!!
το ειπα γιατι στους τοξικομανεις λενε, "χρησιμοποιείτε καθαρες βελονες"
ναι ρε δεν χρησιμοποιω μεταχειρισμενη καποτα ποτε!!!!
κρυβε λογιααααα!!!! για στασου, εγω τον κωλο τον παιρνω παντα ακαποτα... να πιασει λιγο σκατο η ψωλη ρε παιδι μου... ξερετε τωρα...
αααα!!!! για στασου, εγω τον κωλο τον παιρνω παντα ακαποτα... να πιασει λιγο σκατο η ψωλη ρε παιδι μου... ξερετε τωρα...
δεν ξερω τι λετε εσεις... αλλα εμενα αυτο το στραβο δοντακι με φτιαχνει...
πεπρωμενο (destiny) φυγειν αδυνατον
αααα!!!! για στασου, εγω τον κωλο τον παιρνω παντα ακαποτα... να πιασει λιγο σκατο η ψωλη ρε παιδι μου... ξερετε τωρα...
Μήπως έχει σχέση με το γεγονός ότι δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα;ομορφη αλλα δεν την λες και πολυ δεκτικη..
σα να βαριεται..σα να εχει ψηλα την μυτη...
δεν ξερω, μπορει να ετυχε..
Μήπως έχει σχέση με το γεγονός ότι δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα;
Ναι, ήταν σε κάποιο γραφείο cg. Στο Μισέλ??? Δεν θυμάμαι ακριβώς.............
Σωστή αντιμετώπιση γυναίκας που δεν τιμά τα λεφτά που πάει κάποιος να της δώσει.δεν ξερω & δεν με νοιαζει.
πληρωνω μια -> τσεπωνουν
πληρωνω δυο -> τσεπωνουν
πληρωνω τρεις -> με εχασαν
Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει μια φρίκη από εχτές και ψάχνω για ένα duo. Κατέληξα λοιπόν στις και αλλά έχω φάει τρελό άκυρο(μετά από αιώνες μου απάντησαν ότι δεν είναι διαθέσιμες και θα περιμένω άλλον ένα αιώνα για να μου πουν για αύριο.)!
Έχετε να μου προτείνεται κανένα βαρβάτο duo, αλλά να μπορέσω να το κλείσω τουλάχιστον για αύριο. είναι δωράκι για τα 30 μου!
ευχαριστώ! θα στειλω να δω τι 8α μου πουν!
μην την αποπερνεις αρχηγεDolores !!!
Aπο τα 100 αντε και 150 Full Service πηγε στα 250 την ωρα επειδη αλλαξε ονομα !!!
Ελα βρε Fransesca δεν ησουν ευχαριστημενη με το 100μπαλλο ?