tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζηλευης γιαυτο τα λες !!!Πως θα τη μαγειρέψεις; Καζάνι χρειάζεσαι... Πάλι για ροζ βουνά θα μου λες μετά...
Ζηλευης γιαυτο τα λες !!!Πως θα τη μαγειρέψεις; Καζάνι χρειάζεσαι... Πάλι για ροζ βουνά θα μου λες μετά...
Δεν μπα να λές εσυ, το προφίλ της στο mamba έχει τιγκάρει στα μηνύματανταξει ρε προεδρα δικιο εχεις αλλα το σοφακι που'ρθε τωρα ειναι Ουναρος, πως να το κανουμε... αλλα μην παει κανεις, για να την παρουμε πιο φθηνα οταν της σπασουν τα νευρα απ την αναδουλεια... και κωλο θα παρουμε!!!!! αεεεερααααα ρεεεεεεε!!!!
Αντε να βαλω και την τριτη φιλη μηπως και βοηθησω !!!
Λοιπον εμενα για αυτην με νοιαζει που ειναι εγω 10 μερες και κανενας δεν μιλαει και θελει 250 ++++ !!!
Φτου σου κουρουνα !!!
Αντε να βαλω και την τριτη φιλη μηπως και βοηθησω !!!
Mπαζο ξεμπαζο το χρημα το μαζεψε Jorge !!! ;)
Aν την δανειστω θα σε πειραξη ? ))ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....
κανδαυλος ε?Λοιπον εμενα για αυτην με νοιαζει που ειναι εγω 10 μερες και κανενας δεν μιλαει και θελει 250 ++++ !!!
Φτου σου κουρουνα !!!
Η ψηλή είναι; Για να μην περιμένω άδικα δηλαδή...Aν την δανειστω θα σε πειραξη ? ))
Πολλά ρωτάς κι εσύ. Κάτσε να σου βάλουμε κανά γρίφο με τί έτρωγε στην πτήση να δούμε. Κι αν καταλάβεις, προς θεού όχι όνομα!Εγώ το μόνο που θέλω να καταλάβω είναι αν στη φωτο του Ωραίου είναι το σοφάκι πού 'λεγε ο jorge...
Γίνεται;