Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (2 μέλη και 105 επισκέπτες)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Σκέφτομαι για το Σαμπινακι με το που θα έρθει,,,,την είχε δει κανείς πιο πρόσφατα...ο΄τι διάβασα ήταν από το καλοκαίρι

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Σκέφτομαι για το Σαμπινακι με το που θα έρθει,,,,την είχε δει κανείς πιο πρόσφατα...ο΄τι διάβασα ήταν από το καλοκαίρι

δεν ειναι τοσο εντυπωσιακη οσο οι φωτο....
προσεχε το μπλα μπλα... τρωει ωρα!!!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
τελευταία φορά ήταν fully booked αν δεν κάνω λάθος

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ty
είναο ουι πάω γυρεύοντας κατάλαβες

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Για τους γνώστες. Έρχεται η Karolina και έχω ήδη κλείσει. Τύχη καλά τα έφερε έτσι ώστε να βρίσκομαι στην Αθήνα για δουλειές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ΦΥΣΙΚΑ δεν έχασα ευκαιρία. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση (review) μετά τις πρώτες μέρες του Μαρτίου που θα επιστρέψω στη βάση μου.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ΩΧ ΩΧ πρωι πρωι μπηχτές και είναι Παρασκευή... Make sex not war please!

Και SEX αλλα και πλακα Γιουρα μου!  Τσατισμενος πως να το ευχαριστηθεις?
War? Never!
Καλο Σαββατοκυριακό (γιατι ετοιμαζομαι για ενα glorious one και αv παει στραβα θα υπαρξει πολυ πλακα τη Δευτερα!)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ψάχνοντας,βρήκα το παρακάτω μωρό!Την έχει δοκιμάσει κανείς;Από αυτό το γραφεί γενικά έχει πάρει κάποιος;Έχει κάτι καλά

Φοβερη ανακαλυψη Ενοχλητικέ μου.  Να γινει και λιγο ανταγωνισμος στον Ζουζανα.  Αλλα:
Το σαϊτ δεν αναννεωνεται και η κοπελλα που λες (πολυ καλη ακόμα και 90% της φωτογραφιας να ειναι αληθεια) ηταν εδω το περασμενο Δεκεμβριο οχι τωρα.  Δοκιμασες το τηλ/νο?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Και SEX αλλα και πλακα Γιουρα μου!  Τσατισμενος πως να το ευχαριστηθεις?
War? Never!
Καλο Σαββατοκυριακό (γιατι ετοιμαζομαι για ενα glorious one και αv παει στραβα θα υπαρξει πολυ πλακα τη Δευτερα!)

NAI έχει και φανταστική μέρα! ΕΥΤΥΧΩΣ για σένα έφυγε η Marsha γιατί μετά τον ΒΑΒΥ το χάος με τους υπόλοιπους! Μου φαίνεται
είμαστε σε ηλικία που μας ενδια΄φερει ο ποιότητα και ΟΧΙ η ποσότητα και 1ώρα έτσι γαι να πούμε ότι μαμήσαμε.  :think:
All the best

Yura

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ναι Geomix, sorry
Εχασες τη λεξη "ειναι" μεταξυ "Geomix"  και "ο Baby" δηλ. "Geomix ειναι ο Baby" ΟΚ? 

ΩΧΩΧ γίνονται τέτοια ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Σοβαρά? Εντάξει να πηγαίνεις με τάνα για πήδημα και να γράφεις
χαλαρά αφου τα μυάλο σου είναι απασχολημένο πόσα ΚΛΙΚ κάνουν τα site το καταλαβαίνω το
ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ? :think:
ΠΩΠΩ Ντροπή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΩΧΩΧ γίνονται τέτοια ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Σοβαρά? Εντάξει να πηγαίνεις με τάνα για πήδημα και να γράφεις
χαλαρά αφου τα μυάλο σου είναι απασχολημένο πόσα ΚΛΙΚ κάνουν τα site το καταλαβαίνω το
ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ? :think:
ΠΩΠΩ Ντροπή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι κλαιγεσε πρωινιατικα φιλε Yura αφου σου περασε η γριπουλα σου.
Σαν πολυ δεν ασχολεισαι με αυτο το site εεεεεεεεεεεεε.
Δεν τραβας στο αλλο που εισαι και MOD ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ.
Αντε γιατι οσο και να προσπαθεις μπαλλονια δεν μας τα κανεις εχουν μεγαλες αντοχες τα @@.
Την καλημερα μου.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
στις Ρωσίδες τα πάμε μαζί αλλά απο ότι φαίνεται θέλεις δρόμο ακόμη να περπατήσεις ... για να αρχίσεις να ξεχωρίζεις τα κρασιά με ονομασία προελεύσεως και ΟΧΙ της σειράς με φανταχτερές εττικέτες. Bolsoi Spasiba.
ΔΑΣΚΑΛΕ Yura!

:dancing: :dancing: :dancing:

103_dmb.jpg

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ναι Geomix, sorry
Εχασες τη λεξη "ειναι" μεταξυ "Geomix"  και "ο Baby" δηλ. "Geomix ειναι ο Baby" ΟΚ? 

:think: το κοινο που εχει ο geomix με τον baby ειναι οτι  :knockinb: τις ιδιες cityτουριστριες...  :rockon:  :rockon:  :rockon: 
αν και εδω που τα λεμε... αυτο το πραγμα δεν το εχει μονο με μενα αφου ο baby  :humpleg: οτι υπαρχει...  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom