Η Candy από Baltic/Swedish ακύρωσε και στη θέση της έρχεται η... πρρρρρ.... A N A B E L L E!!! TADAAAA!!! στις 22-25. Για Anabelle κανείς??? Την έκλεισα για 2ωρο.
Που το ειδες οτι ερχεται η Anabelle?? Στο site δε λεει τιποτα.
Η Candy από Baltic/Swedish ακύρωσε και στη θέση της έρχεται η... πρρρρρ.... A N A B E L L E!!! TADAAAA!!! στις 22-25. Για Anabelle κανείς??? Την έκλεισα για 2ωρο.
ναά και μετά θ' ανοίξω και σάιτ με αφίξεις και θα τα κονομάω χοντρά,και θα φέρνω και τα καλλίτερα μπάζα της ανατολικής ευρώπης και grand finale ,θα με μπουζουριάσουνε και όταν βγώ από την φυλάκα θα κάνω παρέα στον xeilakia,gayboy κ.λ.π......πω πω χαρούλεςςςςς...Προσεχε σε βλεπω wannabe manager
φτύσε τον κόρφο σου παιδάκι μου, αν μας περιλάβει ο ακατανόμαστος θα ξανα...... ct σε μιά δεκαετία....ΩΧ ο Κώστας Μυλωνάς από τα παιδιά της νύχτας στην tv στο star.λες να δούμε κανένα καλό στριπτίζ?Να παρακαλαμε να μην το πιασει ο μακης και κανουμε να δουμε ct κανενα 2μηνο!!!
Η Αναμπέλ από το ίδιο γραφείο; Για Αθήνα μιλάμε ή για Θεσσαλονίκη; Και - αν επιτρέπεται - που το ξέρεις; Σίγουρη πληροφορία; ...
Απο Σερβις ?
Να παρακαλαμε να μην το πιασει ο μακης και κανουμε να δουμε ct κανενα 2μηνο!!!
Μετά από ένα σερί απίστευτης γκίνιας (με τελευταία την αγελάδα Mona Green) χτες το βράδυ πήρα την Claudia από all4you. Πολύ ωραία κοπέλα (ίδια με τις φωτογραφίες), ωραίο σώμα, απαλό και καθαρό δερματάκι και πάρα πολύ συμπαθητική. Εξαιρετικό GFE που πραγματικά άξιζε τα euro που πήρε. (δεν κάνει για όσους θέλουν PSE).
Πολύ μουνάρα αυτή η Claudia ρε παιδί! Και γώ θέλω να την πάρω για 2ωρο. Πήγες εσυ στο ξενοδοχείο της η ήρθε κάπου να σε βρεί αυτή???
Αν ήρθε αυτή σου είναι εύκολο να πείς πόσο σου πήγε το outcall???
Thanks!
Εγώ πήγα στο ξενοδοχείο. Για να έρθει αυτή μου φαίνεται ότι είναι +50 euros
Δοκίμασε κανείς ΛΟΡΑ?τι μουνάρα είναι αυτή....μήπως οι φωτο είναι υπερβολικές?
αληθεια ειχε κανενας νεα απο Lora ;
μαλλον μας εχει γραμμενους πρακτορειο της.
Καταφερε κανεις κατι αλλο;
Παιδιά άμεσο ρεποπτάζ από συνάντηση με Magda από Plannetdreams πριν από λίγο.
Μαυρα χάλια και το εννοώ. Τίποτα σπεσιαλ απλά φαινόταν και να βιάζεται και δεν θέλει να δίνει την κωλοτρυπίδα της ενώ την προσφέρει στις υπηρεσίες. Από εμφάνιση είναι πάρα πολύ μετρια έως και κακή, χωρίς μακιγιάζ και δυστυχώς δεν είναι παιδιά C.T. είναι μία κοπελίτσα που μάλλον νομίζει ότι μας δουλεύει. Δεν ξέρει αγγλικά καθόλου και βογκάει σαν βλαμμένη χωρίς λόγο.
τι να πώ μάλλον όλα πρέπει να τα λέμε και να τους κράζουμε. Η κάργια είναι και model
α ρε ουστ από εδώ όλες οι πεινασμένες που βλέπουν στην χώρα τους φέτα ψωμί και πηδάν μέχρι το ταβάνι
Χρειάζετε παίδες στις περιγραφές μας αντικειμένικότητα και όχι ενθουσιασμός
αυτά