Παίδες αυτή δεν την εχει παρει κανείς;
Δεν εχει καμια κριτικη και ειναι ενδιαφερουσα...
Φίλοι και συναγωνιστές σας χαιρετώ. Συγχωρέστε μου το μεγάλο διάστημα απουσίας αλλά ζω μόνιμα εκτός Ελλάδας και έρχομαι πολύ σπάνια πλέον. Τη συγκεκριμενη κοπέλα τη συναντησα χτες σε "άουτκωλ" στο ξενοδοχείο του Μίδα.
Οι φωτογραφίες είναι δικές της αλλά έχει πέσει πολύ ρετούς.
Από τις φωτό περιμένεις μοντέλο. Στην πραγματικότητα σου βγαίνει κλασσική Ρωσίδα του στριπτιτζάδικου. Σε άλλους θα αρέσει και άλλοι θα ξενερώσουν που πληρώσανε υψηλού επιπέδου συνοδό πολυτελείας και πήρανε ρωσίδα χορέυτρια με μπόλικα ελληνικά.
Αυτό ήταν το μόνο κακό, δηλαδή η σχέση απόδοσης τιμής ήταν χάλια και η φαντασίωση της πολυτελούς συνοδού πήγε περίπατο.
Αν μπορεί κανείς να τα ξεχάσει αυτά και να ξαναβρεί τη χαμένη λίμπιντο 8α περάσει πολύ καλα.
Έχει πολύ ωραίο σώμα, γυμνασμένο χωρίς λίπος. Βυζι 2 άρι έως μεγάλο 1 άρι λίγο άδειο όμως. Κώλος ποίημα και πόδια αλαβάστρινα. Ξερει να περπατάει στα τακούνια και εμπνέει καύλα.
Στο σεξ εμένα μου τα έδωσε όλα, συμμετείχε κανονικότατα χωρίς να πέρνει πρωτοβουλίες αλλά με διάθεση να ικανοποιηθώ μόνο εγώ. Όταν της έδειξα ότι ήθελα να τελειώσει κι εκείνη το εκτίμησε δίνοντας ρέστα.
Το fisting της το επέβαλα και έδειξε ότι είναι σκλάβα και μου δόθηκε απόλυτα. Κοίταγε στον καθρέφτη γιατί το γούσταρε. Ξεπεράσαμε τις 2 ώρες γιατί λόγω ηλικίας η τρίτη φορά δεν ερχόταν με τίποτα. Εκεί κατάλαβα ότι είναι εράτρια γιατί έμεινα 20 λεπτά επιπλέον μέχρι να ολοκληρώσω. Επίσης ενώ το πρωκτικό δεν το συζητήσαμε και δεν το πλήρωσα, επειδή της είχα πεί ότι το γουστάρω, για να με βοηθήσει με οδήγησε μόνη της στην πίσω πόρτα και με ξετίναξε.
Εν ολιγοις η κοπέλα το έχει στο αίμα της, είναι κοντά στο 90% των φωτογραφιων της αλλά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για κορίτσι του στριπτιτζάδικου που παίρνεις με 150 το πολύ.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δε μεσολαβεί ατζέντης γιατί ήρθε με ραδιο ταξί μόνη της. Μένει Γλυφάδα μου είπε. Δε θα την ξαναέπαιρνα αλλα στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Χαλάμε την πιάτσα που πληρώνουμε την κάθε χωριάτισσα όσα μας ζητήσει αλλά το μουνί είναι σα ναρκωτικό. Δύσκολα ξεκολάς.
Ελπίζω να βοήθησα.
Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στα εμαιλ μου έγραφε σε άπταιστα αγγλικά (μάλλον κάποια φίλη της βοήθησε από ότι κατάλαβα) ενώ από κοντά τα αγγλικά είναι πολύ βασικά.