aristarxos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω παντα χυνω οταν βρισκω 250αρια
Κρανιδι..........πες αλευρι!!!
Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άστον να ηρεμήσει ρε....
Τι θέλεις να πάει στην μελαχρινή να την καρυδώσει?
Kουμπάρε άκυρο , δεν πάμε πουθενά !!! Κερνάω κέρωμα & μετά κοτόπιτα στο Σύνταγμα
Υ.Γ Λέμε και καμιά να περνάει η ώρα
Απλώς είναι καλοκαίρι και όλες τους από ότι διαβάζω λατρεύουν τους Έλληνες και ανοίγουν τα μπεκ στο μουνί τους και δεν σταματάνε να χύνουν....
Βέβαια το γεγονός ότι τις πληρώνουμε τόσα λεφτά που τα βλέπουν μόνο στα όνειρά τους στα κωλοχώρια τους, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο!!!!
Το βασικό παίχτες είναι, ότι μας λατρεύουν για αυτό και χύνουν ακατάπαυστα!!!!
Eνω οι υπολοιπες εχουν γαμηθη στην δουλια Παιχτη.
Για κατεβα κατα Γλυφαδα μερια στην παραλια και τα λεμε .
Τετοια εποχη ολες για τα μπανια του λαου ερχονται . ;)
γιατι, πρεπει να χυσει?Βρε Κωστακη πες μας το μυστικο πως να κανουμε μια τανα να χυσει?
Ιδιως οταν εισαι ο τριτος η τεταρτος πελατης της την ημερα!
ΥΓ. εγω λεω οτι πρεπει να ειναι οτι την πηρες ορθια στον δυτερο γυρο!
Βαλε και λιγο παστουρμα...
Εντάξει φίλε θα περιμένω αν και το πιθανότερο είναι πως θα το δω μετά τις 21 του μηνός. Ας ελπίσουμε πως θα έχεις καλά νέα ;)Μέχρι 15αύγουστο κάτι θα γράψω σίγουρο. Θετικό ή αρνητικό ???????????? δεν ξέρω ακόμα.
η πλακα ομως ειναι πως το σαιτ αυτο εχει την sneazanna που ειναι real απο την κριτικη που διαβασα εδω
πέρασε ο άσπρος σίφουνας ...η φωτό είναι fake και η γκόμενα αγενέστατη και παχουλήΜετα απο τις απαραιτητες διακοπες επιστρεψαμε και ειμαστε ετοιμοι για αλλα..
περασε κανεις απο δω?
η πλακα ομως ειναι πως το σαιτ αυτο εχει την sneazanna που ειναι real απο την κριτικη που διαβασα εδω
Ρε παιδιά πήγε κανείς με την δίμετρη κυρία όσο ήταν Αθήνα γιατί τώρα είναι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να την τιμ'ησω