asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Μην παίζεις με τον πόνο μας
Τι εγινε???
Μην παίζεις με τον πόνο μας
Τι εγινε???
Λοιπον η Snez οπως λεει και ο Doc ειναι πολυ δυνατη ,εαν βεβαια την πετυχης κατα τυχη γιατι οι Νταβατζιδες που εχει μπλεξει ειναι απο τα μεγαλυτερα Λαμογια της αγορας και στελνουν οτι ναναι απο οτι μου ειπαν .
Παμε τωρα στα δευτερα Λαμογια της αγορας που και αυτοι οτι θελουν στελνουν .
69 .... 474
Για τους νεους τα γραφω Παιχτες οι παλιοι ξερω οτι γνωριζετε .
Δεν περνεις και στα τριτα Λαμογια ρε Nio 16 .δεν θελω να αμφισβητησω την εμπειρια σου τοσα ποστ εχεις , αλλα εμενα μου φαινονται πολυ ωραιες οι κοπελες κ φτηνες.
θα παρω αμεσως τηλ να δοκιμασω...
τωρα με μπερδεψες , δεν ξερω που να παρω πρωτα .Δεν περνεις και στα τριτα Λαμογια ρε Nio 16 .
Πλην της Sabina που δουλευε στο Κασσανδρας με ενα 50αρικο ολες οι αλλες ειναι Μαιμουδες με πηλικιο .
Εχουμε και λεμε λοιπον για ποια ειναι τα Fake της βδομαδας .
Τωρα αμα μας ξεφυγε και καμμια η τυχερη της μερα ηταν !!!
ρε συ τρεζ εγω νομιζω οτι αυτοι ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια αλλα ο αντι δεν ανεβασε ποτε φωτο των κοριτσιων να βαλουμε καμια κριτικη.πονηρουλη αντιΠαμε τωρα στα δευτερα Λαμογια της αγορας που και αυτοι οτι θελουν στελνουν .
69 .... 474
Για τους νεους τα γραφω Παιχτες οι παλιοι ξερω οτι γνωριζετε .
ρε συ τρεζ εγω νομιζω οτι αυτοι ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια αλλα ο αντι δεν ανεβασε ποτε φωτο των κοριτσιων να βαλουμε καμια κριτικη.πονηρουλη αντι
ελα ρε συ τοσο καιρο και μια κριτικη για το πρακτορειο δεν εχει μπει.καποτε ημουν καλοπιστος τωρα απλα δεν ειμαι χαζοςΠοιες φωτο να ανεβασει βρε φιλε? Της Κλαουντα Καρντιναλε??
φιλαρακι τι κανεις.σωστο αυτο που λες αλλα εγω λεω για την ελειψη ενημερωσηςμαγκες καποιοι απο εσας φταινε για τα fake.
τις κρατατε αντι να φευγετε στο φτερο κ παιρνουν αερα τα λαμογια κ το συστημα διαιωνιζεται.
οσο υπαρχουν μαλακες θα υπαρχουν καποιοι που θελουν να τους εκμεταλλευονται.
fake photos = φιλακιαααααα
Ποιες φωτο να ανεβασει βρε φιλε? Της Κλαουντα Καρντιναλε??
Ολα στο πιατο τους τα βαζεις!! Ποτε λοιπον θα βρεξουν κωλο???
φιλαρακι τι κανεις.σωστο αυτο που λες αλλα εγω λεω για την ελειψη ενημερωσης