Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συναθλητες μου εγω απλα καταθετοντας την αυστηρα υποκειμενικη μου γνωμη να σας αναφερω οτι την πηρα 2ωρακι την Δευτερα το βραδυ και περασα υπεροχα! Δεν κανει τιποτα εξεζητημενο αλλα βγηκε πολυ καλη χημεια μεταξυ μας. Ηταν σαν να πηδαγα μια πρωην μου που το ειχα αχτι να της κανω οσα δεν καναμε απο παλια! Τα παντα ολα και δινει και λωκο και ας μην το ελεγε στο σαιτ! Παραδεχομαι αδιαμαρτυρητα οτι κατα τη συναντηση ενω περιμενα να εχουμε κι αλλους μαζι μας (μακιγιεζ, φωτογραφους, στυλιστα κλπ) ειμασταν μονο οι δυο μας. Επισης μας επισκεφτηκε και το αλλο το κοντοπουτανο  η ξανθια του x companion και απο κοντα ειναι αρχιμπαζο. Η anastasia ομως μου αρεσε πολυ. Μια μικρη ατελεια στην κοιλια οφειλεται σε προσφατη λιποαναροφηση που εκανε. Οι βυζοι ειναι τελειοι σιλικονατοι και ο λωκος απιστευτος.
Υ.Γ. Την Κυριακη το βραδυ επισκεφτηκα τη "μουσα" του προεδρου κυρια lauryn may και δε μου αρεσε καθολου!

Λιποαναρόφηση γιατί έκανε? :think:

Υ.Γ. Αν θέλεις μας καταθέτεις και την όποια αντικειμενική σου γνώμη έχεις?
Υ.Γ.1 Με βάση την αυστηρά υποκειμενική μου γνώμη, η Αντριάννα Λίμα είναι χάπατο!!!!!

Adriana-Lima-bikini1.jpg

Επισκέπτης
Σε αυτο το σάιτ
Υπαρχει μια κοπελα στις φωτο, με το ονομα ΑΡΙΑ.
Μονο που στις φωτο ειναι ιδια η Bree Olson.
Επειδη δεν θελω να χαρω αδικως, πειτε μου οτι ειναι μουφα να τελειωνουμε.

Υπάρχει έστω και μία σε αυτό το μπουρδέλο-site που να μην είναι μούφα ;;;;;

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ρε παιδια εχω πει παρα πολλες φορες οτι το συγκεκριμενο πρακτορειο ποτε δε στελνει τις κοπελες τις φωτογραφιας.ημουν αρκετο καιρο πελατης τους επειδη μου αρεσε το οτι δεν ηξερα τι θα δω στην πορτα(γουστα ειναιαυτα) και συνηθως πες με τυχερο ειχα πολυ δυνατα μωρα αλλα οχι αυτες στις φωτο.κριτικες δεν καταφερα να γραψω ποτε επειδη για καποιο λογο οι κοπελες δεν υπαρχουν σαν επιλογη και ετσι οτι ειχα να πω το ελεγα στο φορουμ.σταματησα να ωψνιζω λογο του οτι ενα βραδυ μιση ωρα πριν το ραντεβου η κοπελα δεν μπορουσε να ερθει δεν ειχε καποια ελυθερη να την αντικαταστησει και δεν δεχομαι τετοιο κρεμασμα ειδικα οταν ημουν πελατης που τις επαιρνα ολη νυχτα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Μαλλον εδω εισαι . :think:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/62857554613648908925.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/13681089968581621387.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τι αναλυση καμερας ειναι αυτη?  ;D

Πολυ θωλη ρε γαμωτο.. με το χερι στην καρδια λεει εμφανιακα η' οχι?  ;D

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Μαλλον εδω εισαι . :think:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/62857554613648908925.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/13681089968581621387.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ιδεα μου ειναι παντως η' νομιζω οτι ειναι λιγο αγρια στο προσωπο?  :think:

Σωμα δεν μπορω να δω καλα αλλα δεν νομιζω να ειναι ασχημο..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτο παντως ειναι πρωτοεμφανιζομενο?  :think:

Εμαθαν οι Ρωσιδες απο το μαμπα και εγιναν ct  :grin:

Ουτε εξω απο την πορτα!!  :2funny:

ΥΓ. Παντα αν θες να κανεις τον κασκαντερ χωρις ρισκο να πηγαινεις σε αυτες που τον εχουν φαει μπροστα στην καμερα και απο παντου! Στρωμενες που λενε !!  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ιδεα μου ειναι Ι αντως η' νομιζω οτι ειναι λιγο αγρια στο Ι ροσω Ι ο?  :think:

Σωμα δεν μ Ι ορω να δω καλα αλλα δεν νομιζω να ειναι ασχημο..

Θυμωμένη φεύγει Ι άντως . και ξεκούραστη!!
αδ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom