Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (9 μέλη και 115 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Καλα θα κανετε να μην μιλατε σε τανες για τα προσωπικα σας!

Τα εχουμε πει χιλιες φορες αλλα δεν ακουτε!!  :s&m_1:

σωστός είσαι, αλλά άμα πας στη Τάνα γουστάρεις και δεν μπορείς να πεις ότι σου κατεβαίνει πάνω στην καύλα γιατί φοβάσαι μετά ότι θα βγαίνειστο site και θα σου ζητάει τα ρέστα... ε τι να το κάνεις τέτοιο πήδημα ρε συμπάιχτη. Δεν είπαμε και τίποτα προσωπικό στο κάτω, κάτω (ευτυχώς γιατί θα μας έβγαζε σε κασσέτα μαζί με τον Μπέο, τον Μαρινάκη και τον Πατέρα)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αν και δεν την έχω συναντήσει...οντως όμορφη φαίνεται στο κλιπάκι της
http://greece-*****/tania-xxx-video/
. Για το στόμα της τώρα...NO COMMENTS  :huh:

Καύλα φαίνεται !!!

Υ.Γ. Δεν θα μου φας τώρα την γκόμενα ρε  :tickedoff: :tickedoff:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Καλά τώρα πλάκα μας κάνεις?

Εγώ πάντως όταν θέλω να γελάσω, μπαίνω στα σπιτοthread και διαβάζω απίστευτα ρομάντζα!

Ή μήπως δεν έχει φάπες και κόντρες στα σπίτια?

Είσαι ως συνήθως υπερβολικός και προκατειλημμένος.

Νομίζω χρειάζεσαι και εσύ όπως οι αγανακτισμένοι διακοπές.

Κατά προτίμηση στην πόλη των καναλιών!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διακοπες χρειαζομαι σίγουρα...
δεν σε κοβω να μπαινεις ποτε στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα να διαβασεις, με βαση αυτα που λες...

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε κοβω να μπαινεις ποτε στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα να διαβασεις, με βαση αυτα που λες...

Θα μπαίνει φαίνεται μόνο στο θρεντ της...Αμάνδα! :2funny:

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Όπως λένε και οι υπόλοιποι και τα έχουμε πει τόσες φορές.

Όποια μιλάει πολύ, δεν κάνει για αυτή την δουλειά.

Και ναι, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και γιαυτό είμαι πάντα με τους παίχτες και ας είναι κάποιες φορές ξεκάθαρο ότι παίχτης έχει κάνει την μαλακία.

Οποιαδήποτε κολεγιά ή δικηγοριλίκια με/υπέρ τάνα(ς) και κατά παίχτη, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και για διάφορους λόγους.

:2funny: :2funny: :2funny:

Παίχτες είχα μέρες να μπω στο forum και διαβάζω πολλές σελίδες με πράγματα που επιφανειακά είναι κωμικά, αλλά μπορούν να έχουν τραγικές συνέπειες. Οπως λέει ο Γιώργης (με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα) "όποια μιλάει πολύ, δεν κάνει για τη δουλειά αυτή".

Επίσης νομίζω πως έχουμε χάσει το σκοπό του θρεντ, που σίγουρα ΔΕΝ είναι το να κάνουμε διάλογο με τανες ή νταβάδες.

Αντε γιατί παραπήγε μακριά η βαλίτσα.  

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
νεο αιμα?

http://greece-*****/julia-top-model-real-gentelman-order-meet/

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Κάτι ντάριες κάτι κατερίνες και άλλες διάφορες έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες μάχες, έχουν γραφτεί ουκ ολίγα άρλεκιν κλπ κλπ κλπ κλπ.

Καλά, για αυτήν την Αμάντα, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί θα φάω πολύ ξύλο τόσο hot που είναι lately.

Για να μην αναφερθώ και σε κάτι άλλες που έχουν στρατιές αγαπούληδων και εάν έχω καταλάβει καλά έχουν και advanced υδραυλικό σύστημα!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μην πας να προκαλέσεις εμφύλιο στις τάξεις του bou, δεν θα τα καταφέρεις αναρχικό και άπλυτο σκουλήκι!

:dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Κάτι ντάριες κάτι κατερίνες και άλλες διάφορες έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες μάχες, έχουν γραφτεί ουκ ολίγα άρλεκιν κλπ κλπ κλπ κλπ.

Καλά, για αυτήν την Αμάντα, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί θα φάω πολύ ξύλο τόσο hot που είναι lately.

Για να μην αναφερθώ και σε κάτι άλλες που έχουν στρατιές αγαπούληδων και εάν έχω καταλάβει καλά έχουν και advanced υδραυλικό σύστημα!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μην πας να προκαλέσεις εμφύλιο στις τάξεις του bou, δεν θα τα καταφέρεις αναρχικό και άπλυτο σκουλήκι! ;) :rockon:

:dancing:

xaxaxa!
βλεπεις λοιπον που εισαι αδιαβαστος??? :s&m_1: :knuppel:
ολες αυτές που λες ανηκουν εις την κατηγορια στουντιο, (νταριες Αμαντες-θρεντ ονειδος για εμενα...) που εκει οι τιμες παιζουν μεταξυ 50-100+ ευρω.... :cool2:

Εγω μίλησα για μπουρδελακια του 20αρικου και την ημερησια ενημερωση για μπουρδελα....αλλο πραγμα....

εκει αμα τσακωθουν ειναι για καμια τσατσά αν ειναι καλή η όχι , αν οντως εχει κρεμοσαπουνο ο νυπτηρας, αν δουλευε καλα και σε σωστη θερμοκρασια το κλιματιστικο κτλ.... :grin: *P

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εκει αμα τσακωθουν ειναι για καμια τσατσά αν ειναι καλή η όχι , αν οντως εχει κρεμοσαπουνο ο νυπτηρας, αν δουλευε καλα και σε σωστη θερμοκρασια το κλιματιστικο κτλ.... :grin: *P
Και κανένας δεν ενοχλείται για τις μαλακίες που γράφουν στους τοίχους με μαρκαδόρο!!!! :grin: :grin:
Σε ένα στην Φυλής στους τοίχους έγραφαν τα ονόματά τους, από που ήρθαν και την ημερομηνία....αυτά είναι!!!!!
Καταλάβαίνες ότι έμπαινες σε πραγματικό "ναό της ηδονής" με τοσα ονόματα στους τοίχους!!!! :rockon: :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Παρακαλούνται όσες σιτυτουριστριες θα αφιχθούν σε συγκεκριμένη πλατεία να εφοδιαστούν με κατάλληλη μάσκα λόγω επεισοδίων!

fAhW3e1yJsw.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom