You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (6 μέλη και 57 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αιντε Μαιμουδιαρηηηηηηηηηηηηη !!!!
Εχασα επισοδια !!
Guys you are really funny! Come on! Let the thread work properly!
I said why i wrote! And this guy finaly disappear!!!
Έχω μια απορία. Τόσες ώρες που γράφει αυτή, τί δουλειά μπορεί να έχει; Μάλλον βαράει μύγες και ξύνει το μουνί της. Στα 150 μπορεί να κονόμαγε κανένα πελάτη να της το ξύσει.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Disappear?Guys you are really funny! Come on! Let the thread work properly!
I said why i wrote! And this guy finaly disappear!!!
Δεν το νομίζω....απλώς σε άφησα αγαπούλη και νταβατζάκο να γράψεις ότι μπορείς!!!
Θα στα γράψω στα ελληνικά, σεβόμενος τον μηχανικό αλλά και αυτόν ή αυτή που στα μεταφράζει!!!!
Φίλε μάλλον δεν διαβάζεις ή κάνεις ότι δεν βλέπεις....
Με κατηγόρησε ότι μανατζάρω και πόσταρε μία κριτική μου για επιχείρημα λέγοντας ότι την κλείνω την συγκεκριμένη με λιγότερα!!!!
Όταν σε αυτή την κριτική στην συγκεκριμένη έχω βάλει VFM=5 και γράφω ότι ΔΕΝ την προτείνω....
Τι άλλο δηλ. να γράψω?
Γράφει ότι πελάτες της της λένε εκείνο το άλλο και διάφορα άλλα, τα οποία τα "ξεπατικώνουν από εδώ μέσα!!!!
Παραδέχεται ότι πελάτες της, μέλη εδώ μέσα την ενημερώνουν το τι γράφουμε.....
Και αφήνετε στο απυρόβλητο αυτά που αναφέρει?
Με ποιο ακριβώς κεφάλι σκέφτεσται?
Την κοπελιά δεν την έχω συναντήσει και ΔΕΝ έχω γράψει τίποτα για αυτή!!!
Ξεκίνησε να επιτείθεται σε συναγωνιστή και επειδή συμφώνησα με τις τιμές, μας πήρε η μπάλα όλους!!!
Και πάντα αυτή η "ομάδα" κοριτσιών, αρχίζουν να γράφουν εδώ μέσα, όταν αναφερόμαστε στα λεφτά που ζητάνε....
Άμα γράψουμε για το σέρβις τους, πέρα βρέχει αρκεί να μην συνοδεύονται τα σχόλιά μας με τις τιμές τους!!!!
Και πάντα στο τέλος απευθύνονται στα NEW MEMBERS, τα οποία σαν βόδια που νομίζουν αυτές ότι είναι, τα χειραγωγούμε εμείς οι κακοί και αυτές θέλουν απλώς να τα περιποιηθούν τα NEW MEMBERS και να τα προστατέψουν με στοργή και προδέρμ!!!!
Και μου επιτείθεται σαν να με ξέρει....αυτή όχι, αλλά ο αγαπούλης με ξέρει!!!!
Έχει πολλά ψωμιά ακόμα για να μάθει!!!!
Επειδή λίγοι το πήρατε πρέφα, το 1ο ποστ που έγραψε, το έγραψε σαν AlexiaLatvia, το έσβησε και το ξανάγραψε σαν Tania!!!
Ξέρετε, υπάρχουν πολλές πλευρές σε μια αλήθεια.....
Το ζήτημα είναι να μην τις απομονώνουμε και να κρατάμε μόνο αυτές που μας συμφέρουν!!!!
Παλιότερα έγραφα περισσότερες κριτικές...
Τώρα, γράφω όταν κρίνω εγώ ότι πρέπει και κανένας άλλος!!!
Και επειδή κάποιους και κάποιες τις καλομάθατε, νομίζουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι!!!!
εεεεε.....λοιπόν δεν είμαστε και κριτικές κατά παραγγελία δεν έγραφα και ούτε θα γράψω!!!!
Τα ακούτε?
Το ξέρω ότι έχει πέσει αναδουλειά, αλλά δεν φταίμε εμείς...
Δεν είμαστε "θεοί" ούτε καν ημίθεοι για να μπορούμε όπως λέτε, να ξεσηκώνουμε τα "πλήθοι" για να πάνε να γαμήσουν όπου γουστάρουμε εμείς!!!
Απευθυνόμαστε ο ένας στον άλλο, σαν άντρες που σκέφτονται και έχουν "γαλόνια" πολλά στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο....
Δεν είμαστε βόδια όπως εσείς κοπελιές από την Ανατολή νομίζετε, ότι εμείς με ένα ποστ ή μια κριτική, τους κάνουμε κούνια μπέλα τους άλλους!!!
Και αν νομίζουν μερικές ότι θα μας κάνουν το γαμήση του αιώνα για να γράψουμε καλή κριτική είναι γελασμένες!!!!
Δυστυχώς έχω την εμπειρία να ξεχωρίζω τις πουτάνες από τις ΚΑΡΑπουτανάρες!!!
Αυτα έχω να πω και δεν επανέρχομαι....ελπίζω να καταλάβεται περί τίνος πρόκειται!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σόρρυ ρε φιλαράκι αλλά σε έχω Διευθυντή και δεν σε ξέρω?σώπα ρε φέρμπι...ποιός είναι ρε συ ο γέοπας ?
ένας Δ.Υ...που τα λεφτά μου εκεί στους σιδηρόδρομους...
...τα γαμωδιαχειρίζεται...όπως έχει φανεί...
Ή είσαι της τρόϊκας και μας κάνεις έλεγχο?
Γύρνα στα στριπτιζάδικα σου αγόρι μου, που μόλις "μυρίστηκες αίμα" στο θρεντ, έχωσες την μύτη σου σαν γνήσιος ελληναράς να πεις την εξυπνάδα σου!!!
Γνώμη για καμιά πουτάνα έχεις, γιατί 1,5 μήνα που είσαι εδώ, μόνο πλάκα κάνεις με τους άλλους!!!
Αν και κλώνο μυρίζομαι.....τα γνωστά!!!!
Άντε, να ξεκινήσουν τα όργανα μαέστρο!!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Disappear?
Επειδή λίγοι το πήρατε πρέφα, το 1ο ποστ που έγραψε, το έγραψε σαν AlexiaLatvia, το έσβησε και το ξανάγραψε σαν Tania!!!
Ξέρετε, υπάρχουν πολλές πλευρές σε μια αλήθεια.....
A ρε Νικολακη !!!
If admin is fair must let all post without delete nothing! Because like this will make his forum more trustfull and everybody know the truth what is going on! Is really sarcastic and awfull people who know very very good that they fuck for less prices by writting good reviews exist and they know this.. I dont know why they talk about it!!!!
My reason i came to write was my best client who wrote about me that i worth 150 OTHERWISE WILL NEVER AGAIN SEE ME? or something like this? like blackmail i didint undersand excalty by translation..! But i got the main subject...!
Only for this i wrote here!i dont want to interupt your carier like promo-clients becuase i dont care... But when this effect my work by the time i do my best then i must say truth...
And you know what????? You want best prices!!!! You dont undersatnd???? If i put my price 150/1h nobody will be able to try me.. Because i ll be a real robot who cant provide the maximum city tour performance....
Friendl....
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ...
Εδω και ωρα διαβαζω της μπαρουφες που γραφεις και εχω βγει απο τα ρουχα μου.......και φυσικα δεν εχω βγει για να ερθω να σε γαμ....σο!!!
Μαλλον εχεις κοπελα μου παρεξηγισει την δουλεια σου
Εδω στην Ελλαδα το πρωτο που πρεπει να θυμασε ειναι ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΑν ερθει καποιος και σου δωσει 100 ευρα για να σε γαμισει ...μην κατσεις Εαν δεν εχεις να πληρωσεις το ενοικιο σου .....κατσε πες και ευχαριστω!!
Να ρωτησω επεισεις εαν εχεις ερθει για πουτσο η για κουβεντα γιατι ...μας τα ζαλισες σαν καποιες φιλες σου που πληρωνουμε 250 για να μας τα ζαλιζουνε στο κρεβατι οπως η γυναικες μας.
Επεισεις τα εχεις βαλει με το Γεοπα η με οποιον αλλον....να ρωτησω σε παρακαλω ...ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ......Γιατι εαν τα βγαζετε μαζι να του πεις και που αλλα πως θα τα χαλασει......
Κοπελα μου εδω ηρθατε ......για ΠΟΥΤΣΟΟΟΟΟ......
Γκομενες να το παιχτε το στου γκομενουσ σας....που σας παιρνοθνε αυτα που βγαζετε και δεν μιλατε
Αυτα γιατι βαριεμε να γραφο και αλλα πολλλαααααααα!!!
My love... You are young and you like now to play and spent time..! Do it... is nice.. But seriously if you want to discuss it you can sent me pm and discuss it why IF i put 150/1h not only you ll be not able to find me... but i will be not able to work...
Hotels in athens they can accept 1-2-3-4 per day... When the panic happening in hotel after they call you and make you problems...!!! That you cant accpet so many vizitors...!!! You write now just to write and spent you nice free time...!
Kisses my baby! Follow your friends.... But rember little bit how many times they have sent you to something really which not worths at all....
Its like a parody here! You discuss sometimes girls who work for 180 that the price must be 150 and all your reviews are for girls paied 250 and 300e without complain at all.. Thats not make impression to new members? I think i must open a thread to
write WARNING NEW MEMBERS!!! BE CAREFULL THE SCAMMERS!!
Θα πηδηχτω απο το παραθυρο
Δηλαδη επειδη το ξενοδοχειο δεν αφηνει να ανεβουνε ποιο πολθ πελατεσ απο 4-5 η τιμι ειναι 250 και + εχτρα...
ΕΕΕ τοτε κανε πεζοδρομειο που δεν εχει ρεσεπσιον
Παρε σηστατικες για αλλο ξενοδοχειο που ειναι γαμηστρονας και αφηνει και 200ους την ημερα και ριξε την τιμι στα 50 ευρο
Οσο για το εαν καποιοσ δινει 3000 ευρα και γιαλισε το ματι σου........( μπορεις να με εχεις για 3 μερες) ΩΠΑΑΑ σιγα θα βρεις σε καμμια πορτα....χαμηλωσε το βλεμμα ΒΛΗΜΑΑΑ ωχ sorry VILMA !!!
It will be intersting? What do you think? ;)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
To να μπορεις να κλεινεις με λιγοτερα απο που και ως που ειναι κακο?Με κατηγόρησε ότι μανατζάρω και πόσταρε μία κριτική μου για επιχείρημα λέγοντας ότι την κλείνω την συγκεκριμένη με λιγότερα!!!!
Το να γραψεις κριτικη για να ευνοησεις μια κοπελα που δεν το αξιζει ολοι ξερουμε οτι ειναι τεραστιο λαθος για ενα εμπειρο και μαχιμο συναγωνιστη γι αυτο και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου απο συναγωνιστες που ζητουν τη γνωμη πχ του προεδρου η' του geopa σοβαρες αντιρησεις οσον αφορα το service,τωρα για εμφανιση εχουμε τα δικα μας ματια για ν αποφασισουμε αν θα περασουμε,ειναι στο χερι μας η επιλογη
Και βεβαια επειδη πολλες φορες αποκτας μεγαλυτερη οικειοτητα με καποια κοριτσια χρειαζεται μια καποια ισορροπια και η κοπελα αν θελει να της βαλεις κριτικη να ειναι ικανοποιημενη και ο εχων αδυναμια να μην εκτεθει,σ συτες τις περιπτωσεις καλυτερα ειναι να γραφεις πιο προσωπικα γι αυτο που περνας και νοιωθεις εσυ κατα την συναντηση παρα με βαση το κριτηριο αν απο τη κριτικη σου ο συναγωνιστης που θα διαβασει θα επιλεξει τη κοπελα που σου ζητησε να γραψεις κριτικη.Προσωπικα αυτη την ισορροπια την εχω δει απο τους συναγωνιστες που τουλαχιστον ξερω και ανεφερα προηγουμενως.Οσον αφορα το θρεντ με τις black list μονο καλο εκανε στα μελη του σαιτ
Γαμώ το φελέκι μου, μιλήστε ελληνικά ρε πούστη.
Δεν καταλαβαίνω γρι!
PS: Δεν έχω καταλάβει ποιος τελικά έιναι αυτός που της λέει να μην ρίξει την τιμή της κλπ, αλλά ΟΚ, και εμείς σαν πελάτες δεν δικαιούμαστε να πούμε ένα ψεματάκι? Η ψωλή μου από τα ψέμματα του στυλ τον έχω μεγάλο και δεν παίζει γκροβεράκι έχει φτάσει τους 30 πόντους.
Μιλάτε Ελλήνικος γμτ!
ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ YORGO
Καιεγω μαζι σου
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αιντε επιτελους και ενα ποστ συμφωνο με το γνωστικο αντικειμενο του θρεντ...Η Karolina ειναι πολυ κοντα σε οτι βλεπετε στις φωτογραφιες.Περιεργο προσωπο,προσωπικα δε μ'αρεσε καθολου,με ωραια ομως χειλη.Υψος κοντα στα διαφημιζομενα νουμερα ή και λιγο παραπανω.Βυζι με ρωγα σα φουντουκι,σχετικα καλο κωλο,παχουλο μουνι,κακοσχηματισμενα δαχτυλα ποδιων και ωραια δαχτυλα χεριων.Αγγλικα αρκετα για να συννενοηθεις.
Σερβις πολυ καλο,με βαθεια πιπα,καλα φιλια και πολυ ενεργεια.Το κωλοδαχτυλιασμα παει συννεφο οποτε ισως να δινει και τη πισω τρυπα της.
Καλα να περνατε.
Taniaplaymate
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Dear Geopa i was not talking about you that you dissapear!!! Who carse for you and your bussines???? You know very very good what kind of person you are and you know very very good your game in this forum how is going on! You think that you are someone great by talk here about prostitutes like are your girlfriends whom you try to unlock and take good services! But yourself you know how many girls have you in black list and they always pretend buzy so to not meet you and lost energie from their work.
About this long text i didnt understand anything absolutely! I was talking about the guy who appear in forum and wrote that my price must be 150e and not even one euro more!
By the time this guy like i said.. meet me every tour for 250e for 30 minutes because he is very very buzy and his office near my hotel and you appear under him and agree with +100000...! Did you ever try me? Why you create a so bad icon for my profile to people here by the time you have never try? Why you have generaly one behaviour so agreesive for every prositute like you feel terible and like you are depending one us???
I undersand that you have been scammed from a lot of agencies but why you put all girls in same position and attack imidiately! And about Vesta stop it!!! DONT PRETEND STUPID!!!! You know that you didnt pay 250 to met her because SIMPLY YOU DONT HAVE MONEY TO meet girl with 250!!!! Its simple!!! Maybe thats why you are agreesive? Why pussydoctor not mixed in such kind of conversation? He is idiot? He is stupid??? Noo....!!1 He is just a real client! Who dont care to promote girls in order to take better price!!! I am crazy i attack to you and not to other people? I dont think so...
You didnt suggest Vest CLEARLY but you let oportunity to put her in one category of people who can like her cause of the low price you met her... Instead of me that you COMPLETELY SAY THAT I DONT WORTH EVEN 150e!!!!! Without never try me and support opinion of one MY BEST CLIENT WHO MEET ME I REPEAT WITH 250e for 20 minutes!!!! Its a parody and i cant shut up!
Like i said you are here 100.000 and i am alone! Is not possible find my right...
About this long text i didnt understand anything absolutely! I was talking about the guy who appear in forum and wrote that my price must be 150e and not even one euro more!
By the time this guy like i said.. meet me every tour for 250e for 30 minutes because he is very very buzy and his office near my hotel and you appear under him and agree with +100000...! Did you ever try me? Why you create a so bad icon for my profile to people here by the time you have never try? Why you have generaly one behaviour so agreesive for every prositute like you feel terible and like you are depending one us???
I undersand that you have been scammed from a lot of agencies but why you put all girls in same position and attack imidiately! And about Vesta stop it!!! DONT PRETEND STUPID!!!! You know that you didnt pay 250 to met her because SIMPLY YOU DONT HAVE MONEY TO meet girl with 250!!!! Its simple!!! Maybe thats why you are agreesive? Why pussydoctor not mixed in such kind of conversation? He is idiot? He is stupid??? Noo....!!1 He is just a real client! Who dont care to promote girls in order to take better price!!! I am crazy i attack to you and not to other people? I dont think so...
You didnt suggest Vest CLEARLY but you let oportunity to put her in one category of people who can like her cause of the low price you met her... Instead of me that you COMPLETELY SAY THAT I DONT WORTH EVEN 150e!!!!! Without never try me and support opinion of one MY BEST CLIENT WHO MEET ME I REPEAT WITH 250e for 20 minutes!!!! Its a parody and i cant shut up!
Like i said you are here 100.000 and i am alone! Is not possible find my right...
Επισκέπτης
γνώμες για Patricia Dream συνάδελφοι...
Επισκέπτης
Πάρτε και άλλη μία...και πο λύ σας είναι...
εύγε με τις φωτό! από απόδοση τι λέει?
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Πάρτε και άλλη μία...και πο λύ σας είναι...
Δεν τρελαθηκα!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kαμμια στα 4 εχουμε H1927 !!!Πάρτε και άλλη μία...και πο λύ σας είναι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K