Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (8 μέλη και 82 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αφου δεν εχεις συμμετοχη στο σπορ βρε παιχτη γιατι ακριβως σου χρειαζεται η φωτογραφια? :think:
προφανως βεβαια εχεις την απαιτηση να ασχοληθει καποιος μαζι σου και με την αναγκη σου καθως ο χρονος σου ειναι πιο πολυτιμος
απο των υπολοιπων! ο γιατρος (με ολα τα ελαττωματα του) θελησε να σε παροτρυνει να συμμετεχεις!
Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι οτι καθε μερα παρα πολλοι ρωτουν και εχουν την απαιτηση να τους απαντησουν καποιοι και μαλιστα αμεσως
χωρις να καταλαβαινουν οτι αυτος που τους απαντα εχει πληρωσει (κσι μαλιστα ακριβα) για να μαθει την απαντηση που θα σου δωσει!
και εδω καταλαβαινω την "κουραση" του γιατρου οπως λες!δες ομως και πιο πριν ακομα και ο προεδρος ζητα την συμμετοχη αυτων που απλα διαβαζουν!
σαφεστατα το φορουμ εχει ως ορο μονο την υπαρξη ενος e-mail για την εγγραφη και δεν ειναι απαραιτητη η συμμετοχη αλλα στο τελος
ετσι οπως παμε θα μεινουμε να "κοιταμε" ο ενας τον αλλο και να γραφουμε παπαριες και τετοιες αμπελοφιλοσοφιες
την καλημερα μου!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Συμφώνω μαζί σου εν μέρει...αλλά σ'αυτό που ρώτησα , μια απάντηση του τύπου "ναι ψάξε" ή "όχι" δε θέλει και ολόκληρη σκέψη για ν'απαντήσει κάποιος.Το ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το σπορ δε σημαίνει οτι δε θέλω,απλά δεν είχα την ευκαιρία μέχρι στιγμής για δικούς μου λόγους προσωπικούς.Απλά προσπαθώ να έχω μια εικόνα ανα πάσα στιγμή για το τι παίζει.Τες πα ας λήξει εδώ.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παιχτη εδω ειμαστε παρεα και ΔΕΝ χρειαζονται οι παρεξηγησεις!ειναι ακριβο και δυσκολο το σπορ και καλα κανεις και ενημερωνεσαι!
ετσι και αλλιως το μωρο  εφυγε !
τωρα με αεροπλανο της γραμμης η cargo ειναι αλλο θεμα! :2funny:  :2funny:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ειναι ακριβο και δυσκολο το σπορ και καλα κανεις και ενημερωνεσαι!
ετσι και αλλιως το μωρο  εφυγε !  τωρα με αεροπλανο της γραμμης η cargo ειναι αλλο θεμα! :2funny:  :2funny:
με πτήση transit...  :2funny: :thumbsup:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
παιχτη εδω ειμαστε παρεα και ΔΕΝ χρειαζονται οι παρεξηγησεις!ειναι ακριβο και δυσκολο το σπορ και καλα κανεις και ενημερωνεσαι!
ετσι και αλλιως το μωρο  εφυγε !
τωρα με αεροπλανο της γραμμης η cargo ειναι αλλο θεμα! :2funny:  :2funny:
Cargo cargo και ο Doc εχει απολυτο δικιο σε αυτα που γραφει .
Παρε και την φωτο που ζητησες αλλα την αλλη φορα να βγαλεις εσυ καμμια Γατονι.

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/13628607718825559884.jpg[/img[/URL]]

PS: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ. :headbang3:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Η γνωστη BIJOU ειναι αυτη!  :grin: Σλοβακα, δεν ειναι πλεον πιτσιρικα, και με μερικα κιλακια παραπανω αλλα φοβερο τυπακι και κοσμογυρισμενη.

Καμια σχεση με αυτη που στελνει ο Ζου.

ελεγα να κλεισω για να "προλαβω", αλλα περιμενα πρωτα την επιβεβαιωση απο Luc...
ευχαριστω - και παλι - Παιχτη...
πες μας τουλαχιστον αν κανει καλο γαμησι, γιατι απ'οτι φαινεται δεν προκειται να τη συναντησω ποτε... :'( :'(

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
συγνωμη ρε παιχτες αλλα η παραπανω φωτο ειναι της κιμ ?  :think: :think: :think: γιατι αν ειναι...τοτε εγω αλλο νιμου   :fuck2:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
συγνωμη ρε παιχτες αλλα η παραπανω φωτο ειναι της κιμ ?  :think: :think: :think: γιατι αν ειναι...τοτε εγω αλλο νιμου   :fuck2:
Αυτή είναι Doc....απλώς όταν το σπέρμα έχει ανέβει στο κεφάλι μας, βραχυκυκλώνει την "οπτική ίνα"!!! :grin: :grin: :grin:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Αυτή είναι Doc....απλώς όταν το σπέρμα έχει ανέβει στο κεφάλι μας, βραχυκυκλώνει την "οπτική ίνα"!!! :grin: :grin: :grin:
παντως σε εμενα piercing δεν ειχε...πως διαλο γινετα τουτο  :think: το εβγαλε και το ξαναφορεσε  :think: αλλα και αυτη να ειναι  :humpleg:  η φωτο την αδικει πολυ  :boobies: (αλλα εχουμε πει ετσι και αλλοιως οτι τα γουστα ειναι γουστα οποτε  :grin:)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Eιναι αληθεια οτι το σπερμα τυφλωνει εαν ειναι και πολυκαιρισμενο.  ;)

URL]]

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Eιναι αληθεια οτι το σπερμα τυφλωνει εαν ειναι και πολυκαιρισμενο.  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/47862635716294478994.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
παντως εγω  ;D αυτο εδω το νιμου συναντησα..ακριβως οπως την βλεπετε σε αυτην εδω την φωτο  :boobies: απο εμφανιση 9 απο υπηρεσιες  :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν είναι το ίδιο νιμου, έχει άλλο χρώμα νύχια.

Sorry κιόλας...αλλά μωβ νύχια??????????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Διφορούμενες ίνφο και μισόλογα!!!!! :tickedoff:
Φάτσα σχεδόν ότι βλέπεις, σώμα χμμμμ, 50-50 παίχτη.....το ένστικτό μου λέει ότι ίσως μας "ανοίξεις" τα μάτια μία και καλή!!!! ;)

Φίλε Geopa το κορίτσι δεν λέει!! Όπως πήγα έφυγα..   ;)

Εγώ τέρμα! Είπα photoshop "ctouristries" δεν ξαναπληρώνω...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φίλε Τουρίστα, μας άνοιξες τα μάτια και αυτό είναι πολύ καλό, όπως και το γεγονός ότι έφυγες και δεν μπήκες στον πειρασμό!!!
Respect!!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Φίλε Geopa το κορίτσι δεν λέει!! Όπως πήγα έφυγα..  ;)

Εγώ τέρμα! Είπα photoshop "ctouristries" δεν ξαναπληρώνω...
Για ποια λες ρε Τουριστα για αυτο το ρεντικωλο που βαζαμε φωτο προχτες την Stephanie ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom