geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
εχουμε παιδια κατι την παραπανω?
κοιτα μια δυο σελιδες πισω... μην τα θελουμε ολα στο πιατο ;)
εχουμε παιδια κατι την παραπανω?
Χόρχε, για την Vika τα είχαν γράψει τα καρντάσια στο θρεντ τους!!!!
Και τα είχαν γράψει καλά μάλιστα.....
Τραβάτε για κανά μπανάκι παίχτες....πιο σίγουρη ριξιά θα κάνετε!!!
τοσα χρονια θεωρουσα τον εαυτο μου προσεκτικο αναγνωστη... τωρα πως μου ξεφυγε το ινφο... ουτε και γω ξερω... το χειροτερο ειναι οτι ατιμασα την εμπειρια μου ως παικτη και εκατσα αντι να κανω μεταβολη... συμβαινουν και στις καλυτερες των οικογενειων...Χόρχε, για την Vika τα είχαν γράψει τα καρντάσια στο θρεντ τους!!!!
Και τα είχαν γράψει καλά μάλιστα.....
Τραβάτε για κανά μπανάκι παίχτες....πιο σίγουρη ριξιά θα κάνετε!!!
Α γεια σου χρυσοστομε... πες'τα...Και γιατί να γράψουμε ρε Παίχτης .
Όπως είδες και οι λίγοι που γραφαν σταμάτησαν να γράφουν .
Μάλλον είναι η σειρά αυτών που διάβαζαν τα τελευταία δυο τρία χρόνια να γράψουν τίποτα αν και δεν το νομίζω.
Την καληνύχτα μου .
Χόρχε γράψε λάθος!!!!τοσα χρονια θεωρουσα τον εαυτο μου προσεκτικο αναγνωστη... τωρα πως μου ξεφυγε το ινφο... ουτε και γω ξερω... το χειροτερο ειναι οτι ατιμασα την εμπειρια μου ως παικτη και εκατσα αντι να κανω μεταβολη... συμβαινουν και στις καλυτερες των οικογενειων...
Kαλά θυμόμουν δηλ.....απλώς δεν έβρισκα το ποστ!!!!νομιζεις.......
κασκαντερ του μηνα o Dream_Master που δοκιμασε πρωτος την Vika και σε εσκισε Μaster
Ο άγγελος να λέει κατι παίχτες ή πάλι θα την βγάλουμε σε στουντιάκι???
καλα μαλακιες ενημερωση ο μαστερ... αφου της εβαλε 8αρι... ουτε μας ειπε για τα παραπανω κιλα, ουτε οτι η σουφρα της ειναι τιγκα στην αιμορροιδα.... τον θεωρω υπευθυνο για μια απο τις χειροτερες ηττες μου... ακου 8αρι...
μου χρωσταει ενα τουρακι...