You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
έρει κανένας τίποτα για αυτά τα κορίτσια? στις φωτο φαίνονται πολύ καλές.
Έχω ψωνίσει μια φορά από το πρακτορίο αυτό και έχω δει αλλη μια κοπέλα (οταν μπηκα στο δωμάτιο για την πρώτη). Οι Φωτογραφίες ηταν λίγο επεξεργασμένες αλλά ήταν οι ίδιες κοπέλες. Μπορεις εύλογα να υποθέσεις το ίδιο και για αυτές
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
λόγω προσωπικής εμπειρίας στο εν λόγω -ο θεός να το κάνει-"πρακτορείο" θα σου πως πως το πιθανότερο για Elena θα σκάσει μύτη το ίδιο ξανθό πιπίνι που εμφανιζόταν για Lenora...επειδή της φέρνει κιόλας λίγο στο τούτο της ούτε που θα το καταλάβεις με μισο σβηστά φώτα.έρει κανένας τίποτα για αυτά τα κορίτσια? στις φωτο φαίνονται πολύ καλές.
Το service ανάλατο αλλά μπορεί να σου κάνει αν είσαι της υγιεινής διατροφής....
O έχει μεγάλη έκθεση σε ομόλογα του Ελ Δημοσίου και αποφάσισε να μην επενδύσει άλλο; Δεν βλέπω νέες αφίξεις το Σ/Κ και ότι είχει το "ρευστοποίησε"
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Για αυτή την Kimberly κανείς, ή μένω μεταξεταστέος πάλι?
Πέρνα απο Σεπτέμβρη
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
O έχει μεγάλη έκθεση σε ομόλογα του Ελ Δημοσίου και αποφάσισε να μην επενδύσει άλλο; Δεν βλέπω νέες αφίξεις το Σ/Κ και ότι είχει το "ρευστοποίησε"
Τον πούλο ο Ζ!!! ΑΡΜ
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Οτι πεις Filippo !!! :-γιατι ρε φιλαράκο είσαι κομπλεξικός; Αν δε θες να ασχοληθείς, μην ασχολείσαι να απαντήσεις. Νομίζεις ότι έχεις περισσότερες μετοχές στο forum από τον φίλο που ρωτάει και θα δωσεις και οδηγίες επιμελούς χρήσης των threads.
(χωρίς συμπάθιο αλλά χωρις κακια ;-)
Πέρνα απο Σεπτέμβρη
νταμπλ τζόρζ αισιόδοξο σε κόβω , ποιόν Σεπτέμβρη? .......δεν θα έχει μείνει .......κανείς!
:: πρέπει να κόψω τον καφέ ,γιατί <φορτώνω> εύκολαγιατι ρε φιλαράκο είσαι κομπλεξικός; Αν δε θες να ασχοληθείς, μην ασχολείσαι να απαντήσεις. Νομίζεις ότι έχεις περισσότερες μετοχές στο forum από τον φίλο που ρωτάει και θα δωσεις και οδηγίες επιμελούς χρήσης των threads.
(χωρίς συμπάθιο αλλά χωρις κακια ;-)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
νταμπλ τζόρζ αισιόδοξο σε κόβω , ποιόν Σεπτέμβρη? .......δεν θα έχει μείνει .......κανείς!
Οχι βρε loutsos όλοι εδώ θα μαστε
Καλημέρες
Το θέμα είναι ότι καποιοι (π.χ. εγώ) δεν έχω καμιά διάθεση και χρόνο να γράφω κατεβατά σε κριτικές. Βάζω τις τιμές μου στα παραμετροποιημένα πεδία άντε και μια δυο γραμμές και αυτό είναι. Αλλά μετά έχω τον admin που ζητάει νουβέλες. Ε.. από εμένα νουβέλες δεν έχει (με κάθε σεβασμό και θαυμασμό για όσους το κάνουν - για να μην παρεξηγούμαστε). Και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος.
έτσι για την ιστορία του καθενός εδω μέσα ;)
απολύτως χωρίς συμπάθιο btw
:: πρέπει να κόψω τον καφέ ,γιατί <φορτώνω> εύκολα
από 5 ποτήρια/ημέρα και πάνω μειώνει κατά 30% το κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Ξανασκέψου το. ;)
έτσι για την ιστορία του καθενός εδω μέσα ;)
απολύτως χωρίς συμπάθιο btw
εγώ φιλε μου έγραψα κάποιες κριτικές και τις έσβησαν (τους αρέσουν οι μεγαλύτερες). Βέβαια δεν φτάνω στη δική σου παραγωγή κριτικών....
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
από 5 ποτήρια/ημέρα και πάνω μειώνει κατά 30% το κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Ξανασκέψου το. ;)
Και το γαμήσι τον μειώνει Filippo
Απολύτως σωστός. Αλλά ο καφές έρχεται πιο φτηνός ...
ίδίως όταν το κάνεις με πληροφορίες που παρέχονται απο άλλους τόσο και τόσο καιρό,
όσο για τις κριτικές μου δεν υπάρχει ούτε μία ,και μάλλον δεν θα υπάρξει μέχρι να ασχοληθώ με το <άθλημα>
αλλά αν ασχοληθώ θα το μοιραστώ με τους υπόλοιπους φίλους απο εδώ μέσα ;)
+ χωρίς <επίθετα> προς φίλους
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Απολύτως σωστός. Αλλά ο καφές έρχεται πιο φτηνός ...
Δεν κάνει την ίδια δουλειά όμως ;)
έρει κανένας τίποτα για αυτά τα κορίτσια? στις φωτο φαίνονται πολύ καλές.
Παιχτη απλα δεν σου απανταμε γιατι βαριομαστε να τα ξαναγραφουμε μιας και εσυ βαριεσαι να διαβασεις πιο πισω που τα γραψαμε .
Με το συμπαθιο και χωρις καμμια κακια !!! ;)
Ο Πρόεδρος κάτω και Δάσκαλος επάνω ;) αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι εάν ψάξεις λίγο θα την βρεις στο mamba με 150 .
και ο George επάνω για την άλλη την ομόσταυλη έγραψε:
Άμα πας τελικά φίλε, ρώτα την σε παρακαλώ σε ποιο μαγαζί δουλεύει εδώ στην Αθήνα, όταν δεν παριστάνει το ct?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Οπότε διαβάζουμε (και πίσω και μπρος) και μάλιστα και κάτω από τις γραμμές για να έχουμε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Παρόμοια θέματα