Επισκέπτης
Τι γραφει ρε ομορφε στο απο πανω ποστ απο το δικο σου.Έχει κλείσει κανείς Καταρινα και να ξέρει τι γίνεται? Μ’ έχουν γράψει κανονικά..
Για ποιους τα γραφω ρε γαμωτο για τους αοματους.
Τι γραφει ρε ομορφε στο απο πανω ποστ απο το δικο σου.Έχει κλείσει κανείς Καταρινα και να ξέρει τι γίνεται? Μ’ έχουν γράψει κανονικά..
18:27 Ελαβα sms οτι το tour Katarina και doll δεν θυμαμαι πως την λενε ακυρωθηκε.
Στα παπαρια μας εκλεισα και εγω τα σιγουρα του ζουζουνα Irene.
Μεθαυριο ραπορτο.
18:27 Ελαβα sms οτι το tour Katarina και doll δεν θυμαμαι πως την λενε ακυρωθηκε.
Στα παπαρια μας εκλεισα και εγω τα σιγουρα του ζουζουνα Irene.
Μεθαυριο ραπορτο.
αοοοοοόματος......Για ποιους τα γραφω ρε γαμωτο για τους αοματους.
Νεφελιμ φίλε!!! Λιακόπουλος rules!!! χεχεχεχε!!τα νεφελιν φταινε... ζουν αναμεσα μας!!!!
Νεφελιμ φίλε!!! Λιακόπουλος rules!!! χεχεχεχε!!
Εγω θα την δοκιμασω την Παρασκευη.Ελπιζω να με καταντησει σαν και σενα,γιατι μετα εχω ραντεβου με κατι φιλους,και φιλες.Εκ των οποιων την μια θελω να της πεταξω τα ματια εξω. Πολυ μουνακι.Η Julia πάντος παραμένει ίδια. Μόλις γυρισα και ακόμα παραπατάω. Το απόλυτο GFE και το απόλυτο γλυψιμο το απόλυτο μουνάκι . Τι να πώ μόνο δεν θα είμαι αντικειμενικός μόνο ο BABY θα με καταλάβει.
P.S. Το σούσι της αρέσει για όσους δεν το ξέρουν(οι της Κυριακής εξαιρούνται)
Ninara Μουναρα αλλα ολα καπελωμενα.Ξαναέρχετε η Nina (rouge velours). Θεϊκό μουνάκι φαίνεται. Κανένα review από την προηγούμενη φορά που ήρθε υπάρχει???
Ξαναέρχετε η Nina (rouge velours). Θεϊκό μουνάκι φαίνεται. Κανένα review από την προηγούμενη φορά που ήρθε υπάρχει???
Και εγω σε λιγο review απο Irena.σε λιγο review για Irena απο ζουζουνα...
o ΒΑΒΥ καθως γραφει τα review του.Και εγω σε λιγο review απο Irena.
o ΒΑΒΥ καθως γραφει τα review του.
παρατηρειστε το εξης:
- καθε χρωμα στα νυχια, αφορα διαφορετικο γραφειο..
- καθε χρωμα στο πληκτρολογιο, αφορα διαφορετικη κοπελα..