Κι οχι αδικα θα πω εγω..! Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα..!
Θ' ακολουθησει κ κριτικη συντομα..!
Η κοπελα ειναι οπως στις φωτο κ θα λεγα κι ακομα καλυτερη..! Καθως εχει παρει κ πολυ ομορφο χρωμα μετα απο μικρες διακοπες στην Ταυλανδη..!
Δεν εχω ξαναδει τοσο τεραστιες φυσικες βυζαρες σ' ενα τοσο σφιχτο κι αδυνατο σωμα..!
Τα βυζια απαλα κ μαλακα κι ο κωλος της σφιχτος σαν πετρα..! Απιστευτος συνδυασμος..!
Κατα τ' αλλα αρκετα καυλιαρα, οπως ειναι περιπου κ στα βιντεο της, οσοι την εχετε δει..! Νομιζω οτι ολες οι φυσικες βυζαρουδες ειναι κ καυλιαρες γκομενες, πρεπει να 'χει να κανει με τις ορμονες τους..!
Το προγραμμα ειναι οντως φουλ, καθως πριν απο μενα ειχαν προηγηθει πολλοι κι αλλοι τοσοι θα ακολουθουσαν..! Εμενα δε μου βγαλε αισθηση κουρασης παντως.. Πιο κουρασμενος ημουν εγω λογω ταξιδιου.. Μου βγαλε ομως μια αισθηση επαγγελματισμου, οποτε δεν την κατατασω στα GFE.. Γενικα, δε μου δωσε ουτε φιλι στο στομα, κι απεφευγε να με κοιτα στα ματια ή να λεει γλυκολογα κτλ (κι αυτο ειναι το μονο μειον)..
Ισως οντως να 'χει καποια σοβαρη σχεση κ να θελει να κρατησει μια αποσταση ή απλα δε γουσταρε εμενα κ μ' αλλους να 'ναι αλλιως.. Παρολαυτα οπως ειπα στο σεξ ηταν πολλη θερμη, αλλα δεν ηταν GFE..
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σ' ολους τους βυζολαγνους..! Η εμπειρια θα σας μεινει αξεχαστη..! Προτεινω ομως να 'στε φρεσκοξυρισμενοι γιατι οι βυζαρες της ειναι πολυ ευαισθητες κ τα γενια τις ερεθιζουν..!
Οποιος θελει να δει κ να κατεβασει ταινιες της μπορει να τις βρει εδω:
κ μερικα βιντεακια σε τορρεντ απο δω: