Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
τι τρελό photoshop~ιάρισμα είναι αυτό!  :o :o :o
πρωί πρωί στον οφθαλμίατρο με συμπτώματα παραισθήσεων/αντικατοπτρισμών...  :S

OK είναι το photoshop , στα αποδεκτά/καλλιτεχνικά όρια .  ;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
+ 1.000.000

Γιατί είναι 2 προφίλ για την ίδια κοπέλα.Απλά  για να φαίνονται όλες οι κριτικές σε 1 λινκ ;)
Προφανώς για όλες τις πολλές περιπτώσεις αυτό θα βοηθούσε, αν ήταν τεχνικά δυνατό.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
+ 1.000.000
Προφανώς για όλες τις πολλές περιπτώσεις αυτό θα βοηθούσε, αν ήταν τεχνικά δυνατό.

;)

Μπήκα χθες να διαβάσω κριτική της Morgan την τελευταία και μου φάνηκαν λίγες!! Δεν έβρισκα ούτε την δική μου λέω τι έγινε?

Αντμιν νομίζω οτι με την ενσωμάτωση θα βγαίνει και ο γενικός μέσος όρος οπότε θα είναι καλύτερα  ;)

Την Καλημέρα μου  :)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Αν είναι μια σάντρα που ερχόταν περίπου τον αύγουστο ,δεν θα χάσεις και πολλά!!!

Πάντως να σε ενημερώσω οτι σε κάθε τουρ αλλάζει όνομα  :o

Τυχαίο ?Δεν νομίζω!!! ;)

Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ή ο αντμιν?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
τελικα φαινεται οτι τα DD τραβανε σαν μαγνητης το κοινο... :boobies:!!!

δειτε το προγραμμα της  Jane
κ θα καταλαβετε... :rockon:!!!

Κι οχι αδικα θα πω εγω..! Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα..!
Θ' ακολουθησει κ κριτικη συντομα..!
Η κοπελα ειναι οπως στις φωτο κ θα λεγα κι ακομα καλυτερη..! Καθως εχει παρει κ πολυ ομορφο χρωμα μετα απο μικρες διακοπες στην Ταυλανδη..!
Δεν εχω ξαναδει τοσο τεραστιες φυσικες βυζαρες σ' ενα τοσο σφιχτο κι αδυνατο σωμα..!
Τα βυζια απαλα κ μαλακα κι ο κωλος της σφιχτος σαν πετρα..! Απιστευτος συνδυασμος..!
Κατα τ' αλλα αρκετα καυλιαρα, οπως ειναι περιπου κ στα βιντεο της, οσοι την εχετε δει..! Νομιζω οτι ολες οι φυσικες βυζαρουδες ειναι κ καυλιαρες γκομενες, πρεπει να 'χει να κανει με τις ορμονες τους..!
Το προγραμμα ειναι οντως φουλ, καθως πριν απο μενα ειχαν προηγηθει πολλοι κι αλλοι τοσοι θα ακολουθουσαν..! Εμενα δε μου βγαλε αισθηση κουρασης παντως.. Πιο κουρασμενος ημουν εγω λογω ταξιδιου.. Μου βγαλε ομως μια αισθηση επαγγελματισμου, οποτε δεν την κατατασω στα GFE.. Γενικα, δε μου δωσε ουτε φιλι στο στομα, κι απεφευγε να με κοιτα στα ματια ή να λεει γλυκολογα κτλ (κι αυτο ειναι το μονο μειον)..
Ισως οντως να 'χει καποια σοβαρη σχεση κ να θελει να κρατησει μια αποσταση ή απλα δε γουσταρε εμενα κ μ' αλλους να 'ναι αλλιως.. Παρολαυτα οπως ειπα στο σεξ ηταν πολλη θερμη, αλλα δεν ηταν GFE..
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σ' ολους τους βυζολαγνους..! Η εμπειρια θα σας μεινει αξεχαστη..! Προτεινω ομως να 'στε φρεσκοξυρισμενοι γιατι οι βυζαρες της ειναι πολυ ευαισθητες κ τα γενια τις ερεθιζουν..!

Οποιος θελει να δει κ να κατεβασει ταινιες της μπορει να τις βρει εδω:

κ μερικα βιντεακια σε τορρεντ απο δω:

Συνημμένα

• Sensual Jane3 07.jpg
    Sensual Jane3 07.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Sensual Jane3 12.jpg
    Sensual Jane3 12.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κι οχι αδικα θα πω εγω..! Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα..!
Θ' ακολουθησει κ κριτικη συντομα..!
Η κοπελα ειναι οπως στις φωτο κ θα λεγα κι ακομα καλυτερη..! Καθως εχει παρει κ πολυ ομορφο χρωμα μετα απο μικρες διακοπες στην Ταυλανδη..!
Δεν εχω ξαναδει τοσο τεραστιες φυσικες βυζαρες σ' ενα τοσο σφιχτο κι αδυνατο σωμα..!
Τα βυζια απαλα κ μαλακα κι ο κωλος της σφιχτος σαν πετρα..! Απιστευτος συνδυασμος..!
Κατα τ' αλλα αρκετα καυλιαρα, οπως ειναι περιπου κ στα βιντεο της, οσοι την εχετε δει..! Νομιζω οτι ολες οι φυσικες βυζαρουδες ειναι κ καυλιαρες γκομενες, πρεπει να 'χει να κανει με τις ορμονες τους..!
Το προγραμμα ειναι οντως φουλ, καθως πριν απο μενα ειχαν προηγηθει πολλοι κι αλλοι τοσοι θα ακολουθουσαν..! Εμενα δε μου βγαλε αισθηση κουρασης παντως.. Πιο κουρασμενος ημουν εγω λογω ταξιδιου.. Μου βγαλε ομως μια αισθηση επαγγελματισμου, οποτε δεν την κατατασω στα GFE.. Γενικα, δε μου δωσε ουτε φιλι στο στομα, κι απεφευγε να με κοιτα στα ματια ή να λεει γλυκολογα κτλ (κι αυτο ειναι το μονο μειον)..
Ισως οντως να 'χει καποια σοβαρη σχεση κ να θελει να κρατησει μια αποσταση ή απλα δε γουσταρε εμενα κ μ' αλλους να 'ναι αλλιως.. Παρολαυτα οπως ειπα στο σεξ ηταν πολλη θερμη, αλλα δεν ηταν GFE..
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σ' ολους τους βυζολαγνους..! Η εμπειρια θα σας μεινει αξεχαστη..! Προτεινω ομως να 'στε φρεσκοξυρισμενοι γιατι οι βυζαρες της ειναι πολυ ευαισθητες κ τα γενια τις ερεθιζουν..!

Οποιος θελει να δει κ να κατεβασει ταινιες της μπορει να τις βρει εδω:

κ μερικα βιντεακια σε τορρεντ απο δω:
Σε ευχαριστούμε Jane.....ακόμα και αν κάνεις "στεγνό καθάρισμα"!!!!
Πάντα τέτοια!!!!

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Τι εγινε ο zuzunas ????? Τον κυνηγανε και στο x-companion ???

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom