Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (6 μέλη και 120 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Συνάντησα την Morgan όπως πάντα ευγενική,καλή στο service κτλ,  όμως δεν είχε κάνει μπάνιο και μύριζε το μουνί της!!!  :o

Στείλτε την για μπάνιο  :S

300e δίνουμε ρε πούστη μου  :tickedoff:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εσυ την εστειλες Γιωργη ?

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Συνάντησα την Morgan όπως πάντα ευγενική,καλή στο service κτλ,  όμως δεν είχε κάνει μπάνιο και μύριζε το μουνί της!!!  :o

Στείλτε την για μπάνιο  :S

Πίκρα φίλε,ότι χειρότερο μπορεί να μου τύχει...

Την έχω κανει στη ψύχρα για αυτο το λόγο!!!... :tickedoff:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συνάντησα την Morgan όπως πάντα ευγενική,καλή στο service κτλ,  όμως δεν είχε κάνει μπάνιο και μύριζε το μουνί της!!!  :o

Στείλτε την για μπάνιο  :S

ας έβαζες και συ λίγη....ποδαρίλα και θα ήσασταν μια χαρά

η μια μυρωδιά θα κάλυπτε την άλλη!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Σε καταλαβαινω απολυτα .
Και καλα εκανες και την εκανες κιολας !!!
Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενιες !!!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Προσωπικά μπορώ να ανεχτώ πολλά...κακή διάθεση,κούραση, έλλειψη πείρας η ικανότητας....τη βρώμα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Συνάντησα την Morgan όπως πάντα ευγενική,καλή στο service κτλ,  όμως δεν είχε κάνει μπάνιο και μύριζε το μουνί της!!! Στείλτε την για μπάνιο 300e δίνουμε ρε πούστη μου
και να φανταστεις οτι αυτη την απλυτη τη morgan , εσυ ο ιδιος την εχεις βαθμολογησει με 10αρια www.bourdela.com/city-tours/girls/morgan-andreas-angels/#jr_review_21405]εδω[/url] και της εδωσες και 300 ευρω ! αυτο παιχτη , ειναι θεια δικη για να μαθεις αλλη φορα να μη σου κακοφαινεται που βαθμολογησα το αγγελουδι την sindy με 10 (επειδη δεν ειναι 1.70) , ξεχνωντας βεβαια οτι εχουν περασει κοντοπουτανα που εχουν κανει το φορουμ να παραμιλαει και ψηλες που ηταν κομοδινα

... τα παραπανω με καθε φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση φυσικα και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει θεμα , μην παρεξηγηθουμε . τεσπα , στραβες συμβαινουν ακομη και στους καλυτερους . παμε για αλλα παιχτη

:2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Προσωπικά μπορώ να ανεχτώ πολλά...κακή διάθεση,κούραση, έλλειψη πείρας η ικανότητας....τη βρώμα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

+10000  :thumbsup: :cool2:

Αυτά είναι ανθρώπινα.

Η βρώμα ομως δείχνει οτι δεν σέβεσαι τον άλλο που έρχεται και πληρώνει ... >:(

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
και να φανταστεις οτι αυτη την απλυτη τη morgan , εσυ ο ιδιος την εχεις βαθμολογησει με 10αρια www.bourdela.com/city-tours/girls/morgan-andreas-angels/#jr_review_21405]εδω[/url] και της εδωσες και 300 ευρω ! αυτο παιχτη , ειναι θεια δικη για να μαθεις αλλη φορα να μη σου κακοφαινεται που βαθμολογησα το αγγελουδι την sindy με 10 (επειδη δεν ειναι 1.70) , ξεχνωντας βεβαια οτι εχουν περασει κοντοπουτανα που εχουν κανει το φορουμ να παραμιλαει και ψηλες που ηταν κομοδινα

... τα παραπανω με καθε φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση φυσικα και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει θεμα , μην παρεξηγηθουμε . τεσπα , στραβες συμβαινουν ακομη και στους καλυτερους . παμε για αλλα παιχτη

:2funny:

Αφου την πρώτη φορά πέρασα τέλεια να μην το έγραφα?

Δεν έχω μάθει να χαρίζω κάστανα στη ζωή μου.

Οσο για τα 10αρια που λές δεν θυμάμαι να στο σχολίασα. :think:

Μακάρι την επόμενη φορά να περάσεις το ίδιο καλά ή και καλύτερα με την Σίντυ  :grin:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231

Παρόμοια θέματα

Stories