- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
0
Eγώ σας αγαπώ και τους δύο!!!!
Na την πεις την κακιούλα σου!!!!
Πιο κακός από τον κακό έγινες!!!
Ποιος Κωστας απο ολους γιατι εχουν μαζευτη πολλοι τελευταια !!
Ωραίος!!! Απλά να ρωτήσω : την δικαιολογία την σκέφτηκες μόνος σου ή σου την είπε ο γιατρός;.......
Στην γυναίκα μου το είπα, αλλά της είπα και ότι τον ιό τον είχα κολλήσει μικρός και είχα βγάλει τότε πριν 20 χρόνια κονδυλώματα, και απλά δεν είχε εκδηλωθεί ποτέ ξανά, και πίστευα ότι είχε φύγει, και τώρα που έχω πολλές στεναχώριες εκδηλώθηκε (κάτι που επιστημονικά στέκει), κλπ. Οπότε το θέμα της ήταν γιατί δεν της το είχα πει ότι είμαι φορέας, και της είπα "που να το σκεφτώ τόσα χρόνια μετά".
.......
Στην γυναίκα μου το είπα, αλλά της είπα και ότι τον ιό τον είχα κολλήσει μικρός και είχα βγάλει τότε πριν 20 χρόνια κονδυλώματα, και απλά δεν είχε εκδηλωθεί ποτέ ξανά, και πίστευα ότι είχε φύγει, και τώρα που έχω πολλές στεναχώριες εκδηλώθηκε (κάτι που επιστημονικά στέκει), κλπ. Οπότε το θέμα της ήταν γιατί δεν της το είχα πει ότι είμαι φορέας, και της είπα "που να το σκεφτώ τόσα χρόνια μετά".
Φίλε μην προσπάθεις να την δικαιολογησεις γιατί είναι αδικαιολόγητη!νέο παιδι είμαι και καθαρός πήγα και με καλή διάθεση.. Με έφτασε στο σημείο να σκεφτώ να της δώσω κατακεφαλια. Αν διαβάσεις τι έγραψα θα διαπιστώσεις ότι δεν γίνεται να κοπεί κάτι στη μέση για να βγει αλήθεια. Λογικό είναι να είσαι δυσπιστος αλλα όχι σε αυτή την περίπτωση! Τώρα αυτή μπορεί να πει ένα κάρο ψέμματα για να δικαιολογηθεί αλλα αυτο δεν αναιρεί ότι είναι rude money hunter. Εγω νιώθω και πολυ άσχημα με τον εαυτό μου γιατί της φερθηκα πολυ ευγενικά σαν να ήταν κοπέλα μου. Και μερικά πράγματα όπως το δέρμα η τα αγύριστα πόδια δεν εχω μάθει να τα βλέπω με την πρώτη ματιά για να φύγω αν δεν μου αρέσει . Εντάξει ο καθένας κρίνει και πράττει όπως νομίζει
Aυτό πάλι το γραφείο ποιανού νταβατζή είναι, ξέρεις κανένας;
Aυτό πάλι το γραφείο ποιανού νταβατζή είναι, ξέρεις κανένας;
Δεν έχει καμία σχέση με τον άλλο Κώστα.Απλή συνονυμία .
Αχ Κώστα Κώστα
Ναι ρε παιδί μου όλοι βάζουν το ίδιο και μπερδεύεσαι!
Χαθήκαν τα άλλα ονόματα? Κανένα πιο ευφάνταστο... Λουκάς, Κυριάκος,Μάνος, Αλέξης... Γιώργος να πάει στο καλό!
Ναι ρε παιδί μου όλοι βάζουν το ίδιο και μπερδεύεσαι!
Χαθήκαν τα άλλα ονόματα? Κανένα πιο ευφάνταστο... Λουκάς, Κυριάκος,Μάνος, Αλέξης... Γιώργος να πάει στο καλό!
Ασε το Λουκα γιατι ο φιλος σου ο αρχηγος θα αρχησει παλι να λεει!!
Ας βάλουν Θύμιος ,Τόλης, και το καλύτερο Αβάς απο το νταβάς
άλλο Λουκάς άλλο Λουκέντιος!!!
είναι δυο διαφορετικοί άγιοι ο ένας Γκλομπαλ ο άλλος καθολικός και ηρωας του Σαιξπηρ αντίστοιχα!
Τι Λουκας, τι Λουκεντιος, αρκει Γιαννακη να μην με βγαλεις!!
Τι Λουκας, τι Λουκεντιος, αρκει Γιαννακη να μην με βγαλεις!!
όχι Αβάς! είναι ο ηγούμενος καθολικού μοναστηριού αββαείου... είπαμε αλλά όχι και να μας κάψει ο Θεός έρχεται και Πάσχα!