Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (7 μέλη και 124 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Eγώ σας αγαπώ και τους δύο!!!!
Ψίλους στον κόρφο μου...φτου φτου φτου μου!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• HeartPotato_475_355[1].jpg
    HeartPotato_475_355[1].jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 24

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Na την πεις την κακιούλα σου!!!!
Πιο κακός από τον κακό έγινες!!! :grin: :grin: :grin:

ερώτηση ήταν αυτή?

ποιος νταβατζής έχει το γραφείο....

ήθελε ονοματεπώνυμο?

ΥΓ πάντως ο Κώστας είναι....

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ποιος Κωστας απο ολους γιατι εχουν μαζευτη πολλοι τελευταια !! :think:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
.......
Στην γυναίκα μου το είπα, αλλά της είπα και ότι τον ιό τον είχα κολλήσει μικρός και είχα βγάλει τότε πριν 20 χρόνια κονδυλώματα, και απλά δεν είχε εκδηλωθεί ποτέ ξανά, και πίστευα ότι είχε φύγει, και τώρα που έχω πολλές στεναχώριες εκδηλώθηκε (κάτι που επιστημονικά στέκει), κλπ.  Οπότε το θέμα της ήταν γιατί δεν της το είχα πει ότι είμαι φορέας, και της είπα "που να το σκεφτώ τόσα χρόνια μετά".
.......
Ωραίος!!! Απλά να ρωτήσω : την δικαιολογία την σκέφτηκες μόνος σου ή σου την είπε ο γιατρός;

Οι σωστοί δερματολόγοι/αφροδισιολόγοι -πέρα από την ιατρική φροντίδα- έχουν και ένα μενού με έτοιμες απαντήσεις και δικαιολογίες σχεδόν για κάθε περίπτωση. Είναι απίστευτο τι μπορούν να σκεφτούν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά είναι η εμπειρία από την δουλειά που βοηθάει...

Παραθέτω έναν πρακτικό μπούσουλα για τέτοιες περιπτώσεις (αχρείαστος να είναι):

Όποιος είχε την "τύχη" να έχει υποψίες για κάποιο ΣΜΝ, θα πρέπει να ακολουθεί πάντα τους εξής κανόνες και με την ακριβή σειρά:
(1) Όσο πιο σύντομα πας στο γιατρό (έστω και με ελάχιστα συμπτώματα) τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι το βασικότερο απόλα. Μην είμαστε αδιάφοροι ή τσιγγούνηδες σε αυτό, τόσα ξοδεύουμε "αλλού"...
(2) Στο γιατρό πας πάντα μόνος και χωρίς να πεις τίποτα πριν στη σύντροφο. Είναι αδιανόητο να αρχίσεις τις δικαιολογίες χωρίς να γνωρίζεις υπεύθυνα τι έχεις, γιαυτό και ξεκινάς πάντα από το (1).
(3) Μετά την εξέταση/διάγνωση/έναρξη θεραπείας (και πάντα στο πρώτο ραντεβού) ρωτάς τον γιατρό (και με κάθε ειλικρίνεια) πως να το "κουκουλώσεις" στην σύντροφο. Ο γιατρός είναι εχέμυθος και σίγουρα κάποια "πρόταση" θα έχει για την περίπτωση.

Ελπίζω να βοήθησα...  :)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Στην γυναίκα μου το είπα, αλλά της είπα και ότι τον ιό τον είχα κολλήσει μικρός και είχα βγάλει τότε πριν 20 χρόνια κονδυλώματα, και απλά δεν είχε εκδηλωθεί ποτέ ξανά, και πίστευα ότι είχε φύγει, και τώρα που έχω πολλές στεναχώριες εκδηλώθηκε (κάτι που επιστημονικά στέκει), κλπ.  Οπότε το θέμα της ήταν γιατί δεν της το είχα πει ότι είμαι φορέας, και της είπα "που να το σκεφτώ τόσα χρόνια μετά".

Μια χαρά το χειρίστηκες  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Φίλε μην προσπάθεις να την δικαιολογησεις γιατί είναι αδικαιολόγητη!νέο παιδι είμαι και καθαρός πήγα και με καλή διάθεση.. Με έφτασε στο σημείο να σκεφτώ να της δώσω κατακεφαλια. Αν διαβάσεις τι έγραψα θα διαπιστώσεις ότι δεν γίνεται να κοπεί κάτι στη μέση για να βγει αλήθεια. Λογικό είναι να είσαι δυσπιστος αλλα όχι σε αυτή την περίπτωση!  Τώρα αυτή μπορεί να πει ένα κάρο ψέμματα για να δικαιολογηθεί αλλα αυτο δεν αναιρεί ότι είναι rude money hunter. Εγω νιώθω και πολυ άσχημα με τον εαυτό μου γιατί της φερθηκα πολυ ευγενικά σαν να ήταν κοπέλα μου. Και μερικά πράγματα όπως το δέρμα η τα αγύριστα πόδια δεν εχω μάθει να τα βλέπω με την πρώτη ματιά για να φύγω αν δεν μου αρέσει . Εντάξει ο καθένας κρίνει και πράττει όπως νομίζει

Επρεπε να πάρεις τα 120 πίσω και να φύγεις.

Το οτι ήταν λάθος γραμμένο στο σαιτ ήταν δικό της πρόβλημα και όχι δικό σου.

Να είστε θρασύτατοι και να μην χαρίζεστε στις καργιες  >:(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Aυτό πάλι το γραφείο ποιανού νταβατζή είναι, ξέρεις κανένας;
Ποιος Κωστας απο ολους γιατι εχουν μαζευτη πολλοι τελευταια !! :think:
Δεν έχει καμία σχέση με τον άλλο Κώστα.Απλή συνονυμία . :grin:

Αχ Κώστα Κώστα  :grin:

Ναι ρε παιδί μου όλοι βάζουν το ίδιο και μπερδεύεσαι!

Χαθήκαν τα άλλα ονόματα? Κανένα πιο ευφάνταστο... Λουκάς, Κυριάκος,Μάνος, Αλέξης... Γιώργος να πάει στο καλό!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Χαθήκαν τα άλλα ονόματα? Κανένα πιο ευφάνταστο... Λουκάς, Κυριάκος,Μάνος, Αλέξης... Γιώργος να πάει στο καλό!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ας βάλουν Θύμιος ,Τόλης, και το καλύτερο Αβάς απο το νταβάς  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ασε το Λουκα γιατι ο φιλος σου ο αρχηγος θα αρχησει παλι να λεει!!  :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ασε το Λουκα γιατι ο φιλος σου ο αρχηγος θα αρχησει παλι να λεει!!  :2funny: :2funny: :2funny:

άλλο Λουκάς άλλο Λουκέντιος!!!

είναι δυο διαφορετικοί άγιοι ο ένας Γκλομπαλ ο άλλος καθολικός και ηρωας του Σαιξπηρ αντίστοιχα!  :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ας βάλουν Θύμιος ,Τόλης, και το καλύτερο Αβάς απο το νταβάς  :2funny: :2funny:

όχι Αβάς! είναι ο ηγούμενος καθολικού μοναστηριού αββαείου... είπαμε αλλά όχι και να μας κάψει ο Θεός έρχεται και Πάσχα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
άλλο Λουκάς άλλο Λουκέντιος!!!

είναι δυο διαφορετικοί άγιοι ο ένας Γκλομπαλ ο άλλος καθολικός και ηρωας του Σαιξπηρ αντίστοιχα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι Λουκας, τι Λουκεντιος, αρκει Γιαννακη να μην με βγαλεις!!  :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Παρόμοια θέματα