Τελικα ειναι Αθηνα η οχι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)
Ποιά?δεν εμφανίζεται κάποια.
αυτή εμφανίζεται?
σορυ μαγκες !!! Γι αυτη λεω
[
[
Έλα αστέρι Μάλλον είδε πως δεν είχε δουλειά και την έκανε από την αρχή όχι δεν είναι εδώ
alexiiss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας μαγκες!!εφτασσε η ωρα να αρχισω και γω το αθλημα του τουρισμου αυτο το σκ!μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα οτι καλυτερα θα τανε μια εκ των vanessa.shindy,angel!ΑΝ και καταλαβαινω οτι ειναι θεμα γουστου ποια πιστευετε πως ειμαι πιο ωραια σαν παρουσια και ποια πιο σεξομηχανη?ελπιζβ να μη πεσει δουλεμα(ειναι και 1η φορα που απαταω τη γυναικα μου...).οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια(πχ πρωσοπικες εμπειριες η φυσικες φωτο των κυριων) στειλτε μου πμ .ευχαριστω εκ των προτερων
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πρώτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!Γεια σας μαγκες!!εφτασσε η ωρα να αρχισω και γω το αθλημα του τουρισμου αυτο το σκ!μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα οτι καλυτερα θα τανε μια εκ των vanessa.shindy,angel!ΑΝ και καταλαβαινω οτι ειναι θεμα γουστου ποια πιστευετε πως ειμαι πιο ωραια σαν παρουσια και ποια πιο σεξομηχανη?ελπιζβ να μη πεσει δουλεμα(ειναι και 1η φορα που απαταω τη γυναικα μου...).οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια(πχ πρωσοπικες εμπειριες η φυσικες φωτο των κυριων) στειλτε μου πμ .ευχαριστω εκ των προτερων
Δεύτερον, κακώς το αποφάσισες γενικά!!!
Τρίτον, αφού θα απατήσεις την γυναίκα σου και σε βλέπω να μην το ξανακάνεις, κάντο βρίσκοντας πιο φθηνές λύσεις, π.χ. cg!!!!
Τέταρτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!
Πέμπτον, εγώ συννένοχος στην μαλακία που πας να κάνεις δεν γίνομαι, άρα περίμενε να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι να σου πουν!!!!
Έκτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!
Πάντα φιλικά....να περνάς πάντα καλά φίλε!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Γεια σας μαγκες!!εφτασσε η ωρα να αρχισω και γω το αθλημα του τουρισμου αυτο το σκ!μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα οτι καλυτερα θα τανε μια εκ των vanessa.shindy,angel!ΑΝ και καταλαβαινω οτι ειναι θεμα γουστου ποια πιστευετε πως ειμαι πιο ωραια σαν παρουσια και ποια πιο σεξομηχανη?ελπιζβ να μη πεσει δουλεμα(ειναι και 1η φορα που απαταω τη γυναικα μου...).οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια(πχ πρωσοπικες εμπειριες η φυσικες φωτο των κυριων) στειλτε μου πμ .ευχαριστω εκ των προτερων
Αν ειναι πρωτη φορα που απατας την γυναικα σου καλυτερα να μην πας σε καμια! εκτος και αν θελεις διαζυγιο οποτε τρεχα και στις τρεις ;)
Ααααααααααα και προσεξε ομως μην ανακαλυψει η γυναικα σου αυτο το σαιτ! Μονο για παντρεμενους/ες και τσαμπα
Φιλαρακι ασε τις χαζομαρες κ αραξε με την γυναικα σου.Μην κανεις κατι που θα το μετανοιωσεις γιατι δεν περενετε πισω μετα!!!
Επειδή, δεν θέλουμε να απατήσεις την γυναίκα σου, θα σου πρότεινα με βάση τις φωτογραφίες να διαλέξεις την πιο μουνάρα που βλέπεις.
Είναι βέβαιο ότι δεν θα ξανασχοληθείς με το άθλημα.
Tραβα στην Angel Παιχτη μιας και εισαι παντρεμενος !! ;)
Καλήμερα σε όλους,
Από όλους τους "καμένους" including me ο μόνος που σου έδωσε ένα καλό hint.
Όλοι οι άλλοι πάνε και ξανά πάνε σα τους
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα τη Sindy , κουκλί . Την συνάντησα πρώτη φορά εχθές και μόνο τα καλύτερα θα μπορούσα να πω .
Αν πάλι ψάχνεις σεξομηχανή , τράβα εκεί που λέει ο Baby . ;)
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
θα ήθελα να ξέρω γιατί οι γκόμενες όταν οδηγούν βάφονται ταυτόχρονα ?? ……με αποτέλεσμα να χάσω το ( meeitng με την julia -69 )..και αντί να να παω στον φαναρτζή ??
Το εξπρές του μεσονυκτίου
Πολυ ΛΑΔΟΥΡΑ βλεπω..μαγειρισα στο τηγανισμα ειναι ?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
αυτή εμφανίζεται?
Ναι και τα σπάει
Πρώτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!
Δεύτερον, κακώς το αποφάσισες γενικά!!!
Τρίτον, αφού θα απατήσεις την γυναίκα σου και σε βλέπω να μην το ξανακάνεις, κάντο βρίσκοντας πιο φθηνές λύσεις, π.χ. cg!!!!
Τέταρτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!
Πέμπτον, εγώ συννένοχος στην μαλακία που πας να κάνεις δεν γίνομαι, άρα περίμενε να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι να σου πουν!!!!
Έκτον, δύσκολη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις!!!!
Πάντα φιλικά....να περνάς πάντα καλά φίλε!!!
Αρε τυφλοποντικα Παππας επρεπε να γινεις να δινεις συμβουλες μην χωριζουνε τα ζευγαρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K