giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Υποθέτω ότι μετά την επιτυχία της στο PLAYBOY θα ζητά τα μαλλιοκέφαλα της... :S
Και θα πάρει ξέρεις τι
Υποθέτω ότι μετά την επιτυχία της στο PLAYBOY θα ζητά τα μαλλιοκέφαλα της... :S
Τη Νικολ τη πήρα εχθές....τη Nikolleta τη συνάντησα πιο πριν Προηγείται λοιπόν η Romanou....
Υ.Γ. Τώρα τη λένε Vesta , τι φταίω εγώ....
μετα ομως απο τηλεφωνικη επικοινωνια με φιλαρακι που την ξερει αρκετα καλα και την εχει επιχορηγησει ακομη καλυτερα αφου περασε μαζι της διακοπες σκαφατες ξεκωλιαζοντας την σε καθε σταση , στη πλωρη , στη πρυμνη , στο αλμπουρο , στη λαγουδερα , στο καμπουνι κλπ κλπ κλπ , αντιλαμβανομαι οτι η μικρη ρουμανα ειναι περισσοτερο αχορταγη και απροσεκτη απο οσο αρχικα την ειχα αξιολογησει. ή ειναι πολυ χαζη και πλεον δεν την νοιαζει ...
οντως, εχει μια...κλιση στο...ναυτικο σαλονι ;)
π μετρια (Ρουμανα) σε ολα τ επιπεδα - δεν ειναι τυχαιο οτι κατεληξε Ελλαδα
Εμένα μου ζήτησε 500 για 2 ώρες
Γιατί είναι μέτρια αδερφέ για βοήθα λιγάκι
δραστηριοποιουμαι επιχειρηματικα στην Ρουμανια καμποσα χρονια - η συγκεκριμενη, π κατω τ μετριου στην χωρα..παραγωγης (ιε 80ε)
πς το φουντ τσειν ειναι: Ι.Κεντρικη Ευρωπη/Αγγλια ΙΙ. Ιταλια/Ισπανια κ οτι...περισσεψει ΙΙΙ. Ελλαδα/Τουρκια ετ αλ
Ζητάει και 100 για το ταξί επειδή λέει είμαι στα ΒΠ
χαχαχαχαχαχα εγω οταν την ειχα παρει την πηγα πισω με το αυτοκινητο μου!!!!
(σοβαρα μιλαω)
Eυχαριστώ ;)
Η Νικολεττα ξεπερναει σε επιπεδο εμφανισης το πιο εμφανισιμο ct που παιζει αυτη τη στιγμη εδω? Αυτο θα ξεκαθαριζε λιγο τα πραγματα νομιζω.. ;)
Η Νικολεττα ξεπερναει σε επιπεδο εμφανισης το πιο εμφανισιμο ct που παιζει αυτη τη στιγμη εδω? Αυτο θα ξεκαθαριζε λιγο τα πραγματα νομιζω.. ;)
Αρα ουσιαστικα πληρωνεις μονο το ονομα.. fail
Είναι και το θέμα των υπηρεσιών που παίζει ρόλο για κάποιους.
Είναι και το θέμα των υπηρεσιών που παίζει ρόλο για κάποιους.
ρε παιδιά ποιά η διαφορά του μουνιού που πηδιόταν στην Μιχαλακοπούλου πριν 3-4χρόνια και έπαιρνε με τα παζάρια 150 την ώρα από το μουνί της Ρωμανού μη χέσω?
Ισα ίσα τώρα έχει 4 χρόνια στην πλάτη και 2024 καυλιά παραπάνω ...