ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κατέβα 100 κάτω και είσαι οκ....
κατεβα μεταξι και εισαι καλυτερα απο οκ
κατέβα 100 κάτω και είσαι οκ....
Πηγαινε να κανεις παρεα στον Γεοπα!!
ατιμουλικο
'εκοψες' τ (δευτερο) Chardonnay, κ εγινες κουβαρντας λειτλι
Ναι ειναι που το χρηματηστηριο παει καλυτερα τελευταια.
Έλα να κάνουμε παρέα εμείς που δεν ξέρουμε....πες και του Ζέρο!!!!Nαι μια φορά έχει γίνει αυτό. Όλες τις άλλες ήταν ένα 500άρι όλα μέσα. Και 300 πολλά είναι. Δε νομίζω να υπάρχει ct που να αξίζει πάνω από 250/ώρα full service.
για τα παράγωγα λες.... ;)Ναι ειναι που το χρηματηστηριο παει καλυτερα τελευταια.
Μην μπερδευεις την πουτσα με την λουτσα. Η Λωρην ανεξαρτητη, ολα πανε στην τσεπη της (μειον εξοδα), η Αβρορα με γραφειο, το πολυ να παιρνει 200 στο χερι απο τα 350. Μην ξεχνας οτι το γραφειο εχει την μιζα του.
Tί Λωρήν με 300; 300 + 100 κώλο + 50 cim = 450/ώρα ήταν η Λωρήν στον Ζου. Λάθος κάνω;
Ερχεται σαν ανεξαρτητη τωρα στα 300 ολα μεσα!
Της αλλαξε ονομα η Καργιολινα και νομιζει οτι θα μας ξεγελασει!!
αυτές στο πηγάδι κατούρησαν με τα 120 λιρόνια?
α ρε αρειανά,έχει καλά γούστα εκεί πάνω στο Μάντσεστερ!!!
Έλα να κάνουμε παρέα εμείς που δεν ξέρουμε....πες και του Ζέρο!!!!
Να αφήσουμε τους γαμιάδες να κάνουν δουλειά τους ήρεμα και καλά.....
....να χαίρονται και τα κουρίτσα, με τους χουβαρντάδες που παρόλο που διαφημίζουν τον κοσμοπολίτικο αέρα που έχουν, συγχρόνως γουστάρουν και τα "νταβαντζιλίκια αλά ελληνικά"!!!!!
σ χαλασε τ σχεδια ο..κυρ Γιαννης εχ8ες...
...μ τ κινητο στο χερι ησουν ολη μερα
Καλα τα λες Φαντομα τελικα ολοι στον 2ο οροφο ειμασταν σημερα !!! :-
Που θα παει καποια στιγμη θα τρακαριστουμε καπου !!
Καλα τα λες Φαντομα τελικα ολοι στον 2ο οροφο ειμασταν σημερα !!! :-
Που θα παει καποια στιγμη θα τρακαριστουμε καπου !!
Ρε Πρόεδρε , μπας και εγώ πήδηξα τη δίδυμη αδελφή της Alinas σήμερα Η δικιά μου , επί 15' μου έκανε Deep throat face fucking...αδιαμαρτύρητα . Όσο για το κουλούρι , 2 δάχτυλα είχα χώσει μέσα...και δεν έβγαλε κουβέντα . Με λίγα λόγια στα 70' λεπτά που ήμαουν εκεί...τα 60' , μόνο ντουζ με άφησε να κάνω και μια να βάλω και μια να βγάλω τα ρούχα μου . Και το λέω από τώρα , και πείτε ότι θέλετε μερικοί , στη κριτική που θα γράψω το VFM θα είναι 10 . Μουνογιατρέ με κόλλησες
Υ.Γ 22 είναι Fantom , δεν έχει τελειώσει ακόμα τη σχολή ;)